Snart smäller det !

Just nu ee jag hos min farmor och firar nyår här. min mamma har redan åkt för att hon var tvungen att jobba natt :( så det var lite synd. pappa har också åkt hem för att han skulle lägga philip. så nu är vi kvar här och ska få kolla på raketer ikväll och sen sova över ! eftersom att pappa skulle jobba tidigt imorrn skulle inte vi kunna ha sovmorgon alltså skulle vi inte kunna kolla på fyrverkerier. så vi bestämmde oss för att sova här så att vi skulle kunna vara vakna och sova länge ! så tänk , det är bara två timmar kvar och sen är det 2009. längtar så mycket. det ända som verkligen ingen i hela världen längtar till , är skolan :( orkar verkligen inte , tänk bara en vecka kvar ! ska bli väldigt tråkigt. men nåja , man måste göra nånting för att lära sej ;) nåja ska sitta och vänta till det nya året kommer , så puss // cia

2009 om lite mer än ett dygn !

Hello !
igår så åkte jag hem till anna och var med julia där , vi hade jättekul. det ända vi gjorde var att göra  "carlsson" eller som man vanligtvis brukar kalla det flygplanet. det är när ena personen ligger på marken med benen uppåt och när den andra personen lägger sej med magen på fötterna och så håller man händerna med den andra personen så att man ligger på den personen i luften ! inte för att det var en så bra förklarning men det var iaf nånting. efter det så kom pappa och hämtade mej och jag åkte hem för att äta och sen packa eftersom att jag skulle soav hos anna. när jag väl kom dit började vi att göra en film och det gick jättebra , eller vi säger det ;) den blev iaf rolig ! och sen idag så åkte vi till centrum för att anna och julia skulle köpa lite kläder. dem köpte 12 strumpor var för 100 kr. fast anna råkade ta 11 st fast när vi väl mäsrkte det så orkade hon inte gå tillbaka :)
Puss // cia

Söndag !

Idag så var vi på barnens planet och sen åkte jag med pappa för att han skulle repa me bandet. det var jättekul på barnens planet , där träffade jag min farmor och min farfar. och sen så träffade vi några kompisar. egentligen så skulle vi och äta middag med kompisarna men det blev inte av , eftersom att vi inte hann. så nu ska jag äta sen ska mamma och jag åka och hyra filmer och sen mysa ikväll. imorrn så ska vi kanske på bio men vem vet, här blir det aldrig som man vill ;) puss // cia

ACHO!!!!

Förlåt om jag inte har hört av mej på länge men jag mår inte särskilt bra! jag är asförkyld och har feber. min julafton blev perfekt och jag fick kläder, smycken , smink och sen så kommer jag att få en ny mobil och comviq så fort mitt abonemang är slut. men ni får hjälpa mej för jag har ingen aning om vilken mobil jag ska köpa! imorrn så ska jag till min farmor för att mamma skka jobba och jag orkar inte vara hemma eftersom att jag aldrig får ro det är inte särskilt roligt jag lovar. så här såg jag ut på julafton :

det blev inte en särskilt bra bild men jag hade bråttom. nu så ska jag forsätta och sitta och snora:( hej då!
puss // cia

kök dag!

Igår: då var jag hos min farmor för att mina föräldrar skulle åka och köpa dem julklappar som var kvar. hemma gos henne gjorde vi ett pepperkaks ur och jag leket med en peruk som jag hittade. sen så sydde vi kläningar till några porslins änglar som vi håller på att göra, men dem hann inte bli klara. när vi kom hem så packade sophie och jag in mamma och pappas presenter. och som tur var så gick dem aldrig in till vårat rum, så dem såg inget  :O

här ee pepparkaks huset som jag gjorde me sophie och philip men philip hjälpte inte till så myckte, han åt mest bara upp chokladen;)

och här kommer jag med mitt ultrasmile och peruken !

Idag: mamma och jag satt i köket hela dan bara för att vi skulle göra amerikanska kakor som var mitt gammel, gammels mormors recept. dem ee jätte goda!

det otroliga var att det blev faktiskt 170 kakor!!!!  sen så var vi så trötta så att mamma ville göra franskamanikyr på mej. det blev jättefint! sen så kom pappa och sa att min farmor och farfar skulle åka till skåne och fira jul där, och eftersom att farfar ee våran tomte så blev jag asrädd, men då sa han att det bara var för att göra så att min syrra skulle tro att tomten fanns;) nu vill mamma ha hjälp med julmaten, hoppas bara att jag inte får rensa fisken det är så äckligt!!      
Puss // Cia

misslyckad juluppvisnig:(

Tjoho<3
igår var det jättekul med gäster och vi spelade ett roligt spel, bebisen som var där var jättesöt! idag så åkte vi till haningecentrum för att träffa några vänner, och bestämma vilken mat vi skulle ta me oss på julafton. när vi satt pch åt så ställde sej mamma upp och gjorde inbakade flätor på mej eftersom att vi skulle ha juluppvisnig i torvalla. när jag kom dit var jag en halvtimma tidigare men ändå så var demflesta där. på själva uppvisningen gick det skit! bara för att någragjorde fel efter halva programmet så gjorde alla det och det blev bara skit:( hoppas det blir bättre nästa gång. 
nu kommer den assöta bebisen:

här är min syrra med honom...

och här är jag:) ni måste medge att han e assöt!
Puss // cia

fyra dagar till jul!

Som sagt så han jag inte skriva igår. men jag hade jättekul, anna och jag bjöd med några killar och några fler tjejer det var jättekul. vi åkte hem till en av killarna och då fick anna en garvattack och eftersom att hon har så jävla skönt garv så börja jag också garva. om ni undrar vrf hon garva var det för att dem hade ett rosa badrum. på träningen så skulle två av killarna kolla så vi kom två timmar tidigare bara för att dem ville lära sej flickis och om jag ska va ärlig så gick det inte ett dugg bra. sen så försökte vi lära dem våran dans men dem gjorde helt fel och det var ganska kul att se. efter en halvtimme av våran träning så var dem tvungna att gå hem. på träningen så övade vi på julprogrammet och fick lära oss det sista. på söndag så ska vi ha uppvisning. idag så ska vi få gäster och då ska vi spela ett jätteroligt spel och få träffa en sjumånaders bebis. innan det ska jag åka och handla en choklad till mina tränare och sen ska jag se på en kompis juluppvisning hon heter lovisa och går också på cheerleading fast i ett annat lag. nu ska jag åka och handla choklad.  
puss //Cia

hur knäpp får man va ?

Snacka om knäpp. Bara för att min hund (ville) kissade inmohus så tyckte pappa att han skulle sätta på honom en blöja. det såg ganska kul ut:) jag e inte på så mycket blogghumör men jag tänker berätta om igår och idag. igår så fick vi sluta 20 över12 för att vi inte hade någon gympa eller kör. efter det så åkte jag hem till anna och försökte lära henne julprogrammet. sen så tränade vi och då boxades vi, det var jätte kul men jobbigt. Och bara för att jag ansträngde mej så skakar min hand, det ee ganska läskigt. idag slutade vi efter lunchen efetrsom att lärarna var tvugna att öva inför julshowen dem ska ha på fredag. då kom pappa och hämta mej och sen så åkte vi till bp och nu är jag hemma och gör inget. imorgon så ska jag va me anna och vi ska gå och köpa julklappar så jag vet inte om jag hinner skiva imorrn.

här är ville i blöja, tycker synd om honom;)
Puss//Cia

Ledig

Idag så var vi lediga, så skönt, det behövde jag mycket. Alldeles nyss så tog jag ut en liten jättesöt mus ur huset. För annars hade nog katten ätit upp den. Apropå bilderna från igår blevdet inga för jag hann inte. för egentligen skulle vi ha en timmes middag och tid på att fixa sej men eftresom att det blev nått fel med den sista låten så drog dem över tiden så vi fick typ bara 45min på oss. plus att det var långkö till burgerking. så jag inte ta några foton. så jag tog ett foto idag på vad jag hade på mej.

Det blev inte en särskilt bra bild men det var det jag kunde ta för jag hann inte ta en hemma när jag hade det på mej. när jag var hemma idag så slappade jag mest. men sen innan mina syskon kom hem ville mamma att jag skulle slå in deras julklappar så att vi kunde lägga dem under sängen. men min mamma var så smart så hon glömde vart hon hade lagt det så det blev inget. efter det så åkte jag och spela saxofon och eftersom det var sista gången så fick vi bular och så spelade vi bara jullåtar:)
Puss// Cia

Julkonsert

Tjohej!
Just nu är klockan 10.45 och jag är inte i skolan. Det e bara för att vi ska ha julkonsert idag och då ska vi samlas i Gustav vasa kyrkan klockan två. Jag kommer att ta tåget dit med typ några vänner och en mamma. Det tåget går 12.58 så pappa skjutsar mej till tågstationen. Jag kommer antagligen att ta många bilder så dem får ni imorrn eftersom att jag typ kommer hem vid tio eller 11 på kvällen. Vi ska ha rött upptill och svart nertill. Jag ska ha en kjol och en typ blus/t-shirt lite svårt att förklara men ni får en bild på den när jag har på mej den sen. Önska mej lycka till:) //Cia

Drömmar med vingesus, under oss sia...

Fan vad skön dag! Först vaknade jag klockan 5 och sen tog jag 6 bussen med emma och ella. Vi hade väldigt mycket tur. Dem öppnade centrum precis när vi kom och då fick vi gå en hemlig väg in till skolan med våran mattant som hade suttit på bussen.då fick vi glass:) det var gott. Men problemet var att inget var öppet, så vi lekte att vi var inbrottstjuvar och gjorde en film. Då försökte vi öppna dörren in till våran avdelning med att bibliotektskort. Inte för att det gick så bra men det var kul. Tillslut så kom en städerska och öppnade. Sen 20 över 8 så hade vi luciatåg i matsalen. Sen så hade vi ett til 20 i 10. Och sen så fick vi ha lunch 12.10. Medans vi väntade satte vi oss vid sofforna. Då kom några killar och började kasta mosade mandariner och äckliga trasor på oss. Men då kom en kille som gick typ i nian och hjälpte oss. Sen så hade vi bara svenska tills filmen vi kollade på tog slut. Så dagen blev askort. Innan jag åkte hem så stog emma och jag och kramades länga, för hon ska åka till kanarieörna så jag kommer typ inte se henne på jättelänge:( När jag kom hem gick jag ut med hunden och sen så åkte mamma och jag till hilips dagis och skulle kolla på när dem hade lucia. Gud vad dem är söta! Snart ska jag på träning och jag hoppas att vi gör program. Puss//Cia


Här försöker emma låsa upp dörren med kortet!

Och här är min brorsa som tomte:)

Döskallar

Hello!
Jag e så sur på min pappa! Han ska typ fixa en döskalle mikrofonsak (han är med i ett band) och nu har han typ tre stycken döskallar, och imorse la han en i min säng! Jag höll nästan på att dö, jag blev så jävla skrämd! På vårat papper om våra sångrepetioner så stog det att vi skulle va i skolan klockan 8 ist för tjugo i nio. Men det visade sej att de hade ändrat det. Så typ hela klassen var där astidigt så vi fick vänta där jättelänge. men dan gick ändå ganska fort för att sluta 15.40. Men imorrn när vi ska ha luciatåg så måste vi ska va där 06.45 så jag måste vakna 5. Jättejobbigt!!Puss//Cia
Här är döskallarna:



OMG!!

Gissa vad? Pappa fick åka ambulans igen, jag grät till och med på bussen när jag fick höra det(pinsamt) så mamma kunde inte följa me att köpa ett lucialinne som jag behövde idag! så när jag kom hem så sprang jag in i huset packade ner glitter och ljus och sen så sprang jag till bussen. När jag sprang hemifrån var klockan 47 och bussen gick 48 så jag trodde jag hade missat den. Men jag sprang ändå allt vad jag kunde så att jag iaf försökte hinna med och gissa, jag hann:) på haninge c hittade jag erika och miranda så jag gick med dem. Men jag hittade inget llucia linne:( så jag fick låna erikas eftersom att hon inte skulle va me för att hon har ljusfobi. Lucia tåget gick det riktigt bra. Förutom att det inte lät helt perfekt:S Puss//Cia

TRÅKIGT

Hejsan<3
I skolan så antar jag att man inte kan säga nåt intressant,, Förutom att ella i min klass var tvungen att komma och dra ner mina byxor! Som tur är så hade jag en lång tröja, och så hann jag ta upp byxorna innan nån reagerade. Jag har fortfarande jäkligt ont i halsen, så jag måste vila den till luciakonserten till imorrn. Just nu så chattar jag med mina kära vänner och snart så ska vi äta. nu pallar jag inte skriva mer måste vila rösten:P Syns!

Du åtalas här med till...

Idag så antar jag att det knappt hände nåt i skolan, bara att det var väldigt tråkigt. Sen fick jag jätteont i halsen efter musiken så vem vet om jag kommer unna sjunga imorrn.Efter skolan var jag med emma, vi börja med att bli tvingade till att gå ut med hunden. Sen så kom vi hem och parat och åt godis. Och så sjöng vi självklart en låt som hon hade lyssnat på hela dagen, så den hade fastnat. Det var den här lilla melodifestivals låte: Du e det vackraste jag vet bla, bla, bla...
Sen så var det ju hon som gifte sej så vill dem skilja dej nu. och då ska jag va emmas advokat. Så vi började förberedda ett litet tal och sånt. Det blev jättebra så jag tror vi kommer vinna fallet:) Vi hörs, puss//Cia

Lagnö!

Allting gick bra för pappa som tur är. Det var bara en vanlig nakcspärr så nu är allting bra. På lagnö idag var det jätte kul, vi gjorde nästam klart hela programmet, fast vi kunde inte göra hela för att dem ändra lite och då blev det fel i musiken. så dem ska fixa det hemma. Efter dt så kom farfar till runstensskolan och hämtade mej där. När jag kom hem så hade mamma köpt en tröja och mjukisbyxor, och så hade hon köpt en jätte bra film. nu så sitter jag och äter en quesadilla, det är en mexikansk mat. Det är jätte gott. Och så tvingar självklart min brorsa mej att kolla på dinousariefilmer. Jättekul!
Puss//Cia
Här kommer bilder från igår:

 
Jag gjorde miniatyr för den e asful!


Nej...

Gissa vad som hände ? Pappa ligger på sjukhus! När han åkte bil så fick han typ asont i nacken så han körde lite åt sidan sen så kunde han knappt röra sej! så en kille som körde där stanna och hitta honom och ringde till en ambulans. Så snart så kan han komma hem. Klockan 11 så åkte jag, min syrra och min brorsa hem till min farmor och bakade. Det var jättekul. Men eftrsom mamma jobbar och pappa ligger på sjukhus så kommer vi få sova här, vi var nyss och hämta våra kläder. Imorgon så ska jag och laget åka till lagnö, det ligger typ en timma här ifrån. Där ska vi träna hela programmet och finslipa det. Och så ska vi självklart bygga. Det dåliga är att vi inte får välja vem man ska åka med. Bilder om pepparkakor kommer imorrn eftersom att jag onte får installera programmet här. VI syns// Cia

Anna och emma

Idag så blev dagen ganska kort, vi hde extra sånrep så det blev ganska mycket sång. Vi slutade fem över halv två idag, och sen så hade anna, emma, edi och jag bestämmt att va idag. Men jag vet inte vad som hände men edi tyckte inte att han skulle gå på bussen. så när vi är på bussen så messar han att vi ska gå av och sen gå till hans port, men vi orka inte så han fick komma till oss idt. Då åkte vi hem till mej och kolla på film. Sen typ klockan sex så pkte alla hem me bussen och jag och anna åkte till träningen i torvalla. Det var världens tråkigaste träning, vi höll bara på me platser eftersom vi måste ha klart det till på söndag för att vi ska till lagnö och då måste man utnyttja tiden. Puss skriver imorrn//Cia

Tidig lucia

Den här lilla konserten gick bra, förutom att brandlarmet gick några gånger eftersom att vi hade levande ljus, så det var ganska pinsamt. Sen så fick vi bullar, pepparkakor och
 julmust, det var jättegott, sen så fick vi veta en hemlighet också... Nu kommer bilderna från bröllopet, det kommer komma lite i början av bröllopet och sen på själv bröllopet.

                                                                                                                  
Innan bröllopet

Och här kommer bruden med pappan:P
  
Paret och ringarna.

Och så slut kyssen! P.S kindkyss:P

Hemma hos åsa

Hej, idag (torsdag) så blev det ingen matte, för att mågra tjejer i våran klass börja bråka och då blev det värsta fighten! Det var ganska läskigt eftersom att dem börja slåss och man blir ju ganska rädd, om nått skulle hända. Sen blev också en tjej i våran klass över körd, iförsej så blev det bara över foten så hon stukade hon bara den. Men vem vet vad som kunde ha hänt, polisen och ambulansen kom och allting, jag hade hunnit åka hem som tur var. Jag hade inte velat se det! Nu så kom jag nyss hem från skolan och snart ska jag hem till min kompis emma, och där ska också en annan emma och ella komma dit, och efter det så ska vi ta bussen hem till våran sånglärare. Ni förstår  vi ska ha ett litet luciatåg inför styrelsen, och då valde hon tre från varje stämma. Och då blev vi valda och några fler. Igår så "gifte" sej ebba och emma. Det var jättekul, dem gifte sej i skolan och jag var brudtärna. Kommer lägga in bilder när jag kommer hem sen. Sen så kommer jag skriva ett till inlägg om hur det gick på luciatåget, kanske tar några bilder där också, nu måste jag fixa mej. PUSS//Cia

Pizza hut!

Tjo, Idag så följde jag me emma hem, då åt vi lusse bullar och mackor. Det var gott(emmas familj hade bakart dagen innan) Efter det så körde vi värsta ståpåhänder tävlingen med massor av konstiga kategorier, och jag vann. Sen typ tio över fem så gick jag och emma till pizza hut för att vi skulle äta där med klassen. Vi had jättekul! Sen när vi skulle ta glass så blev det ganska misslyckat för alla. Och sen så var erika taskig, hon hällde peppar på nathalis glass(av misstag) Det var synd om henne, som tur var fick man ta så mycket man ville. Sen på slutet så gick ebba runt och fråga alla om dem ville smaka på en cola som de hade blandat om , de had hällt socker, peppar och salt i den. Ni vill inte eta vad den smaka:S Sen så tog jag massor av bilder som kommer lite längre ner. messa elr ring om ni vill veta mer// puss cia



Nu hade vi äntligen fått maten:)
 
Och sen blev alla rätt trötta:(

Men till slut orkade alla skåla:P

RSS 2.0