Tråkig dag

eller tråkig kanske jag inte ska kalla dne. har faktiskt haft roligt. har spelat ett spela med min mamma och syrra som är jätteorligt! haha... game of the life heter det. sen så åkte jag och träna. först gjorde vi bara dans sen gjorde vi lite andra saker. Så nu sitter jag hemma ochs ska snart ta och äta mnått. imorn ät det skola, hatar det.. men lite kul blir det nog.

Puss

Paj data

hej, det var längesen. Men det är vädligt svårt attblogga när ens dator är trasig! eller hur? :O Men nu är jag tillbaka, om jag ska vara ärlig var jag vädligt nära på att radera hela min blogg. men jag vågade inte riskera att jag tog bort den och sen sakna den. sp jag gjorde det aldrig ;) ja det har knappt hänt  nånting hos mej den senaste tiden, förutom att vi ar fått två katter. kan ta bild sen. Idag är jag trött och har onti halsen... ajaj... Ska vila ut mej och träna imorn.

Puss

Jag överlever!

yey! jag kommer att överleva, jag kommer inte att bli juk och jag kommer kunna träna. är överlyckllig. ville verkligen inte vara sjuk, speciellt inte eftersom att det är träning idag. the proposal igår var så jävlla bra, det är en film som är värd att kollas på, jag rekomenderar den! nu ska jag forsätta med mina dagliga sysslor, typ bädda sänge noch så.

Puss

RSS 2.0