Halloween morgon

Hej
Idag så vaknade jag av att Olivia fick ett sms och av att anna höll på att smaska och prata i sömnen. Just nu har vi ingenting och göra och Olivia och jag ska hem klockan 2 så vi kommer inte hinna göra så mycket:(
Idag så är det halloween, det är jätte kul tyckeer jag för jag ska nämligen på halloween fest, ska bli så jäkla kul. Och innan det så ska jag äta på heron city. Sen så måste vi också köpa några halloween kläder till mina föräldrar, hoppas bara de köper nått kul. Min brorsa ska vara superman bara så att ni vet, jag kanske hinner ta några bilder, vi får se.
Puss och hej

Kul natt:P

Hejhej<3
I morse vaknade jag klockan halv sju eftersom jag skulle till flygplatsen, min mormor skulle tbx till mexico:(
Just nu är jag hos anna med olivia vi ska nämligen sova där, det ska bli skit kul! Vi kom hit ungefär vid klockan 11 Och vi hade jättekul. Sen så åkte vi till haninge centrum, där så provade vi lite kläder och åt mjukglass med chokladströssel, jättegott. Imorrn så ska jag på halloween fest. det ska bli så jäkla kul:) som tur är så är det inga småbarn där, utan
det ska bara bli stora barn som är där;) Nåja nu måste jag gå, de börjar bli ganska trötta på att jag sitter vid datorn, iförsej så satt d typ vid datorn i en timma var, snacka om jobbigt. Har bara suttit i 15 min, tänk skillnaden! Nåja nu måste jag verkligen gå så att d inte tckr att jag också är jobbigt, ni vet måste föregå som gott exempel;)
Hej då

 P.S. Lägger  in bilder imorrn eftersom jag är hos anna.

 
De arbetar med mitt hår

Här hoppar vi lite:)
 
anna sminkade oss jätte fint
 
         Allihopa                         Jag
               
              Och olivia  Vi är i ur och penn om ni undrar        


synd:'(

Idag så kmr vi åka till haninge centrum och hämta en sak till min kusse:P Och så ska vi åka och handla mat, alltså inte så kul idag, men förhoppningsvis så kmr vi köpa skor till mej, för jag har völdigt ont om skor, nåja det blir nog inte så mckt ida eftersom att min mormor åker tbx till mexiko:(:( så hon måste packa. Jag kanske hinner skriva ett til inlägg ikväll men vi får se;) VI SYNS//cia

"Bio"

Hej hej:)
Idag så var vi hemma hela dan:(  Så mamma bestämde sej för att göra hemmabio:) Vi kolla på en film som hon hade hyrt, den var jätte bra;)Sen så kollade jag på desperate housewifes (elr hur det stavas)Och nu kollar jag på Christine. Vad jag ska göra imorrn vetjag inte:S hoppas bara att det blir nåt kul. Allting var kul förutom att jag typ bråka me min kompis:( Nåja måste gå//Cia

Haninge centrum

Hej:)
Jag kom nyss hem från att ha ätit middag med några av mammas vänner med min mamma och min mormor på en restaurang inne i stan:) vi hade jättekul. Innan det var jag min syrra, min mormor och jag i haninge centrum. Där köpte vi kläder till min 6månaders kusin. Och sen så åt vi på Oleary's. hej då:)
                             Här kommer några bilder från haninge centrum:
                                                       
                                                        Sophie i glitter:)
                           
                                                  Väst på h&m (storlek 80)
                           
                                                     Byxor på h&m
                                                 
                                                   Och haklappar:P
                                      
                                              Oleary's            Mcflurry mums...

kort inlägg

Hej:) kom nyss hem från min farmor:P vi åt middag det var inte så kul men det gick. Det blir ett ganska kort inlägg eftersom att jag inte har gjort särskilt mck:) Nu måste jag forsätta at kolla på gossip girl och sen ska jag mysa ock kolla på filmen vänner för livet med familjen:)
                                                                                              XOXO//cia
                                                     
                                                                                              Fula jag

Höstlov:)

Det kändes skönt att vakna idag och kunna tänka att det var en hel vecka kvar av höstlovet och att det snart är halloween:) idag ska jag och familjen åka till natur historiska museet eftersom min mormor som kommer från Mexiko vill lära känna den. D roliga är att vi kommer kolla på cosmonova:) För alla som inte vet så är det som en gigantisk bio på museet:) fast man kan inte kolla på vanliga filmer:( men Nåja nu måste jag ut med hunden så vi syns väl senare.
                                                                puss och kram

Äntligen!!

Hej!!

Äntligen har jag skaffat blogg som jag har velat länge men det har inte funkat(en kompis hjälpte mej den här gången)

Nåja jag heter Cia (utallas kia) och är 12 år. I min blogg kmr jag prata om vad som händer och kompisar och sånt. Och det kmr handla ganska mycket om cheerleading eftersomjag går på det! Nåja vi syns.

                                            

                                                                                        Vi syns:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0