Lite om imorgon...

Hejsan svejsan!

Jo har inget att göra så jag ska ta och berätta lite om imorgon. jo typ klockan elva så ska jag jobba lite på bp igen. fats dte kommer definitivt inte bli mycket eftersom att pappa bara ska fixa en sak och sen åka. just nu sitter jag och tittar på bring it on. den är så bra tycker jag. idag när jag jobbade så lärde jag mej hur man gör latte i maskin och allting. känner mej väldigt stolt!  imorogn om ni vill så kan jag ta lite bilder på hur det ser ut i kassan och sånt. det ända dåliga är att philip ska med imorgon coh jag vill hellst inte ta hand om honom men mne..

Kisses/ Cia ♥

Picture of the day

Hej!

Har nu kollat klart på filmen! Den var så jävla bra, ni anar inte. vi kollade på: Resan till jordens inre. Den var spännande och rolig. hoppas det kommer en tvåa. Nu ska jag nog ner och kolla på tv. orkar inte göra nått annat. vet inte varför men jag är väldigt trött. Kanske berodde på att jag bara sov i sex timmar. vem vet...

Picture of the day:

haha, jag tyckte om den här bilden. så här såg  min middag ut. väldigt gott som jag sa förut!

Kisses/ Cia ♥
 

Dagens look!

hej , har nu ätit en otrlig god middag. fast jag tror jag åt lite för mycket.... hoppsan! men jag var faktiskt riktig hungrig. har ändrat namnate, iställer för dagens stil och ansikte så blev det dagens look. vad tycker ni om det? jag tycker det blev mycket bättre!



Den är från sidan jag vet. men jag lyckades inte rotera den. så ni får den så! ska kolla på film nu med familjen.

Kisses/ Cia ♥

kyckling och potatissallad....

...Är vad vi ska äta till middag. Gott va? mamma och pappa kommer snart hem efter att ha åkt och handlat det. kommer lägga in dagens sti lo ch ansikte sen för mamma har sladden. så jag kan inte lägga in några bilder just nu.

Kisses / Cia

Fan dålig idag!

jag är jävligt dålig idag! har inte bloggat på hela dagen. men nu är det så här att ni måste fatta att jag inte har hunnit! Igår så stannade iaf olivia och anna här och vi hade jälvigt kul. först kollade vi på film och sne låg vi och messa och snacka. om roliga saker! Sen planerade vi också en tjejkv'll som vi ska ha på fredag. ska faktiskt bli kul! annars idag så vaknade jag no ( det gjorde inte dem) och satte mej vid tv:n. när dem kom upp åt vi frukost och efter det snackade vi lite. sen vid typ tolv så började vi fixa rummet och så. och sen typ vid ett så åkte dem hem. jag åkte till bp och jobbade idag. det blev inte så länge idag men det var för att pappa inte orkade stanna.

Kisses/ Cia

Olivia och anna

Hejhej!

Det visade sej att olivia också ska komma hit. dem kommer velle hit om typ tjugo minuter eller nått sånt. så jag kommer nog inte att blogga så mycket idag eftersom att jag kommer ha besök. då vill man inte sitta vid datorn hela tiden, eller ? Snart ska jag gå och möta anna vid busshållspla´tsen, hon ska ringa eller messa mej. och sen så cyklar olivia hit. vet inte vad vi ska göra men vi hittar velle på nånting, hoppas jag iaf. Men jag lovar att lägga in ett inlägg senare.

Dagens Stil:


Dagens Ansikte:


Kisses/ Cia ♥

Torsdag <3

Hej tjejer och killar!

jo som jag sa igår så ska jag vara med anna idag. hon kommer komma hit klockan ett. vi kommer nog ha rätt så kul. vi brukar faktiskt ha det. jag har faktiskt ingen aning om hon ska sova här eller inte, men vi får velle se. ska äta nånting nu. får se , vad det blir, min syrra ska fixa till nånting! hon är så snäll!

En rolig men ful bild som jag tog igår.

Fin va, haha....

Kisses/ Cia ♥

Jobb, jobb och jobb

Hej och förlåt för dålig uppdatering!

Men jag har faktiskt ett bra skäl till det. jag har faktiskt jobbat idag! visst är jag duktig? haha. jag har jobbat på bp idag och ska göra dte på fredag också. Imorn ska jag antagligen att vara med anna. ska ringa henne snart. men vi får se.

Dagens Stil:


Dagens Ansikte:


Kisses/ Cia ♥

Ben & Jerry's

Tjatja!

sitter just nu och äter ben och jerry's väldigt gott! Det var kul hemma hos kristin och sofia hade blivit jättestor! till och med var jag tvungen att spela guitar hero för att bevisa att jag är duktig. och som sagt så tyckte han att jag ägde! haha. Har nyss avslutat ett samtal med olivia som handlade om lite olika saker. det tog typ tjugo minuter. haha, vi lyckas alltid prata länge tycker jag. Älskar dej gumman! Nu ska ni få se vilken skillnad det var på sofia!

För ett års sen:


Och idag:

Haha, asgullig ju!

Kisses/ Cia ♥

Jag som ville dit....

Jag fick nyss veta att vi kanske inte ska dit överhuvudtaget. bara för att mamma har ont i huvudet:( men vi får se om det ändrar sej. eller vänta , vi ska visst dit fick jag nyss veta! yey... så det ändrar sej. har tänkt att lägga in ett videoinlägg men jag vet inte, ad tycker ni? iaf så kommer vi ändå inte vara där så länga så vi får se när jag kommer tillbaka. hade tänkt spela lite guitar hero innan jag åker. börjar faktiskt bli bra på det. haha!

Dagens Stil:

Tyckte det var lite juligt men jag vet inte längre...

Dagens ansikte:

Det var det.

Kisses/ Cia ♥

Klänning

Hej!

Idag ska vi till kristen, (en kompis till mamma) och äta där. jag har inte träffat henne på åratal så det ska bli kul. så ska dte bli kul att träffa hennes bebis som nu har blivit ett år. förra året var hon så söt. ska försöka få en bild på henne. vi ska dit klockan tre så nu ska jag bara fixa mej. jag hitta en jättefin klänning som jag tycker är jätte fin! ni behöver inte tycka det men det är vad jag tycker.



Kisses/ Cia <3

OH MY GOD !

Jag är så ledsen för att ha haft usel uppdatering idag. men etersom att jag var iväg hela tiden så jag har inte kunnat skriva. det var rätt så kul där men jag har så jäkla ont i benen så jag kunde inte göra så mycket. När jag var på väg hem så stannde jag vid handenterminalen för att jag skulle med emma till nixta för att träffa några där. vi hade väl kul men emma och jag var mest tysta, haha! jag kom hem för ungefär en halvtimma sen.

Dagens stil:

Dagens ansikte:


Förresten vad tyckte ni om headern? hade tänkt på att byta bakgrund på bloggen, inte så fin!

Kisses / Cia

Morsning

God morgon kära läsare!

Kom nyss upp ur sängen efter att ha fått min skönhetssömn. var faktiskt riktig trött igår, jag vet inte varför. jo den där filmen var så jävla bra men den slutar mitt i allting! jättesorgligt. så hoppas en tvåa kommer upp nånstans. idag var planerna att åkte till bp med emma men hon kunde tydligen inte:( så jag får hitte någon annan. eller om ni vill nått call me! herregud jag sitter fortfarande och gäspar! haha, dte måste bort. snart ska jag gå ner och äta en god hemlagad frukost.

Kisses/ Cia ♥

Header

ja nu har jag äntligen fattat hur man gör header så jag ska fixa till den ikväll eller imorn. får se. Nu ska jag och pappa kolla på en film som heter the gathering. det finns två skivor eftersom att den var så lång,  vi har sett den första men nu ska vi kolla på den andra. den första var jätte bra så jag föväntar mej samma sak av den andra.Det här är og sista inlägget för idag så..

Kisses/ Cia ♥

Trasigt fönster ?

Jo vi alla märkte nyss att mammas bilfönster har typ exploderat eller något för den är i tusen bitar! vi alla blev chokade av att se det. väldigt konstigt, frågan är vad som hände...


Hm......

Kisses/ Cia ♥

Föräldrar

ja det blev inget dopp i poolen. dt eblev lite för kallt för det. ialafall så var ju självklart mina föräldrar tvugna att komma hit så ja det blev en liten middag här. ändrade palaner om imorn. ska kanske vara med emma och vi kanske ska till bp men vi får se om det går överhuvudtaget. snart ska vi hem.

Kisses/ Cia ♥

Kanske dopp i poolen

ja glömde berätta att jag följde min faster hem och sovde hos henne. jag vet inte om jag ska ta ett dopp i poolen. är lite osäker på dt emen vi får se. ja som jag sa så kommer vi bara vara hemma idag . imorn så tror jag att alla ska jobba så jag få väl hitta på nånting. ring mej om ni vill göra nått.

Kisses/ Cia

Förlåt...

Förlåt för min dåliga uppdatering igår men eftersom att jag var här hela tiden så hann jag inte skriva. det slutade faktiskt med att jag stannade kvar och sovde här. haha, vi hade kul, vi kollade på två filmer som vi hade gått och hyrt. de första var vicky, cristina , barcelona. visst den var rätt s bra men helt jävla puckad. verkligen helt puckad. efter dte kollade vi på the international, den var bra och det var väldigt mycket spänning. sen gick vi och la oss vid typ två eller nått. och sen vaknade jag imorse klockan 08.19. ja gick upp och satte mej vid tv. inte för att det fanns mycket att se. sen åt vi frukost och nu kom jag nyss ut ur duschen. hjälpte min faster med sin design igår också. dte blev bra. kolaa in hennes blogg:
Charlottesweb.blogg.se hon har inte skrivit nått än men hon ska snart göra det. hon kommer skriva lite recept och designer på hem och sånt. idag ska vi nog bara ha lite kul här hemma. kan inte lägga in några bilder fetersom att jag fortfarande är här. men jag kommer hem och då gäller det.

Kisses/ Cia ♥

Inte hemma än....

hejhej!

Är fortfarande kvar här och dte lär nog ta lite tid innan vi åker hem, precis som jag sa! Och eftersom att jag är här kan jag inte lägga in några bilder:( men ni får massor när jag kommer hem, i promise u. Snart ska vi äta jordgubbar med grädde, mums... Jag nöjermej med livet som är lite lugnt! mycket skönare än att ha för mycket att göra. Snart kommer min efterlängtade kusin från mexico och ska stanna här i ehm jag vet inte precis hur länge men längre än en vecka vet jag. Förresten kom på en sak, fixade mina naglar , det kan ni få se hur dte blev för jag la in en bild förut.



Kisses/ Cia ♥

Dagens göra

Jo glömde berätta vad vi ska göra idag , jo dte är nämligen så här att vi ska åka och äta middag med våar kusiner och ha det lite mysigt. så ja det blir nog till sent ikväl, fast vi får se.

dagens stil:

Jag har linne under som är lite längre , tro mej .
Dagens ansikte:


Kisses/ Cia ♥

Sitter fortfarande i pyjamas...

Hejhej.

Idag  vaknade jag inte förrän tio! så jag har inte hunnit göra så mycket om ni förstår ? Det här är det jag har lyckats med nu på morgonen:

1. Kollat på tv:P
2. Ätit frukost
3. Vart inne på bloglovin
4.Bloggat

Det är det man har hunnit med! 4 ynkla saker! Helt otroligt. Nej nu måste kläder på och jag måste fixa mej , pronto!
Förresten hann jag inte lägga in en picture of the day igår så den kommer nu istället:


Sophie och jag som städerskor, haha.

Kisses/ Cia ♥

Så här blev det!

Nu har jag städat klart. det tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta. så när vi var halvvägs klara så åkte vi till haninge centrum och åt. vi åt på den grekiska. det var väldigt gott. fast jag åt inte så mycket för att jag har inte så stor aptit.  iallafall köpte jag bara sminkbortagning, det var dte ända.

Smink hylla före:

Sminkhylla efter:

Låda före:

Låda efter:

Så blev resultatet blev ganska nöjd faktiskt. och dte gickk snabbt. iförsej var det bara att kasta det mesta , haha!

Kisses/ Cia ♥

ehm...

Tjabadaloo!

Idag blir det städdag! jag vat att det var det igår också men det fattas lite saker som mina hyllor och lådor. dem behöver definitivt tömmas. Så ja, det blir en dag tilll. fast idag blir jag och min syrra städerskor så vi blir inte ensamma:P ja det är nog det som händer idag. kan inte göra så mycket annat idag eftersom att jag knappt kan prata, så ja!

Dagens stil:

Väldigt slappig och ful men bekvämt och bra att ha om man ska städa.

Dagens ansikte:

Osminkad och lite sjuk men vem bryr sej;)

Kisses/ Cia ♥

Picture of the day

Snacka om att våra vanilje bullar blev goda! inte särskilt vackra men det är ju inte så viktigt. Som jag sa så är jag bäst på att baka , men jag fick ju hjälp av min syrra och mamma!

Här kommer en liten vacker bild på hur några av dem blev:

Awesome :P

kisses/ Cia ♥

Vanilj bullar

Hejhej!

Bakar faktiskt vaniljebullar. just nu håller dem på att jästa. men förrsten är jag ju bäst på att baka så dem blir nog goda;) Idag så var det hemma dag. har handlat och efter det bara hjälpt till här hemma. har också gjort en väldigt bra sak som heter städa. jag städade hela mittr um idag, men det behövdes ju. Annars har man bara vart här och slappat som resten av dagarna. men jag har verkligen inte lust att göra nåtning just nu. har så jävla ont i halsen så det inte är sant. Det är lite sorgligt.

Dagen stil:

Dagens ansikte:

Inte så fin men den bjuder jag på.

Kisses/ Cia ♥

.

Godmorning!

nu är jag äntligen klar med allting. jag är mätt, duschad, påklädd, sminkad och borstad. det är nog allt som behövs. snart ska vi åka och handla och efter det ska vi kanske till centrum. men vi får se för att jag är lite hängig. och så har jag faktiskt riktigt ont i halsen:( jag kunde knapt prata imorse. Jo jag har ju tänkt fixa header länge och jag har tillochmed fixat en bild men innan jag sätter upp den skulle jag vilja fråga vad ni tycker om den?


hade tänkt byta ut en bild men jag vet inte vilken , vilken tycker ni?

Kisses/ Cia ♥

Vad tycker ni?

Jo igår hade jag plattat hår för första gången sen jag klippte mej , nu är fårgan , vad tycker ni?
Krullit eller platt?

krullit:

Eller platt?

It's your choice. but choose it well!

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Picture of the day

Tjudelo!


Den var ful men ändå lite rolig haha!

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Dagens stil och ansikte

Här får ni dagen stil:


Och dagens ansikte:

Enjoy! <3

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Datan

Jag kom tillbaka till datan efter alt iaf. sitter och kollar på lite saker som vi ska beställa med mamma. har faktiskt riktigt mysigt.  haha , sitter faktiskt här och kollar i tidningar och så också. här vill man köpa massor! men vi får se, man kan inte få allting....

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Jag=konstig

Hejsan

om ni undrar varför det här inlägget heter som det heter är det fö ratt jag var lite konsit imorse. på förra inlägget var rubriken hjälpsam och jag skrev inte ens varför jag var hjälpsam!? lite konsit gosm sagt. joo jag var hjälpsam för att jag hade hjälpt min syrra med sin nya blogg. hon har haft den senn igår och jag har hjälpt henne mend allting. kolla in den: http://alltidsophie.blogg.se jag tycker den är bra för att bara vara 9 år. kommentera den. hon vill ha lite statisktik. det var allt för mej.

Kisses/ eran älskade Cia

Hjälpsam..

hej!

Sitter vid datan som vanligt men den här gången vill jag faktiskt inte göra det. jag vill bara skriva ett inlägg och sen skita i datan:P förlåt för dålig uppdatering igrå men jag pallade inte utan fastnade vid tv ist. men ni kan få se hur jag såg ut igår lite senare. och idag lovar jag att ni ska få dagens stil och ansikte. it's a promise. det blev ingen haninge centrum idag för att jag har ont i halsen och är lite småtrött. så ska bara slappa hemma idag. ska fråha emma om hon vill göra nått imorn om jag mår bättre. saknar henne. Nu ska jag gå ifrån den här datan som jag sa tidigare.

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Monster vs aliens

Halloj!

Sitter här vid datan nu efter att ha vart i sergel. Vi var först och åt på tacobar och sen såg vi på monsters vs aliens. den var väldigt rolig ska jag säga er. vi skrattade väldigt mycket. Dagens stil och ansikte få ni sen eller förrsten ska duscha nu så ni får inte dagens stil. fast det var jeans med en snygg t-shirt. Efter dte ska jag kola på tv. imorn ska vi till haninge centrum och köpa lite småsaker. behöver väldigt mycket faktiskt.

Kisses/ Eran Cia ♥

Dagens ansikte och stil!

Helloj! ja som sagt  blev dte mest guitar hero idag , haha. typ beroende av det ! måste sluta! men när man har börjat är det lite svårt. imorn ska jagkanske vara med älskade michaela jansson. har inte träffat henne på typ 2 månader eller mindre.Har föresten bestämmt att jag ska lägga in dagens bild varje dag. som jag sa skulle jag lägga in dagens ansikte och stil. så hrä får ni den.

dagens stil:

T-shirt: gina tricot
Tights: h&m
Linne: Gina tricot

Dagens ansikte:


Dagens bild:

haha som sagt så stog vi och spela guitar hero. min hand ser rätt så läskig ut, tycker inte ni. äh vem bryr sej?

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Godmorgon läsare!

iförsej vaknade jag för längesen men man vet aldrig när ni vaknar! har redan hunnit duschat och ätit frukost. så jag är helt kklar förutom håret dåra.idag  ska man själv typ ligga hemma och tråka. om ni vill göra nått nås jagpå mobilen:P nu ska jag äta glass, haha svullo! men jag är väldigt sugenm på det just nu. Lägger in dagens stil och ansikte sen !

Kisses / Eran älskade Cia ♥

I'm home !

Hejhej,, saknat mej? ofc ni har. Jag kan säga att den här veckan har varit väldigt lärorik! men coskå jävligt rolig. har haft så jäkla kul men mina älsklingar anna, jenny och mikka. tränarna var så jävla snälla och vi kom på massor av smeknamn. en fick heta tarzan för att han såg ut som det , en annan fickk heta herkules eftersom att hangick som honom. och sen fick en heta peter pan. jag vet rätt så puckade namn men det blev lite lättare. sen var våra ledare också väldigt snälla. vi blev väckta på dem mest otäckta sätt men det var kul. kommer skan alla så jävla mycket.  fast vi alla kommer typ ses på återträffen i kolmården. så det är bra. nej nu blev det här långt så vi hörs sen!

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

ehm...

Ja , glöm det jag sa , vi har fortfarande inte åkt och handlat. för att vi åt nämligen och nu vet jag inte när vi kommer åka. hoppas det blir snart. Så imorgon gäller det ! det ska bli så jävla kul asså! ska kanske ta med min bärbara data , men jag vet inte om jag kommer hinna använda den! Så vi får se.

Kisses/ Eran älskade Cia

lite snabbt

Hello!

Nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka och handla. tråkigt , jag vet! Men dte är bara det att jag åker ju iväg imorn , så jävla kul föresten ! så jag måste köpa lite saker. igår var vi på ikea och kollade på saker till mitt vackra rum. ska göra om lite men dte händer inte förens jag kommer tillbaka från sports camp. jag vet att jag har sagt att jag ska fixa header men dte tar lite tid. så nu ska jag forsätta med att vara mej!

Kisses/ Eran älskade Cia ♥

Wii

Hejsan , jag har inte hunnit skriva men jag har inte orkat! sry , men igår var vi och bom´wla och det var kul. vann mot pappa med tre poäng första gången. så det var velle rätt så bra! annars brukar jag suga på bowling :P  på söndag ska jag till sports camp med anna jenny och mikka, det ska bli väldigt kul. men jag  kommer nog inte blogga , tror iaf inte dte . asså jag har ingenting och säga ,världens tråkigaste jag vet ! menmen...

Kisses/ Cia ♥

Jäkla näsa!

Hejsan, jäkla näsa är det ända jag kan säga just nu.jden är rinnande och helt täppt. och sen nyser jag hela tiden! skitjobbigt. jag ser helt muppad ut just nu. jag hade tänkt fixa en header , men jag hinner knappt. idag var jag hos min faster med familjen och där satt vi och spela ett spel hela dagen. kunde inte göra nått annat när man har den här näsan. imorn om jag mår bra ska famijen åka och bowla. det ska bli kul eftersom att vi inte har gjort nått kul tsm på länge. förresten om jag ska fixa header skulle jag behöva lite hjälp! vart är det man skriver in länken till bilden? skulle bli jätteglad om ni skulle skriva e kommentar om det ! 

Kisses/ Cia ♥ 


Snabbt

hejsan. Vad göra alla , själv sitter man här och har ont i halsen! skulle göra vad som hellst för att inte blir sjuk. men vi får väl se hur det blir. Idag har man bara slappat oh spelat sims med min faster. haha , dte gick väldigt bra... eller vi kan säga så! annars får man hoppas att det blir nånting kul imorn. och inte att jag blir sjuk. är faktiskt redan rätt så trött. men jag orkar inte lägga mej i sängen. dte är så varmt nu när dte är sommar . så det skulle gå lika bra att sova utan täcke. okej jag ljög lite. det blev inte ett snabbt inlägg. det blev ett rätt så långt. men man fastnar när man väl håller på. kollade på paris híltons my new bff. det är så töntigt att dte blir kul.  :P det skulle bli en dagens stil men det funkar inte att lägga in bilder, så det måste fixas.

Kisses/ Cia ♥

Trött

Hej , efterspm att jag är så trött orkar jag inte lägga in dagens stil. han byt till sovkläder innan jag kom på att jag skulle lägga in det här. sry ! Imorn ska jag va med amina ! om det blir fint väder ska vi bada. det är så skönt. idag var dte 24 grader i poolen!  Najsigt :) idag så var min syrra jätteduktig och hennes ponny var jättefin! den var rätt så stor. Snart ska jag sätta mig och kolla på filmen rock star. mamma säger att den är bra. men vi får velle se.Hade tänkt fixa header men vi får se hur dte blir!
 
I lovet it / Cia

Ågesta ridskola

förresten kom på en sak att jag ska gå och se närsophie rider nu så jag kan inte va med nån. När jag kommer hem får ni dagens stil :)
Love it / Cia ♥

ice age 3

Haha , var och kollade på den för två dagars sen. den var asrolig ! idag ska vi nog inte göra nånting men är det nån som vill göra nått nås jag på mobilen !
Love it !/ Cia ♥

RSS 2.0