Jag vägrar att bli sjuk!

har jätteont i halsen och fryser och är trött. jag vägrar att bli sjuk nu! jag vill verkligen inte... ska nog kolla på teh proposal och sen gå och lägga mje, men ska käka lite glass också som bedövar min hals så slipper jag ha ont i den. äntligen god medicin ;) hoppas att jag mår bättre imorn så att jag kan träna!!! håll tummarna för mej! Ska nu gå och tycka synd om mej själv.

Dagens look:


Min "vackra" look idag!

 

Puss


Fest tar upp allting

Just nu har sophie fest här så hon tar upp tv: noch allting. så jag har inget att göra, så jag bestämde mej för datan. den får duga ;) har bara vanliga kläder på mej nu, så vet inte om jag orkar med dagens look idag, speciellt inte eftsrom att det komer att bli så många videoinlägg... Vad tycker ni om dme förresten? jag tycker dem är jättebra. ska forsätta att prata lite med mamma nu.

Olivia och jag gör programm:

Vilken tyckte ni var bäst? kommentera!

Och tillslut var det slut efter sju timmar på bp!

 

Puss


Godmorgon!

hehe, olivia och jag hade riktigt kul igår kväl.. vi låg i sängenoch kollade på gamla skolfoton! det var jättkul, och det fanns en jätteful kille som vi asgarvade åt.... hehe, det kanske men inte får göra menmen. vi gick och la oss typ kvart övver två och somnade kanske vid halv tre, eler iaf jag eftersom att jag var trött! idag blir det hema dag, orkar inte göra nått annat. hade tänkt kola på the proposal. Lite kul. Kom ihåg att vi har fyra videos kvar från igår som väntar på att få bli visad. Här kommer två till :)


Lite trolleri ;)

Och våran coola, sen blir det två kvar till senare.

Puss

hemma efter sju timmar på barnens planet!

det är helt otroligt, jag och olivia klarade sju timmar på barnens planet. Det var lite segt i början men sen i slutet så blev det roligare. hehe, kanske bara för att det knappt var nått folk i slutet. om jag får gissa var vi nog vid studsmattorna och bilarna mest.. vi gjorde egna program och hade jättekul! sen vid tjugo över nio kom min mamma och hämtade oss. när vi kom blev dte idol och nu ligger vi i sängen och fixar :D

Blir knappt några bilder idag men beredd er på fem videoinlägg!
Jag och olivia när vi går til andra sidan och åker bil, men får lite problem på vägen...


haha, ni får mer sen!

Puss

Blir bp idag för mej och olivia ;)

tjena!

Har nyss pratat med olivia och vi bestämmde oss för att vi ska till bp idag. verkligen hela dagen. sen kommer mamma och hämtar oss ikväll. sne så kommer olivia att stanna och sova här ikväll. har bestämmt att vi ska ha riktigt kul idag. och krya på dej anna som tyvärr inte kommer kunna vara med oss. som jag kanske inte berättade förut så för precis ett års sen sov jag och olivia hos anna. det var drf vi skulle göra dt idag. synd nog kunde inte anna då. menmen... man får göra det bästa av situationen.

Dagens look:


Väldigt sne idag...

Puss


Arlanda

Nu har jag kommit hem från arlande efter att ha lämnat min mormor. vi åkte typ vid sju nån gång. fast jag kom hem för typ en timme sen, tror jag! idag ska jag antagligen vara med anna och olivia men jag vet inte om det blir nått eftersom att anna verkade tveka lite igår. men vi får se. har ingen aning om vad jag ska göra nu, ska nog äta nån macka eller nått.

Puss

Nu är man hemma

nu är jag hemma efter en dag inne i wärdshuset. det var fint där och lite mysigt så där. Jag åt oxfilerullater. nu ks ajag kolla på angels and demaons men familjen. har längtat riktigt till den här braiga filmen efter att jag hade läst den. ni får veta om den är lika bra smo boken sen eller inte!



Restaurangen so även var ett hotell har innan varit ett gammalt fängelse. lite läskigt. här är några av cellerna som man bodde på då!

här ser man det nerifrån

Puss

NU sticker jag

VI hörs när jag kommer hem. puss !

dagens look:

Old town

Tjena, kom precis upp ur mina sköna säng som jag helst inte lämnar ;) nu ska jag bara duscha och fixa mej äta frukost och så och sne vid tre ska jag till gamla stan och äta där med familjen. vi ska öra det eftersom att det är  den sista dagen min mormor är här. så det ska bli lite mysigt också. igår gick det bra på träningen men dte var inte min träningsdag om vi säger så, jag tränade men jag orkade inte så mycket... När vi kom hem kollade vi på greys anatomy oxh sne kollade vi på the mentalist. det var min vackar dag. nu ska jag börja fixa mej på dem fyra och en halvtimmarna jag har kvar.


Jag julia och anna för några veckor sen när vi hade krig hos anna.
(lyssna riktigt noga på 4.02)

Puss

Tjena...

Har beslutsångest. jag är fortfarade förkyld och känner mej lite risg och så men jag vill ändå träna, men får inte för mamma. men jag vet inte om jag ska försöka övertala hennen eller om jag ska lyssna på henne, är så träningssugen just nu. igrå var jag iaf i stan med mamma och vi köpte rätt så mycket och åt på fridays. dte var jättemysigt och vi kom hem typ åtta eller nio. då kollade vi på house och sen kollade vi på nått annat kul ;) idag har det inte hänt så mycket då. ska nog ta och bestämma mej snart och fixa mej, får se.


Min sundaeu från fridays!

En söt tröja från Zara

En annan från bik bok

Liten kofta från zara

Och jeans från weekday. tog den bakifrån så att man skulle se vilken färg sömmen hade ;)

Det var dte jag köpte.

Puss

Hehe, opps!

Jo vad kan man säga om min updetring egentligen! katastrofal! Jag är ledsen, men när man väl har söutat för ett tag vill man inte komma tilbaka... men det gjorde jag ich jag ska stanna! hoppas jag, annars tar jag borrt bloggen. och det vill vi inte. men jag har jaft bra med besökare även fast jag inte har bloggat! det gilar vi, forsätta at kolla.

Puss

innan skolan

Idag är dte tillbaka till skolan efter en skön helg. den här veckan är det konsert vecka också så det komer bli rätt så mycket. suta sent och sjunga mycket! men ibland kan dte vara lite kul. iaf när man har pauser ;) idag är det träning igen men jag tror att vi ska göra mest platser och så.

Puss

Nu är jag ärlig

har ingen aning om vad som har hänt med mej den här veckan. har väl bara inte haft en bloggvecka. får hoppas att suget kommer tillbaks! ikväll ska jag sova hos anna och vi får se vad vi hittar på för skoj. men ska iaf bli kul. idag hade jag lagdag och ni anar inte hur kul vi hade, elle riaf när vi började sjunga sing star! haha, garvade ihjäl mej tack vare elin.... Hehe..
Vi hörs sen gullungar!

Godnatti

nu ska jag gå och lägga mej, står och borstar tänderna nu. kom på en sak, om jag gr och lägger me tidigt blir det inte lika jobbigt att gå upp. så bätre det än att gå och lägga sej sent. plus att ag är trött. imorn är det träning och jag hinner inte göra så mycket innan eftersom att dne börjar fem och jag slutar halv tre. kanske bli kommer hem äta nått byta om och sne sticka. Hehe.

Picture of the day:


Hehe, min lilla gölleplött anna!

Puss


Borta hela dagen.

Som ni märkte så var jag borta verkligen hela dagen. Först så var dte skola och jagvar mattant med anna, eftersom att hon var finalisten och blev utlottad idag i skolan! Vi hade jättekul och det gick bra eftersom att man fick glass sen i slutet! Kul... sen hade vi matte och extra lång kör. vi slutade fyra sen åkte jag hem till anna och hade kul! sen kom jag hem plugga och nu sitter jag här. den här dgaen har gått snabbt och imorn är det fredag... ska bli kul.


Jag kastar nycklar, man ser dem högst upp på bilden..

rITADE ETT HJÄRTA PÅ ANNAS RYGG

jag i matalen

anna lånade min rosett.


Och jag här!

Puss


konstig

Vad konstig jag börjar bli!Skriver korta fjuttiga inlägg och sällan. det måste vi göra nånting åt! iaf så har jag haft jättebra med besökare idag! yey.. har tränat och sitter och gör engelska läxan, den är jättelätt så det går snabbt. imorn är det mn tur att vara jobbig mattant men det är skönt eftersom at vi får missa lektioner. nu står det mellan julia och anna... Får se vem det blir imorn. nu måste jag forsätta.


Vem av de här sötnosarna ska jagvälja?

Haha!!!!

Lite skrattretande, på röstningen om vem jag ska välja är dte en person som har skrivit sitt eget namn flera gånger och glömt bort att man ser ip adressen. hehe, vi ses imorn.

Puss

Hemma...

Det var en sak som fick mej att bli överlycklig! Jag fick välja nån som jag ska stå med vilket betyder att dte kommer att bli kul! Idag var dte vanlig skoldag och jag hade rätt så kul. ikväll är det träning i torvalla klockan halv sju så jag ska ta bussen med emma, den går sex. då hinner vi perfekt!Nu har jag inget och göra och dte har jag inte imorn heler men ska försöka komma på nått.

Puss

Vem av ungarna ska jag välja?

Jo nu är det så att jag ska stå i köket på tordag och eftersom att jag ska stå med michelle och hon inte kommer komma så kommer jag kanske att få välja vem jag ska stå med. men nu är frågan vem jag ska välja, dte finns så många, så vem tycker ni?


morgon trötta emma?

andra emma?

Erika?

Julia?

Eller anna?

Puss

Rudanskolan...

Hejsan!

Idag har det vart en helt vanlig skoldag. tråkigt tråkigt. det finns inte så mycket att berätta på vardagar. Det är lite tråkigt. kom hem efter att ha vart i rudanskolan och övat på brukspelsläxan. pappa och hans band har nänmligen sin replokal där så jag spelade på juans synt. Lite kul. kunde skrika så högt jag kunde eftersom at det är isolerat ;) Idag std min aälsklingar anna och julia i köket men det hände inte så mycket annars.


Söta anna!

Anna och julia!! (picture of the day)

Puss

Släktkväll...

Idag smäller det för Mej!! Nu är jag tretton och har haft en fantastisk födelsedag. först sjöng dem fr mej på morgonen, sen i skolan på morgonen lunchen och engalskan och sen blev dte mer sång då släkten kom hit och myste lite! Det har vart jättekul och  jag har fått jättefina saker: Mamma och pappa: jacka, pengar, uggs  och en väska som jag visa förut. Mormor: minijacka och pengar. Farmor och farfar: massor av pengar. Faster: penagr.

Blev jättenöjd med allting. förlåt för dålig uppdatein igår men ibland är det bara så ;) Har haft kul idag och det tack vare fantastiska vänner och en fantastisk familj. ni vet vilka ni är...


Min tårta!

Im rich ( or not)


Och mina uggs ;)

Puss

Lilla rune!

Haha, fy fan vad kul jag har haft idag!! först hade vi jäkligt kul när vi kastade rune och körde idioten. sen så åt vi kastade runa igen och sen körde vi snurra flaskan. skitkul!!! Bästa festen ever ska ni veta tjejer som var med! Fick jättefina presenter också!!! Och med snurra flaskan så vet man aldrig vad som kan hända... busrigningar och allt annat.

Det som blev kvar av den goda tårtan...

 
En present!

En till!

Och änu en till

 

Puss


Bara en timme kvar

Nu är et bara en timme kvar innan folket börjar strömma in. allt är helt klart och jag har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mej med den här timmen. Får väl försöka komma på nånting. hehe, blir väl antagligen tv:n tror jag. hoppas det är nått kul på tv då. Vi hörsx nog kanske efter festen. får se om jag orkar och att dte inte är för stökigt eftersom att ni som känner mej vet att jag är städfixeraad :P hehe.

Min lilla festlook:

Tights: gina
Tunika?: tommy hilfiger

Puss

Lite problem kan man säga!

Fy, har haft så jäkla mycket problem med vad jag skulle sätta på mej. till slut hittade jag en rätt okej look. måste bara fixa håret smink och massor av andra saker. Nu fattas det bara tre timmar till folket kommer. jag vet att det låter jättemycket men det är dte inte eftersom att jag redan har vart vaken i fem immar. Vi hörs sen när jag har gjort det mesta.

Videblogg från när vi var på barnens planet. det är anna och jag som tävlar!

Och jag vann då. man skulle hoppa på den där saken först! julia som garvar i slutet :P

Puss

Rekord

Mina två inlägg blev ju jättebra igår. Typ rekord å¨minsta antalet på jättelänge. men jag orkade inte och jag kollade på idol! Tyckte det var bra att hon åkte ut, tycker inte om henne.... Tyvärr! Ni får vänja er nu att när man har lite saker och fixa och sånt så har man inte tid för bloggen.  fyller år på måndag och var tvungen att fixa massor av saker. idag ser planerna ut att julia anna miranda och lovisa ska komma hit. eftersom att jag ska ha en mini fest idag. eller mini och mini...

Som sagt fullt upp:


hehe, har vart och handlat lite saker...

Puss


massor av bilder...

Nu är jag hemma och kan ni fatta att det äntligen är fredag! och imorn så är det helg. Fy fan vad skönt. idag efter skolan åkte jag till handen och köpte saker till en sak. Efter dte åkte jag och träna. Sen kom jag hem, duscha och åt. och nu sitter jag här. Det har gått snabbt idag! Igår så hade vi ju labb som jag berätta och vi tog massor av bilder:

Anna innan vi började labba


Hehe...

coolt! det är eld...

Sen skulle vi koka vatten!!

Coll bild under!!

Puss


Buenos dias

Hejsaj!

idag är det äntligen fredag allihoppa!!Har längtat till den dagen hela veckan eftersom att efter det är det helg.. Och sen händer en rolig sak i helgen också men det får inte ni veta! Börjar låta som fjortisbloggarna nu, nej men det är faktiskt så att just det här får ni inte veta. Nu ska jag ta nått och äta.

Dagens look:


Puss


Nedräkning

       


Tänk på att precis så här lång tdi är det kvar tills jag fyller
 precis 13 år! Eftersom att jag föddes .01.27, kul va?                    

Det är iallafall nått...

Nu ska jag gå och lägga mej och vänta på helgen! Imorgon är det en halvtimme sovmorgon som är skönt. Det är som sagt iaf nått. Skönt att kunna sova en extra halvtimme. Nu pratar jag bara smörja så vi hörs imorn.

Picture of the day:


Criminals minds

Sitter och kollar på criminals minds som det är forsättning på från förra gånge. det är sjukt spänande. Imorgon är det äntligen fredag som jaghar längtat till eftersom att dte är helg efter det! Imorn är det ju träning också som ska bli kul. älskar fredagar!! Hehe, näst sista inlägget dte här. skrver sen innan jag går och lägger mej.

Bilder:


Ninni på bussen

Och erika?


Guitar hero

Har inte spelat det på jättelänge så vi ska spela det nu. jag och mamma som är på hard ska spela med min mormor som aldrig nånsins har spelat det förut :P Hehe, kul! Så nu ska jag gå ner och spela och ha kul för en gång skull idag! Eller okej jag har haft kul men inte hemma. så nu är det dags.

Dagens look:

Tröja: mexiko
Armband: mexico
Jeans: Bik bok

Puss

Brist på rubrik!

SOm ni märker har jag brist på rubrik... Men det behövs ju inte! Idag var det skola och det gick ju fan snabbare än vad det gjorde igår :O helt otrlogit! och det att vi slutade fyra. så det känns skithärligt. Idag ska jag stanna hemma. Äta och umgås med mormor!

Videblogg:


Puss

Ingen bild

tyvärr kommer det inte bli en enda bild nu på morgonen.. Orkar inte fixa det, ör för trött så jag vill bara ligga här och mysa lite. idag slutar vi inte förrens fyra och det är jättejobbigt!! hatar det... men egntligen är det inte så långt eftersom att dém två sista lektionerna går jättesnabbt! vad tycker ni att jag sk aäta till frukost?


Dåligt med inlägg idag..

Vet inte varför men har inte haft särskilt bra blogglust idag. Så det här blir sista inlägget, är helt slut nu efter träningen. Så ska nog gå och lägga mej redan nu, ska bara kolla klart på greys anatomy. hehe, i love ti!!! Orkade inte lägga in träningslook idag. nej nu ska jag gå och läga mej innan jag somnar här..

Godnatt!

fan min fot

Slog i min fot så jag har skit ont i den. men jag tänker iaf träna! skiter i min fot idag. den kan få vila imorn istället. som tur är så ska vi inte springa. hehe, vi slapp det! yey! Vi hörs sen!

Bil på lovisa och erika i matsalen. deras tur att avra mattant.


hehe!

Julia och miranda på matten, vi fickha roliga timmen!

Puss


CCCCCCCCCCCCCCCCCCCc

hej!

Nu är jag hemma och hämtat min brorsa från dagis. Ikväll är det träning. vi ska springa, suck typ det sista jag vill göra nu eftersom att jag har fått världens sämsta kondition! Så det kommer att bli jobbigt. men efter kommer det att bli kul. hoppas att vi bygger, hihi! Ska äta mexikanska tacos nu. ni nanar inte hur gott det är! det är fani mej  äkta tacos.

Dagens look:


Byxor: stadium
Kofta:mexiko

Puss


Vaken

Godmorgon!

Nej förresten så börjar jag typ alla inlägg på morgonen så. börjar bli tråkigt. Idag har man planer för att träna eftersom att jag ändå inte hinner särskilt mycket. Men jag tycker at det är kul att vara hemma med min mormor dem första dagarna. Hehe! idag har jag sovmorgon som jag sa så jag ska inte ta bussen fören om en och en halvtimma. så jag har tid.

Dagens gympalook:


Min syra i bakgrunden eftersom att hon sover i mitt rum nu när min mormor har hennes.

Puss


Orkar inte vara uppe längre

nej jag orkar inte vara uppe längre utan att somna. imorn är det sovmorgon så jag får iaf lite extra sömn ;) Ska duscha på morgonen så jag vaknar till också! Börjar inte förrän halv tio och har gympa på morgonen! Onsdagar går snabbt förutom dubbel no:n. så gör så att jag får ha det kl då.

Picture of the day:


Anna och julia

Puss


Fina kläder

Som jag sa förut så fick jag jättefinasaker av min mormor. så jag tog kort på det. men först ska vi prata om nått annat. vad tyckte ni om house? Jag evt inte, tyckte dte var rätt så tråkigt idag... Mne man kan inte tycka om allting, eller hur?

Min kofta/munkjacka

Den är rosa...

Och mitt fina riktiga pärlarmd´band

 

Puss


Mormor

Nu sitter jag här och kollar på house men sjävlklart så spelar jag in desperate housewifes också ;) Nu har min mormor kommit och jaghar saknat henne. jag fick en jätte fin kofta och ett jättefint äkta pärlarmband. kan ta bild på det sen. Sen fick vi jättemycket pengar också. hehe, det tycker jag om. när hon kom åt vi och sen ar vi bara packat upp. så mycket mer har inte hänt idag. Imorgon är det skola och sen är det träning. som vanligt, men vem vet, kanske hittar på nått anat.

Bild på mormor i pizzerian:



pUSS


Skippar saxen

hejsan!

Är hemma redan nu eftersom att jag skippar saxen för att åka och hämta min mormor på flygplatsen istället. Så det är lite skönt att jag kunde komma hen istället. efter att vi har hämtat henne ska vi nog äta, vet inte om vi ska göra det här hemma eller där. vi får se. Idag var det vanligt i skolan och ingenting hände :( men jag hade kul iaf.

Bilder:


Söta julia!

Julia igen och mirandas hand

Och emma och maja står i köket :p

Nu åker jag, puss


Dagens look

Idag är det då skolan som jag tror at jag knappt behöver säga sen så ska jag stanna där eftersom att jag ska spela saxofon. så det blri allting i ett svep. sen så kommer jag hem vid kanske fem då jag lvar attt ni får ett inlägg, men bara om inte min mormor attackerar mej ;)

Dagens look:


Linne: gina
eans: gina (egentligen blåa men man serr det inte)
kofta: bik bok

Puss


Har precis kommit upp ur sängen.

Godmogron! Kom precis upp fr¨n en skön säng som jag inte skulle ha nånting emot att stanna i. Men men.. har för första gången lyckats få på mej kläder snabbt och inte stått framför garderoben i tjugo min, så nu är det klart. ska bara äta frukost sen kan jag sitta här och ta det lugnt, tycker det är skönt att göra de på morgnarna.


En bild som jag tog igår när jag satt och kolla på två och en halv män :P

puss

Videblogg igen


Hade jävligt tr¨kigt...

Hemma

nu rä jag hemma, träningen gick bra och vi äger :P hehe, nej men dte vra kul och det gick bra som sagt. Förresten vad tyckte ni om mitt misslyckade videblogg? hehe, tyckte dte var kul att göra en så var beredda på flera ;) Glömde berätta att idag i skolan så hade fyra timmars kör rep som var lärorikt men tråkigt och jobbigt. ni anar inte i dem sista låtarna så funkade inte rösten. Kanske lägger in ett videoinlägg senare.

Picture of the day:

Annas fina blåtira!

Puss

Videoblogg

hej!

Sitter här med min ananas som sitter ch messar med hennes "storasyster" Hehe, vi har rätt så kul eftersom att vi båda har dålig humor... gjorde en videblogg precis, den är jävligt tråkig men tyckte det skulle vara kul att ha en. kanske bli flera, de få ni se... Iaf så var beredda på att få en jävligt dålig videblogg. om ungefär två timmar har jag träning. ska bli kul, bara att jag inte har någon aning om vad jag ska göra. det får vi också se. 

Videblogg



Puss

Keso

hejsan!

just nu sitter man här och äter en macka med keso och tomat, faktiskt jättegott! men ska dra om en halvtimme, jag okrar inte åka tillbaka till skolan efter en så skönn helg.... Saknar verkligen sommarlovet! Nån mer än jag som gör det? Iaf så kan njag inte lägga in dagens loook nu så ni får den sen.

 

Vi hörs efter skolan!


Trött och seg

Hatar att träna på söndagar då man är så seg och knappt kan göra nånting. jag kännde verkligen att inget på min kropp funkade idag... Så det var lite tråkigt. jag kännde mej skakigbefter. fyy måste vila nu och lite imorn. Men om man boortser från det gick det bra. Sitter och kollar på osbourne reloded. Skit kul.




Vi syns efter

Den här dagen har gått riktigt snabbt tycler jag!  Har spelat med familjen och haft det mysigt, det vill säga en perfekt söndag ;) Tänk typ bara en vecka kvar innan jag fyller år och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra. suck...
Det är så mycket att tänke på: Vilka jag ska bjuda, vad ska vi göra, vad ska vi ätta och my´cket mer... Tycker inte ni också att det är jobbigt. äh får klara det iaf.

Min syrra när vi spelade:


Puss

hej

Har suttit och spelat pictionary i åratal. det är jättekul men dte var min mamma och syrra som vann.... Annars var det kul. nu ska vi spela nåt annat mysigt som går snabbt eftersom att jag ska på träning snart. Så kanske nånting som tar en halvtimme eller nånting.

Dagens look:


Puss

Blir inget idag heller...:(

Suck...

Blir tydligen ingenting idag heller bara för att det  är sp fullt! Det är nämligen sju kalas idag så det blir jättefullt och då komer vi inte kunna ta bilder om det är andra som kommer med. Så ska försöka få tag på nån och se om vi ska göra nånting nu innan träningen. Har inget annat för mej... sitter och håller på med en sak som min syrra lärde mej. det är faktiskt rätt så kul.


 

Älskar dej gumman!!!

 

 


Godmorgon!

Nu är klockan tio över tio så jag vaknade ungefär för tretton minuter sen. Bbrukar inte vakna så här sent, men jag var väl trött. Annars sitter jag här och kollar runt p massvis av bloggar. kul! Om ungefär två timmar så ska vi åka till bp och ta bilder till hemsidan. det ska bli kul och det roligaste att ta på är nog studsmattan. Hehe...

 

Puss


Mitt öga

Nu ska jag gå och lägga mej efter en lång dag. imorgon innan träningen så kanske dte blir att vi åker till bp oc tar bilder till hemsidan men det är bara om min fatsre som tar bilderna orkar eftersom att hon har mått ltie dåligt på sistone. Har fixat ny header förresten, vad tycker ni? själv tycker jag om den här mer än den andra men ska försöka fixa en riktig och inte bara en från picnik. Men det här får duga så läge.

Picture f the day:


Mitt öga :D

Puss


My jacket

Hejsan!

Nu har dem åkt och vi hade jättekul ska ni veta. vi åt på en restaurang vid stureplan. det var jättegott, åt en pasta med tomatsås och parmeson ost. jättegott! Sen kom vi hem och åt efterätt. senare så spelade vi pictionary. haha, vi  höll på i evigheter! Tillslut var det så att min mamma och pappa vann. suck... Vi var så nära ju! menmen... Efter det spelade vi cubansk domino. då vann jag sista gången. Vi hade kul och man ska säga det kortfattat.

Min nya jacka:


Puss

Klockan två är det bestämt

Nu är det bestämt att vi ska träffas där klockan två inne i stan. Så vi har gott om tid på oss. Eller en timma kanske halvtimma. så så mycket tid var dte inte märkte jag. Men eftersom att jag redan är klar behöver jag inget mer.Ska bara hitta mina skor som jag ska ha på mej sen är jag klar. Det kanske blir ett sista inlägg innan jag åker. men vi får se. Ska bli så kul idag.

Dagens look:


Puss

Godmorgon för tre timmars sen

Ja jag vaknade faktiskt ör tre timmar sen och har känt mej väldigt sen nu på morgonen. Men nu börjar alltoing flyta på som det ska. Idag blir det lite ändrade planer. vi ska till stan istället och äta med några kompisar sen ska vi åka hem till oss och spela typ rappakalja och sånt. Vi grvar alltid ihjäl oss ska ni veta! Så ser min dag ut. och det kommer hålla på hela dagen så förvänta er inte många inlägg. ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu innan :) Lägger in dagens look snart.

Puss

Glömde

Förlåt men jag glömde att lägga in bild på de jag köpte och jag orkar inte göra det nu. Så ni får det imorn. mina planer sre ut såhär då: Ta bilder på barnens planet som dem ska ha till hemsidan. Mysa, kommer på något mer sen. kanske bra att komma på vad jag ska göra fö fest till min födelsedag. vad tycker ni? KOmmentera! God nattt!

Kul träning

Träningen var jätterolig. vi byggde och volta. allting gick jättebra för mej idag! I'm happy. Ska ta och dricka en smoothie nu och tvätta händerna efter att ha färgat pappas hår. jag tycker det är jättekul dte också. nackdelen är bara att man får färg på sej som inte vill försvinna sen :(  Annars är allting bra med mej.


Märks att jag var glad innan träningen?  :P <3

Puss

Klart

Har nu ringt runt och bestämmt med olivia och emma att vi ska ta bussen till träningen allesammans. Det lät väl bra. eftersom att jag bara tog en banan så ska jag äta middag snart. annars dör jag vell... ska äta kött med ris och sås. Efter det ska jag byta om och sen sticka. måste gå typ tjugo över sex så jag hinner perfekt.

Pictures

Jag på lektion

Miranda när vi hade bild :P

Puss

I'm fucking home!

Nu är jag hema efter en kort shoppingdag. behövde lite saker nu när det börjar bli så kallt igen. Så jagköpte typ vantar jacka. ja det var väl det. min jacka skulle jag egentligen få i födelsedags present men vi hade inte räknat med att det skulle bli så kallt så snabbt. Nu ska jag ta nånting och äta eftersom att jag håller på att dö av hunger.

Dagens look:

allt från bik bok

Puss

Håret

Står och fixar håret som är het muppat eftersom att jag nyss duscha, så ja jag har lite bråttom. måse fixa allting på tio minuter. men det klaar jag. idag är det matteprov och jag hoppas att jag klarar det. jag tror det men man vet aldrig ibland får man en liten blackout. Fter skolan ska jag til haninge centrum med mamma och kolla på jackor nu när det börjar bli svinkallt. dte behövs.

Puss


Idol

Sitter och kollar på idol som jag har spelat in. rätt så kul. Mina planer för imorn är att vara i skolan och att träna. det ska bli kul at träna eftersom att vi ska volta! jippie!!! Men vi får väl se, kanske kommer till nånting till efter skolan. vi får se. Nu ska jag kola klart och sen sova så vi hörs imorn. Kanske lägger in en picture of the day inan men vi får se.

Lite bilder från idag:


anna

Vi spelade lite kort i elevservice

Anna i inter sport

puss


Elin i två timmar...

Nu är jag hemma, hoppas att ni har saknat mej. iaf så åkte jag till haninge c efter skolan om ni undrar varför jag inte har skrivit nånting. Vi hade jättekul och satt typ med våran tränare elin i inter sport (hon jobbar där) och satt och prata med henne i två timmar innan hennes chef körde ut oss. hehe, vi blev inte så glada... Annars hade vi jättekul. vi åt även på taco bar, har inte ätit där på evigheter. så vrf inte? Sen åkte vi hem. Har ingen aning om vad ag ska göra nu. tror jag ska kolla på våra bästa år men vi får se.

Dagens look:


Allt från bik bok.

puss


Naglarna

Godmorgon!

Sitter faktiskt och filar naglarna? brukar aldrig göra det, men jag blev tvungen för dem började bli lite kosntiga. När jag är klar med det ska jag äta och sen sticker jag nog. idag blir det ingen tv inte. idag är det lång dag i skolan men jag tror att jag lyckas överleva. Ska ta med mej nånting och äta så att jag inte svälter ihjäl också. hehe....

PUSS

RSS 2.0