Värre än jag trodde

det var värre än jag troddde att inventera. man fick räkna alla varor i massor av avdelningar och dela upp dem och allting. man fick jätte inte i rggen. fast vi tjänade ändå rätt så mycket! så det var ju bra. när jag kom hem var jag slut. så jag åt, bytte om och nu ligger jag här i sängen. imorn är det skolfoto och jag har bestämmt mej för att jag ska bli bra i år!!!! Så det så.. jag kommertyp att ha nån fin blus bara. om jag hinner tar jag kort på den imorn innan jag åker. men vi får se.

Picture of the day:


Här står emma och inventerar. haha!

Puss ♥


Inventering på ica maxi

hejsan!

Nu är jag tillbaka från en lång och tråkig skoldag. men det gick. jag är fortfarande förkyld. men nu är det bara näsan. annars mår jag finemang. Snart ska jag inventera på ica maxi med laget för att tjäna pengar. jag har aldrig gjort det. så det ska bli kul att prova på nått nytt. Vi hörs när jag kommer hem.

Dagens Look:


Jeans: Bik bok
Linne: gina tricot
tröja:bik bok

Puss ♥


Suck...

Jag är fortfarande förkyld. och idag är min näsa lite snuvigare än förut. men jag har bestämmt mej att jag ändå ska     åka till skolan! orkar inte vara hemma för en så liten sak. fast jag kommer inta att vara piggast ida, definitivt inte. menmen.. nu ska jag äta slappa och sen sticker jag. ni kanske hinner få en dagesn loook innan jag åker, men vi får se.

Puss ♥

Fan om jag blir sjuk imorn!

Känner mej lite småsjuk, och dte är det sista jag behöver just nu. jag vill verkligen inte bli sjuk. hoppas att det går över undre natten. träningen gick väl ba antar jag, fick inte ögr aså  mycket!

Tränings Look:


Linne: hm
Shorts: Nån sportaffär i usa
Sport bh som inte syns: newbody
 
Går och lägger mej nu och hoppas att jag vaknar frisk imorn!

Puss ♥


hemma nu

Hejsan!

Sitter här vid datan nuoch är lite snuvig. men värre än så är det inte. snart börjar min träning som jag ska på. Ska bli kul. har verkligen lust att träna nu. nus ak jag kolla lite vidare sen tar jag nog bussen. eller så får jag skjuts, vi får se.

Dagens Look:

Jeans: Gina
Tröja: Gina

Puss ♥

Känner mej lite förkyld

Vaknade lite förkyld idag! asså inte med hosta och sånt utan jag är bara väldigt snuvig och lite trött i ögonen. hoppas det går över för jag vill träna fullt ut idag. så vi får hoppas på det bästa. ni kommer tyvärr inte at få dagen look just nu eftersom att jag forfarande är kvar. idag är det träning i torvalla klockan kvart över sex till halv nio. hoppas vi gör program. det är det roligaste :P 
Puss ♥

God morgon!

Nu har jag vaknat. eller först kollade jag på några bloggar och halvsov lite men nu är jag hur pigg som helst.
 
Igår så hade vi jättekul. först kollade vi på rendition som var jättebra! den var lite spännande och man fattade ingenting i slutet. det blev värsta mysteriet ;) Sen efter det kollade vi på en shopaholics bekännelser. som också var bra. vi garvade rätt så mycket. Trailers av filmerna kommer upp sen. 
Puss ♥

Nu sticker jag

nu har hin kommit så nu sticker jag till henne. vi kanske hörs senare.

Puss ♥

Nu är det bestämt

Nu har hon äntligen svarat coh jag ska till min faster och sova där. vi kommer nog att hyra filmer och ha kul ikväll. kulkul... nu ´har jag packat klart och hon kommer  nog snart och hämtar mej. vi hörs kanske senare.

Puss ♥

Svara då?

blir sjukt irriterad på folk som inte svarar på sms. men det går nog över snary. det är faktiskt viktigt. och så svarr hon inte. helt otroligt. vet nte vad jag ska göra idag. måste få tag på den här personen först.

Dagens Look:

Strympbyxor:
Hm
Blus: Hm
Linne under: Gina
Skärp: kappahl

Puss ♥

Morgon människa

God morgon!

Vad har ni för er. jag vaknade för typ tio minuters sen med en gigantisk hunger så jag åt preis när ag vakna. som ni märker är jag en morgonmänniska men ni får vänja er. haha !

Puss ♥


Bilder

Ska snart dra till sängen. vet inte varför men jag är helt utmattad. Så vi hörs imorgon när jag vaknar.


En stor säl som såg död ut!

Emma och jag.

Och så snygga emmorna! <3 Jag utnämner den också till piture of the day :P

Puss ♥


Kass idag

Nu Har jag kommit hem från en farofylld dag med träning och skansen. förlåt för min kassa uppdatering idag. men jag har också ett liv. Det var jobbigt på skansen. vi fick gå runt hela jävla tiden och man fick ont i benen. jag tog några bilder som kommer upp snart. Synd nog så stack inte fadderbarnen. men dte var iaf lite kul med dem.  Sen så spela jag guitar hero med emma. och sne på träningen voltade vi-.

Puss ♥

Bråttom

Min dator dör snart så det blir sista inlägget nu innan jg åker- vi hörs efter.

Puss ♥

Godmorgon!

Hejsan!

Nu är jag snart klar. ska bara fixa mej en aning till, sen så drar jag till skansen med klassen och fadderbarnen. jobbigt. hoppas dem sticker iväg bara så slipper jag inte ta hand om dem. Efter skolan så ska emma komma hit också. så vi får se vad vi ska gära. vi hörs sen ...

Puss ♥

Picture of the day

hejsan!

nu ska jag dra. sista inlägget. vi hörs imorn




Tillbaka

Nu är jag tillbaka, som jag sa så skulle jag skriva direkt när jag kom hem. och dte gör jag. bara att jag inte kom hem den tiden som jag sa. utan jag följde med anna till haninge centrumn´för att köpa en tröja och sen så drog vi hem till henne. Och nu har jag kommit hem. Imorgon darr vi till skansen med jobbiga fyror. suck..

Dagens look:

Väst: Hm
Linne: gina
Tights: hm

Puss

Nu drar jag

Nu ska jag gå och fixa mej sen drar jag till skolan. vi hörs när jag kommer hem. (vid halv fem-)

Puss ♥

Hejsan!

Hur har ni dte för er? jag har dte väl rätt så bra. mitt dåliga samvete har försvunnit lite men jag har den fortfarande kvar. nu sitter jag och kollar på vååra bästa år och äter. lite mysigt faktiskt. Idag slutar vi fyra så jag kommer nog hem vid halv fem. Suck... Men imorgon slutar vid halv tre. så det är lite bättre iaf.



Puss ♥

orkar inte mer

känner mej så jävla skyldig för en sak. och det känns inte så jättebra. känns faktiskt pyton. Så inga mer inlägg idag.

Puss ♥

Dagens look

Så här såg  jag ut när jag lämna huset:

Väska: accent
Tröja: bik bok

Och så härsåg jag ut nu när jag är hemma

Tights: hm
Linne: gina
T-shirt över: Gina

Puss ♥

Träning ikväll

Hejsan.

Nu har jag klarat av första riktiga skoldagen. det gick bra och konstigt nog så gicl det slut även fast vi slutade tio över tre. imorn är det värre då vi slutar fyra. kommer komma hem och lägga mej imorgon. känner dte på mej. Ikväll blir det träning som sagt. men konstigt nog så har jag inte träningslust just idag. det är nog bara för att skolan har börjat och jag känner mej lite trött. men när jag väl har kommit igång iväll blir det bra.

Puss ♥

Stigit upp!

God morgon alla fula och söta!

Har faktiskt stigit upp nu och är inte trött över huvudtaget! det är väl bra? När jag vaknade så såg jag även det här hemska vädret. suck.. Det komer nog att regna och jag hatar det eftersom att dagarna känns så långsamma. ikväll är det första träning också sen lägrena. så det ska bli lite roligt. ska ta nånting och äta nu

Puss ♥

Fadderbarn

Glömde säga förrut att vi fick fadderbarn idag. jag fick två stycken också! jobbigt... som tur är är dem inte sorten av dem som går och kramar en så fort dem ser en. På fredag ska vi till skansen med dem och vi ska behövas dras med demhela dagen. suck.. Hoppas att det går snabbt bara. Ska snart gå och lägga mej. så vi hörs imorogn.

Puss

hemska människor

kom nyss på och tänka på enhemsk sak. Hur kan vissa människor vara så jävla hemska? gå och våldtäka människor, gå ocg döda dem, eller tillochmed tortera dem. samma sak med djur. jag fattar inte. dem måste vara helt puckade i huvet. hur kan man göra nått sånt mot nån...

Dagens look

Hejsan.
Ska snart gå och äta. vi ska äta kycklingwok som mamma har lagat. mums... tycker dte är jättegott. efter det så ska jag ta och fixa ett par saker till imorgon. sen vet jag inte vad jag hittar på.

Dagesn Look:

T-shirt:gina
Jeans: bik bok
Väska: friis & co

Puss ♥

Lite bilder!

Nu har jag kommit hem från saxen. det var rätt så kul, men jag har fortfarande ont i huvet. suck... I skolan idag lyckades jag faktiskt att ta några bilder.


Ninni, amina, marielle, erika och lovisa.

Ebba uppe i träd.

Puss ♥

Saxofon

♥har nu ätit och vilat lite. jag kom hem för typ 40 minuter sen. hade ont i huvet då men nu har det gått över. Ska snart dra till saxofonen och spela i fyrtio min. sen ska jag komma hem och bara slappa. skönt.

Puss


Skolan

Nu sticker jag till bussen som går 32. jag hinner alltid :P Vi hörs.

Puss ♥

Trött

Nu har jag fixat mej och ska snart dra till skolan. idag var jag sjukt trött när jag gick upp men jag håller på att bli piggare. haha! ni får en dagens look sen för att jag hinner inte nu.



Puss/ Cia ♥

gå och lägga mej

nej nu ska jag gå och lägga mej. ska ju upp tidigt imorgon. vi börjar 08.15! menmen.. vi ska typ bara ha möte i matsalen med rektorn och sen så ska vi va ute och ha lite aktiviteter. så det blir nog bra. det ör på onsdag alting börjar. puff... vi har världens sämsta schema också. hihi, jättekul!

Puss ♥

Små handlat lite..

Hej, förlåt för att jag inte skrev direkt när jag kom hem men ni får klara er utan mej ibland. Det gick velle rätt så bra för att vara första dagen. inte för att vi gjorde så mycket och så. När jag kom hem åt jag och sen åkte mamma och jag och handlade lite små saker på ica maxi. jag köptr litee saker till skolan och så.


Kalender, block,pennskrin och magneter.

Puss/ cia ♥

Back to hell...

Om en halvtimma så ska jag tillbaka till helvettet=skolan! vi görs efter.


Skolan

Puss/ cia ♥

Dagens look

Nu har jag ätit och fixat mitt hår och så. nu fattas bara ett fåtal saker. nackdelen är att jag inte kommer att ha nånting och göra nu innan skolan. men jag kommer nog på nåt.

Dagens Look:

Jeans:Gina
Blå blus: limited too
Linne under: gina

Puss/ Cia ♥

Jag är lite knäpp, har redan vaknat...

Eller jag vaknade egentligen för en halvtimme sen typ. ska nog snart dra och äta lite frukost, åt typ inget igårkväll så ag är rätt hungrig. efter skolan ska jag typ köpa lite småsaker. som typ block och så till skolan. vi hörs sen.

Puss/ Cia ♥

Sömntest

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover?: Oftast en stor t-shirt
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc): Jag sover hest på sidan
- Hur många kuddar har du i sängen?: Det är sex stycken.
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?: Ibland, det beror på om dem känns äkta.
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?: Jag gör det faktiskt väldigt ofta, lite läskigt!


Godnatt! ♥


Legendarisk smoothie

Hejsan!

Sitter och dricker pappas legendariska smoothie, den är himmelsk. ska nog snart gå och lägga mej. eftersom att skolan börjar så måste  jag börja vänja mej med tiden. inte för att jag tror att det blir så svårt eftersom att jag är morgonmänniska.

Puss/ Cia ♥

PANIK

Jag kom nyss på en sak som fick mej att få panik. skolan börjar imorgon!! visst vissa saker ska bli kul. men det mesta kommer att bli hemskt! Hjälp mej... men det finns saker som man måste göra.

Saknar er, men jag vill ändå inte tillbaka:(

Haha :P

Puss/ Cia ♥

Kuligt idag!

Snacka om att vi hade det mysigt och kul idag. det ända dåliga var att insane och jetline var stängda:( lite synd. och sne så började regna vid fem. men dte gick över. haha! Annars hade vi kul. jag åkte typ allting, tror det iaf. eller iaf dte jag hann med. det blev inte så jättemånga bilder. det blev faktiskt bara två.men jag glömde. sry...

Jag i kättingflygaren:

ser helt puckad ut! men jag trodde att jag skulle tappa mobilen.

Jag på väg hem med en glass i handen. hihi!

Puss/ Cia ♥

Nu åker vi

Nu ska vi ta och åka härifrån. vi ska först bara ta ett snabbt stopp på bp sen sticker vi! jippie... lovar att skriva mycket när jag kommer hem.

Dagens Look:

T-shirt:gina
Shorts:hm
Väska:?

Vi hörs sen, puss/ cia


Idag

nu ska jag försöka berätta vad jag ska göra idag. idag så ska jag dra till grönan. jag tror faktiskt att det är det ända. så det blev inte så mycket att berätta. jag lovar att ta många bilder idag. det lovar jag att ni frå.

Puss/ Cia ♥

Närmare in på igår.

haha, mitt korta sista inlägg igår kan man ju säga. Men jag var trött och orkade inte anstränga mej... filmen var sjukt bra! jag garvade hela jävla filmen. haha!!!!!! idag kommer det nog inte att bli så jätte myckte updatering emn det är för att jag ska till grönan. respektera det!



Puss/ Cia ♥

Ska gå och lägga mej

Nu är filmen slut. vi kollade på wedding crash. den var jätterolig!!! jag lovar! Nu ska jag gå och lähha mej.

Godnatt!


I'm back

Jag är tillbaka! missed me? det var rätt så kul på träningen. det var sista dagen på lägret. det var lite skönt, men lite sorgligt. hemma hos min farmor och farfar var det mysig. vi hade värtsa debatten om dödstraff. haha! sen så pratade vi om lite äckliga saker alltså. hemskt! Annars var det kul. vi hyrde några filmer som vi ska se snart. hoppas vi ser komedin idag.

Dagens look:

Så här såg jag ut påmmiddagen.
Tubtop under: gina
Kjol: gina
BLus: Kappahl

Puss/ Cia ♥

Off i go

Nu ska jag åka. idag ommer vi att bli klara med hela programmet. jippie! längtar. jag lovar att jag skriver när jag kommer hem från min farmor och farfar.

Träningslook:

Shorts: köpt nånstans
T-shirt: Sports camp

Puss/ Cia ♥

Min frukost

har ätit frukost och ska åka om mindre än en timma. idag är träningen bara tre timmar, så det blir nog inte så jobbigt. Min frukost idag blev två mackor med jordgubbssylt. Mums...



Puss/ Cia ♥

Jag är vaken!

Nu är jag vaken och har fått på mej träningskläder. efter att vi har vart hos min farmor och farfar lägger jag in vad jag hade på mej då. ska snart ta och äta frukost. men ska först göra lite saker.

Puss/ Cia ♥

Kan inte cykla imorn :(

jag tycker dte är lite synd. jag kommer inte kunna cykla med olivia till träningen imorogn. det är lite synd eftersom att det är som våran sak. men det är bara för att vi ska till min farmor och farfar oh äta där. så pappa kommer och hämtar mej direkt efter. ska snart gå och lägga mej. annars slocknar jag vilken sekund som helst. Lovar att blogga mycket innan jag sticker imorn.


Puss/ Cia ♥


mucka inte

Jag är inte på bra humör idag. varför vet jag inte men jag känner att jag blir sur för minsta lilla. så jag har typ varit taskig mot hela bunten idag. ska snart sätta på prinsessans dagbok 2 och slappa lite. sen ska jag ta en alvedon också. sen efter det ska jag typ gå och lägga mej. vill inte riskera att bli sjuk.



Puss/ Cia ♥

calzone

sitter just nu och äter en god calzone. mums... har inte ätit pizza på evigheter. nu så börjar äntligen min huvudvärk försvinnna men  vi får se hur det slutar ..

Puss/ Cia ♥

Skulle vilja öva...

Men jag har sån huvudvärk att jag kan inte. vi ska inte till grönan. eftersom att alla kom från jobbet och jag  har ont i huvudet så orkar ingen. så det händer på söndag iaf. eller det får vi hoppas iaf. jag tror att vi ska beställa pizza vilken sekund som helst. fick nyss ett meddelande från skolan. vill inte tillbaka dit. iaf stog det att vi ska ny lärare i no, textilslöjd och matte. jag ville ha kvar jonas i no men så blir dte tydligen inte. suck...

Puss/ Cia ♥

Ont i huvet

fan har tagit tablett mot huvudvärk men det gör fprtfarande ont. hoppas att det försvinner innan vi åker. annars blir det inte kul. nu ska jag gå och ta ett mellanmål.

dagens look:


Puss/ cia ♥

Snart..

hejsan!

när mamma kommer hem från jobbet så ska vi alla till efterlängtade grönan. vi åkte inte dit i måndags eftersom att det var stängt då. men nu så händer det. eller om alla mår bra. vakande vid åtta idag och började fixa mej redan då. så nu är allting fixat och jag har ingenting för mej :( men jag kommer nog på nånting. ni får snart dagens look.

Puss/ cia ♥

Look at me now i'm stronger than before

Går runt och sjunger på den där raden. det är dte ända jag kan men ändå så sjunger jag om om om den. lite jobbigt. ska nog snart gå och lägga mej. jag vet inte varför men jag känner mej helt slut. kan bero på träningen. men det är kul. dte är det viktigaste.

Puss/ Cia ♥

Ät duchsa klar !

nu har jag ätit och duschat. vilket betyder att jag är klar nu. träningen var rolig idag! vi fick lära oss ramsan och dansen idag. allting var jättebra förutom några få rörelser som var lite... annorlunda om man ska säga så. vad trycker ni om min nya bakgrund förrseten. själv tycker jag om dne mycket mer än den förra. men jag kanske ska fixa till min header så att den blir snygg också. för nu ser allting bara ut som en stor smörja.

Puss/ Cia ♥

Sovit gott?

Det har nämligen jag gjort. den ända nackdelen med att vakna var att vakna med sån jävla träningsvärk i armarna. suck.. sitter just  nu här med kläder på med håret uppe i en full tofs och med morgonansikte. fyfy... måste börja vakna i mitt huvud nu.

Puss/ Cia ♥

Mini magnum

sitter och äter mini magnum just nu. det är så gott. och dem är inte så stora så det blir ju bra. det var kul på träningen idag. vårat program är så jävla snyggt!!!! jag överdriver inte. idag hann jag inte visa träningslook. men dte var bara för att jag åt och sen hoppade jag i duschen. så jag hann lägga kläderna i tvätten. sry... jag hade iaf på mej svart linne oh shorts. imorn har vi träning från tio till två. men olivia och jag kanske ska stanna efter och kolla på seniorerna. vi får se.

Puss/ Cia ♥

Vänner

Godmorgon!

Förlåt för mitt sista inlägg igår men jag hann inte skriva mer än vad jag skrev. iaf så var det lite jobbigt att bara sitta eller ståå där men annars var det kul. och så fick vi godis på slutet också. hihi! när jag komn hem åt jag och sen kollade vi klart på filmen. idag ska jag dra till centrum och träffa några där. jag kommer att åka ungefär kvart över. sen efter att ha vart där drar vi till träningen på direkte! så det kommer inte bli många inlägg idag.

Puss/ Cia ♥

Sista inlägget

har nu kollat klart på filmen. dne var hufsad. har lite bråttom nu så jag skriver mer imorgon!

Puss/ Cia

Träningslook

om ungefär femtio minuter så ska olivia och jag äntligen sticka till träningen. vi cyklar. det är skönt att göra efter träningen ibland. nu ska jag forsätta fixa mej sen åker vi.

Träningslook:

Linne: hm
Shorts: Usa?
Sportbh: stadium

Puss/ Cia ♥

Tisdagens...

Hejsan igen!

Nu kommer olivia vilken sekund som helst och jag hoppas att ni förstår at jag inte kommer att kunna blogga så mycket då. men jag lovar att lägga in en dagens träningslook sen. Innan vi åker dåra.

Dagens Look:

Fan vad dålig bild märkte jag nyss. måste köpa en kamera hihi!
T-shirt: Aeropostalle, Från miami
Jean: gina

Puss/ Cia ♥

Olivia

hejsan!

Sovit gott? det har jag gjort. väldigt skönt. vi kollade på filmen igrå men vi såg aldrig klart den eftersom att den var så lång! men till det vi såg den så ger jag den (från1-10) en 6. jag tyckte inte om den så jättemycket faktiskt. jag brukar inte tycka om sånna filmer. så det var dte jag tyckte. nu sitter jag här och väntar på olivia som ska komma vilken sekund som helst. Sen vid tre eller fyra sticker vi till träningen.

Puss/ Cia ♥

Sega

fan vad sega vi är. vi har fortfarande inte börjat kolla på filmen. tror inta att det kommer att hända överhuvudtaget. men vi får velle se. Hoppas att vi börjar snart.

Puss/ Cia

Träningsshopping

hejsan!

Idag så var vi först och bowla och sen så åkte vi till haninge c och åt på olearys och sne så shoppade vi lite. det var mysigt att vara hela familjen sådär. Jag köpte mest träningssaker. haha, behöver inget annat.

Min shopping:

två träninglinnen från hm. inte bästa bild men min kamera på mobilen suger.

och två tvåkg hantlar. måste bli starkare. hihi!
Nu ska jag kolla på watchmen. dem säger att dne är bra men vi får velle se.

Puss/ cia ♥

Fullt upp

Har faktiskt varken kunnat eller velat blogga dem senaste dagarna. jag har inte kunnat för att jag har vart trött efter alla träningar och sen så har jag inte velat för att jag vet inte.. hade bara inte lust. imorgon så ska vi ha camp chris. chris är en kille från usa som kommer och ger oss ett program! det är jättekul. så är jag taggad för att höra våran nya musik. ska bli kul. imorgon ska vi träna i fyra timmar. men jag skriver innan jag åker. för den börjar inte förrän fyra.

Puss/ Cia ♥

Träningslook

Hej igen!

Har nu fixat min mat till idag. ska åka om mindra än en timme så det blir nog inte så ,ånga mer inlägg idag.

Träningslook:

Shorts:?
Linne: Gina tricot

Puss/ Cia

Mat

Kanske lite sent att säga godmorgon så jag säger hej istället.
'
Vaknade runt nio idag och började fixa mej redan då. just nu håller jag på med att fixa mat till lagnö. vi ska dit i´dag och träna där. dem har jättebra mattor så det ska bli kul. den där krämen so  jag använde igår var jättebra. så jag har knappt ont längre. så den rekommenderar jag om man har ont någonstans. ska göra en ny kategori som heter träningslook. så får ni se vad jag har på mej för kläder när jag tränar.

Puss/ Cia <3


Morgonrock

Om ni undrar varför jag har morgonrock på mej på bilderna är dte för att jag måste ha på mej nånting varmt på ställerna där jag har smörjat in mej.

dagens look:

Lite suddig men det bränndes jävligt mycket utan den så det gick snabbt.
Linne: hm
Shorts: ?

sliten, i know. har bulle för att jag har bajshår idag.

Puss/ Cia ♥

Aloe heat lotion

Hejsan.

glömde kanske säga att jag har världens träningsvärk. ni anar inte det gör så jävla ont. så jag fick låna en kräm av pappa som ger massage och får bort det. det ända negativa var att det gjorde jävligt ont när han masserade in den och nu när jag har haft den i stund så bränns det så jävla mycket. jag lovar det känns som att jag har mina armar och nacke på typ spisen. jag lovar! hoppas att den hjälper annars bli jag jävligt sur. Glömde säga förut att efter träningen så åkte vi föresten till bp för att laga en helikopter.

Krämen som ni ska va försiktiga för så slipper ni brännas.

Puss/ Cia ♥

I suck

Jag är så ledsen för min uppdatering. orkade inte idag. ni får respektera det idag. tack. det var jättekul på träningen idag. vi byggde precis hela träningen. imorn ska vi dra till lagnö och va där nästan hela dagen. då ska vi volta hela tiden. tror det iaf. ska bli kul. jag lovar att skriva innan jag åker. nu ska jag forsätta. skriver sen.


Puss/ Cia ♥

Huvudvärk

Det slutade illa. har väldigt ont i huvudet just nu :( så jag tror att jag ska gå och lägga mej och ta det luugnt och hoppas på att den försvinner. jag vet att jag inte har skrivit mycket idag men jag är trött och helt slut i hela kroppen. ni vet det är inte lätt att träna efter att ha haft sommarlov så länge. Nej jag tror faktiskt att det här blir sista inlägget för idag. har för ont för att forsätta.

Godnatt gullungar...

Domino

Har nu ätit efter en kul träning. antagligen kommer jag att vakna med träningsvärk imorn men det är det värt. Nu ska vi alla nog spela cubansk domino. så kul. det ända dåliga är att en huvudvärk börjar starta i mitt huvud. men hoppas att den går över. Ni får mer sen.

Puss/ Cia

Bilder

ska försöka ta bilder ikväll. men mina kompisar gillar verkligen inte att jag tar kor. så det blit nog inte så många. men vi får se. jag lägger inte in bilderr just nu eftersom att jag är på den konstiga datan där man inte kan lägga in. men när jag får tillbaka min så får ni lite.

Kullerbyttor

Håller på att göra kullerbyttor mammas säng. haha, är helt otrolig. har sån träning lust så dte är knappt möjligt. Jag vill bara träna träna och träna!!!!! haha. börjar bli otålig här.

Look

Hejsan!

Sovit gott? det har jag definitivt gjort. i min varma och sköna säng :P Jag vet inte om jag ska lägga in en dagens look idag eftersom att jag bara kommer att ha på mej träningskläder. och det kanske inte är det roligaste som finns. men vi får se.
Nu måste jag fixa mej.

Puss/ Cia ♥

Mexico vann!

Alla kanske inte vet det här men jag är halvmexikansk. så vi kollade självklart på matchen mellan usa och mexico här på datorn. det var kvaltill vm. och mexico vann med två ett!!!!! fan här hoppade man upp och ner och sprang ner för trappan. alla var så glada! så nu har jag blivit trött av allt hoppande tror jag ska lägga mej men vi får se.
God natt gullungar...

The bachelorette

Ska kolla på the bachelorette nu. jag tycker det är jättebra. hoppas att jesse eller jason vinner. haha!


Hon är så vacker!

Puss/ Cia ♥


Träning

Längatr så jävla ,ycket till träningen imorn. har inte tränat på evigheter och nu när jag inte har växtvärk längre så kan jag ge allt och det ska bli så kul.m det låter som att jag inte har något liv. fast så är det nästan. haninge cheer elite är mitt hem :P Ska bli så kul och se alla ockås. saknat massor.

Puss/ Cia ♥

pappa...

pappa 'r världens smartaste. han glömmde nycklarna. så vi kom inte in i huset. så vi åkte till min farmor och farfra och hämtade nycklar. han är så smart. idag på dagen så gjorde sophie och jag en jättefin smoothie. den var väldigt god också!

resultat:

Visst blev den vacker.

Puss/ Cia ♥

sista

tror att det här blir sista inlägget innan vi åker. men jag lovar att höra av mej när jag kommer hem.

Puss/ Cia ♥

Dagens look

dagens look:

Linne:gina tricot
jeans:Gina tricot


Puss/ Cia ♥

www.gratisbio.se

Bli medlem på http://www.gratisbio.se precis som jag. i denna hemsida kan du vinna allting från lampor ända till 500kr i ett presentkort. du måste vinna poäng men det är kul och lärorikt. gå med idag och jag garanterar att du bli supernöjd!!!!

BP

Om man kollar från sidan på den BP ser det it som en smileys med brillor som lipar :P idag ska man va med gullungen olivia på bp. ska bli kul, men vi ska inte vara där så länge :( det är lite synd. jaja, känner mej faktikst duktig har fått på mej kläder och fixat mitt rum, och klockan är bara 09.42 it's amazing!

Puss/ Cia ♥

Law&order

sitter och kollar på law och order just nu. inte för att jag är så intresserad utan jag sitter mer vid datan. det är mest pappa som kollar. imorgon ska olivia och jag till bp och ha lite kul. har inte haft det på öänge. och sen på torsdag så börjar ju träningarna igen! jippie. hade mycket lust att träna idag, hoppas jag har det på torsdag också.
Kan inte lägga in bilder på den här datan men imorn blir det andra bullar.

Puss/ Cia ♥

Hej det är cia

vet inte varför rubriken hette som den hette. det var för att det var det sita jag sa antar jag:P haha, svarade i telefon.
nu ska jag gå ner och snacka lite med syrran och kussen.
¨
Puss/ Cia

Sång

förlåt för utbrottet, men var så jävla sur!!! men nu har det gått över, eller iaf lite ;) det blev ingen film utan jag satte mej och kolla på våra konserter som vi har haft med skolan. var rätt så kul att se faktikst.

Puss/ Cia ♥

dum?

Jävligt fegt av en person att skriva baracia.blogg i en kommentar hos en viss person när det inte ens var jag som skrev den?!!!!! så jävla fegt är det ända jag säger till den personen!!!!!! så nu hoppas jag att alla fattar att det inte var jag som var idioten...

Puss/ Cia ♥

Film

tror att jag ska lägga mej och kolla på nån film nu. mår inte direkt tio utan snarare sju eller nått. jag återkommer sen!

Puss/ Cia ♥


Honey, honey

Om ni undrar varför den heter som gör är det för att jag tänker på den just. Den är riktigt bra. och bara för det lyssnar jag på den också! haha...

Dagens look:

Jeans: bikbok
Blus: hm
Ni fik inget ansikte eftersom att jag ser sliten ut!

puss/ cia ♥

.

Har nu fått på mej kläder så jag kan tänka mej att ni kommer att få en dagens look vilken sekund som helst. sitter just nu och tittar på hm.se och kollar vad jag ska köpa. Tycker det är så kul att shoppa! Ska nog göra det någon gång i veckan fast det måste ju förstås hända innan torsdag då vi börjar träna.

Puss/ Cia ♥

Skit också!!!!!

Tack vare att jag m¨åste hämte philip vid fyra så kan jag typ inte vara med någon eller göra något! Så jävla jobbigt att ha en lilebror ibland. men ibland så är det ändå kul. som tur är ska jag inte hämta honom förrän fyra vilket betyder att jag hinner göra lite saker innan. eller lite, egentligen har jag sju timmar på mej så jag hinner nog göra mycket.

Puss/ Cia ♥

Nighty nighty

Vi syns imorgom gullungar!

Kisses/ Cia ♥

Kläder..

Som ni ser så har jag lagt til två nya kategorier, ena heter Kläder och den andra heter söta bilder. söte bilder är dem med dem här söta katterna och så. och kläderd är sånt jag ksa köpa, men har även bestämmt mej för att lägga in bilder som jag har köpt. Kul va? Skulle vart med olivia imorn men eftersom att pappa ska på möte så måsta jag hämta min brorsa från dagis och vara här hemma. och on kan inte komma hit så...

Kisses/ Cia ♥

Svampbob

Sitter och kollar på svampbob. haha, töntigt jag vet men han är så söt. och jag har inget annat att kolla på. Dem är så knäppa! Sitter nu och funderar på hur jag ska fixa min design så att den blir riktigt snygg! Vi får väll se.



Kisses/ Cia och svampbob ♥

...

Ja rubriken säger velle allting förstås, jag har ingenting för mej :( Lite tråkigt men jag orkar inte fö tillfället. tror att jag ska spela guitar hero med kussen  snart fast vi får se. Vad gör ni själva denna vackra dag. jag har bara badat och njutit av dagen. haha! Skriver sen när jag har någonting att berätta :P

kisses/ cia ♥

Myskläder.

Hejsan!

Jag kan säga att det var väldigt skönt att ta ett dopp. det var svalkande och skönt. haha, undrar hur många gånger jag har sagt skön egentligen. Det enda störande är att jag har vatten i örat som jag inte får ut! Jättejobbigt... Ni kommer att få en ytterligare Dagens look idag eftersom att jag har fått på mej kläder nu.

Dagens look:

Mjukisar: Stadium
Linne: Gina tricot
Tjocktröja: Bik bok

Kisses/ Cia ♥

The pool

Nu ska jag svalka mej i poolen. hihi, tror jag ska underhålla mej med det hela dagen. riktigt skönt när det inte är för varmt ute. faktiskt skönare när det är lite muligt!! eftersom att jag ska vara i poolen hela dagen så blir dagens look mina badkläder. haha! Eftersom att jag tror att jag ändå inte kommer sätt a på mej kläder. fast om jag gör det lägger jag in det.

Dagens look:

Jag har inte på mej samma underdel men de är bara för att den riktiga är för stor så den åker av.

Kisses/ Cia ♥

Våra bästa år

Sitter just nu och kollar på våra bästa år. tyker att det är så himla bra! Iförsej har det bara gått fem minuter men det är ändå bra. från början till slutet. Ska vilken sekund som helst sätta på mej kläder pch så fort jag har det så får ni en dagens look!

Kisses/ Cia ♥

Yey

Godmorgon på er!

Är faktiskt väldigt glad eftersom att jag redan har fått besösökare och klockan är bara nio! yey... Superduper glad. kunde inte tro det. Jag vaknade för unngefär en timma sen och satte mej framför tv:n. nu ska jag forsätta med att skaffa vänner till pappa. faktiskt riktigt kul.


så här såg jag ut när jag såg det!

Kisses/ Cia ♥

Ny länk

Har lagt till en ny länk nu. det är pappas och hans bands myspace sida. gå in och kolla på den. nu sitter jag här och snackar med kussen. han har äntligen kommit! funfun.. nu sitter jag här i pyjamas oh nyduschad. känns väldigt skönt!


Här sitter jag och myser...

kisses/ Cia ♥


Myspace

Hejsan!

Sitter och hjälper pappa med att skaffa vänner på myspace. går riktigt bra. han har redan tusen vänner. asså på riktigt. Det är faktiskt ganska kul! Ska forsätta med det.

Picture of the day:

Flickis inne vattnet. (en bakåtvolt fast man sätter i händerna.

Kisses/ Cia ♥

Brownie

Börjar bli brownie! (säger vi) haha, nej men lite brun börjar jag bli. lite skönt. vill verklige inte vara blekis. det värsta jag vet. asså att vara det själv. Är tvungen att kolla på svampbob eftersom att jag inte vill vara själv så sitter jag i vardags rummet. måste sluta med det. Haha, börjar bli beroende av det. .



Kisses/ Cia ♥

Bränd tunga :'(

jag har bränt min lilla tunga. det gör väldigt ont suck... ni anar inte hur kul vi hade idag. det var väldigt mysigt att vara allihoppa tillsammans. Vi var på ett porslinsmuseum och sen så åt vi på en restaurang. efter det så åkte vi hem till dem och bada i deras tjugotre gradiga pool. Funfun!

Lite bilder fårn idag:

Så här stor är deras pool.

Coola jag i poolen:P

Och det här var vad jag åt. Mums!

Kisses/ Cia ♥


Kusin

hejsan!

Idag kommer min kusin från mexico hit och ska bo hos oss ett tag. han är assnäll. lägger in bild sen! Nu måste jag skynda för vi ska nämligen iväg. ska försöka blogga hemma hos min farfar men vi får se.

Dagens look:


Inte bästa bilden. men den får duga.

Kisses/ Cia ♥

Gustavsberg

Fick veta att jag ska till gustavsberg med syskonen, min älskade faster och minfarfar och farmor. Och sen så ska vi hem till dem och bada i deras varma pool! kan ta en bild på hur den ser ut. ska bli riktigt mysigt faktiskt. bara ta det lilla lugna så här. en dagens look kommer när jag har fått på mej kläder. om jag lyckas, haha!


vi ska till en porslinfabrik med såna här saker.

Kisses/ Cia ♥

Idag?

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra idag. men eftersom att jag kände mej hängig igår så vet jag inte om jag orkar vara med nån idag. vi får velle se hur jag mår lite senare. eftersom att jag inte vill sitta i mitt rum så sitter jag i vardagsrummet vilket gör att jag blir tvungen att kolla på phineas och ferb. tråkigt!!! ska försöka få på mej kläder men vi får se hur det går.

Kisses/ Cia ♥


Stigit upp nu

Har stigit upp nu ur min skönhestsömn! inte för att jag är så pigg men man måste gå upp nångång. nu ska jag försöka få mej lite pigg.

Kisses/ Cia ♥


Ett sista inlägg, hihi..

Nej asså jag känner mej tvungen att blogga, vet inte varför men jag kan bara inte sluta. haha! me=BLOGGÄLSKARE
Sitter helt klar framför datorn i pyjamas men jag kan ändå inte gå och lägga mej, haha. det lät inte bra!

En bild som passar på vad jag känner just nu:

haha!

Kisses/ Cia ♥

Gody nighty

nejnej, börjar bli trött och som jag sa förut så är jag hängig. så jag tror att jag ska gå och försöka slockna nu. jag kanske inte lyckas men man kan ju alltid prova. Gody nighty gullungar... ♥

Höst..

lite saker som ska köpas i höst! Fint va?
Höst...
Höst... by cia111 on Polyvore.com
Kisses/ Cia

The sims 2...

Nu ska jag spela the sims 2 och vila lite. så att jag inte riskerar att bli sjuk. det är det sista jag vil. jag går hellre och lägger mej nu än att jag blir sjuk!

Kisses/ Cia ♥

Suck...

Min hand är helt jävla svullen! asirriterande... Ni förstår jag fick ett myggbett på typ en nerv eller nånting så det har svullnat upp rejält och det kliar som in i helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  och sen är det svårt att skriva på datorn med den också :( kollar på tv nu, jag vet inte varför men jag är jäkligt hängig. vill inte bli sjuk, men vi får se. 

Picture of the day:

Min svullna hand:(

kisses/ Cia ♥ 

Inte skrivit på ett tag...

hejsan!

Snacka om att vi hade kul igår. det blev lek, bad och skratt! jävligt kul, ni anar inte.. den ända nackdelen med att vara ute var att alla fick typ tio myggbett var. suck :(  Iaf så sovde olivia över här efter det. somnade rätt så snabbt eftersom att vi var helt slut! Idag så vaknade vi vid typ halv tio. sen vid typ ett så åkte vi (inklusive olivia) och åt inne i stanpå soft. det var gott! efter det så lämnade mina föräldrar mej, sophie och olivia i sergel eftersom att vi skulle kolla på harry potter. den var skitbra. bara att den var väldigt lång. Och nu har jag kommit hem.

Lite bilder från igår:


alla när vi hoppar bomben, haha!

Lovisa och jag bygger en chest på micaela! olivia som bak.

Kisses/ Cia ♥

Älskade olivia!

hejsan!

ett litet snabbt inlägg nu. eftersom att olivia är här så måsta jag skynda. jag tror inta att det blir nån dagens stil idag eftersom att jag inte kommer at hinna. sen klockan sex så börjar ju festen/tjejkvällen. ska bli jättekul. måsta gå nu innan olivia blir otålig!

Kisses/ Cia ♥

Vaknat

Godmorgon!

Har äntligen gått upp  nu. låg i sängen i typ en timma. haha, slöfock! Lite segt inlägg men jag är väldigt seg på morgonen. 

Kisses/ Cia ♥

orkar inte...

Nej nu tror jag att jag ska försöka sova, haha väldigt tidigt jag vet men jag orkar inte vara uppe idag, vaknade till och med trött! Så nu säger jag: Sov gott gullungar...


Grönan!

Fick nyss veta att jag ska till grönan på inte den här måndagen utan nästa! Jipie, har inte vart där på typ ett år. Det ska bli kul, och jag tror att min faster ska föla med också så jag kan åka saker och ting med henne, kulkul... Nej det var nog allt för idag.

Kisses/ Cia ♥

En och en halv snut

Shabadabadoo!

Sitter och kollar på en och en halv snut nu,den har precis börjat. den är bra hittils men man vet aldrig hur dem slutar , haha! Nu ska jag forsätta..


Kisses/ Cia ♥

Med en klubba i munnen

Hejsan!

Har pratat med olivia nu men jag ska prata ned henne lite senare ikväll också. här sitter ja nu med klubba i munnen och handduk på huvet. Hoppas håret torkar snart, tycker inte om att det är blött. Haha, väldigt kul och veta också:P Nej vad tråkigt inlägg! borde finnas en blogglag om att såna här tråkiga inlägg inte får publiceras, hahah!

Kisses/ Cia ♥

Ett skönt dopp i poolen

Nu ska jag ta ett väldigt skönt dopp i poolen, duscha och sén ringa till olivia gullet! Vi hörs efter det!


KIsses/ Cia ♥

Rubrik?

Har ingen aning om vilken rubrik jag skulle ha så den där får duga. Har nu ätit och är mätt och belåten. När maten har åkte ner lite så ska jag bada också. skönt att ta ett dopp lite då och då. Det var helt dött på bp idag. men sen vid typ fem så började det att komma folk och dte var liksom då vi skulle åka hem, lite synd faktiskt :( me jag får ändå betalt så det var bra! Nu ska jag fosätta och hålla på med datorn.

KIsses/ Cia ♥

Dagens look

Hej igen!

Sitter nu vid mammas dator och har fått sladden nu. Längtar tills vi ska åka för det ända som kan underhålla mej just nu är att blogga. Hoppas att det finns ycket folk idag och att det inte är som igår då jag häll på att dö av tråkighet. men jag kan ju inte dö eftersom att mina läsare skulle bli så besvikna, haha....

Dagens look:

Shorts: H&M ( jättegamla!)
T-shirt: Gina tricot
Tub top under: Gina tricot

Jag vet att jag och mina kläder sre ut osm att det är trettio grader ute, men man svettar nästan ihjäl sej när man jobbar som igår då jag hade nästa tre lager på mej och tajta byxor. då höll jag på och dö! Jobbigt!!!!!!! det här är nog sista inlägget innan jag åker.

Kisses/ Cia ♥

Morsning

Har nu fixat mej och fixat rumet och allt det där. känns skönt för då slipper jag stressa. Jag längtar tills imorn dte kommer att bli så kul! Snart ska vi åka tror jag. Hoppas det börjar blitråkigt här hemma. jag tror inte att vi kommer att va kvar hela dagen idag, men dte beror självklart på om det är mycket folk eller lite. Jag kommer att lägga in en dagens look om en stund. det beror nämligen på att min faster håller på med sladden så jag får vänta. vi hörs då!

Kisses/ Cia ♥


En till picture of the day

The bachelorette är så bra!!! Synd bara att just han åkte ut. jag tyckte om honom :( Det blir faktiskt em till picture of the day idag för att jag tycket om den så mycket.


Haha, philp med hans fula tänder som vi köpte. Garvar varje gång jags er honom i dem! Älskar dej gubben... Det var nog allt för idag tror jag, vi får se.

kisses/ Cia ♥

Cafét

Det är nu reklam på the bachelorette så tänkte blogga lite. Vad tyckte ni om bilderna, hoppas ni tycket om dem! Fick nyss veta att gullet jullan inte ska komma på fredag:( menmen alla kan inte komma. annars ska faktiskt alla komma på tjejkvällen. Det ska faktiskt bli jättekul och dwet är jag, anna och olivia som håller i den. den kommer att vara här hemma hos mej på baksidan. Här kommer lite bilder på cafét m.m.





Här är en liten närmare bild!

Här är bilbanan där barnen åker bilar.

Och här är där man får ha fest.
'
Kisses/ Cia

Entrén

Är hemma nu!

Hur har ni haft det , själv har jag haft det perfekt! Det var rätt så kul att jobba idag. men eftersom att det inte fanns så jättemycket folk så det blev lite långtråkigt. Men annars gick det faktiskt väldigt bra. Jga ska dit imorgon igen eftersom att jag inte har något bättre för mej. eftersom att det inte fanns så mycket folk så hann jag ta bilder. eftersom att det blev så många bilder så jag visar alla från Entré nu och sen från cafét med mera.


Så här ser det ut!

Och så här ser det ut om man står inne i entrén.

Kisses/ Cia ♥

Jag kör med platt idag

Hejsan!

Har spelat wii hela morgonen. hah, det är så kul när alla spelar tillsammans. Om ungefär 50 min så kommer vi att åka men innan det ska vi hämta philip. idag ska jag jobba heldag så det kommer bli mycket. hoppas det blir fullt för då finns det mycket att göra. Idag tyckte jag att jag skulle köra med en annorlunda look idag. så det blir lite speciellt.

Dagens look:

Byxor: Bik bok
Tubtop under: Gina tricot
Blus: H&M tror jag.

Vad tycker ni om den här looken? i love it!

Kisses/ Cia ♥

Frukost klar!

God morgon alla fula och söta!

Har nu ätit klart min frukost. Filmen igrå var väldigt bra. ni borde se den. förresten ni som såg den vad tyckte ni om den `? Typ vid ett kommer vi att åka och jobba.funfun... ni anar inte hur kul det är. idag så ska jag försöka ta bilder om det inte är för fullt. fast dte tror jag inte eftersom att det är så fint väder ute. Nej nu ska jag börja fixa mej så att jag blir klar! 
                                                                                                                                                                                                                     Picture of the day:


Kisses/ Cia ♥

Kate och leopald

Fan vad filmen är bra hittills! ni anar inte, den är väldigt rolig. Blev uppringd av olivia förut. hon undra om vi kunde göra nått imorn. Åh det var synd att jag inte kunde va med henne. hade velat om jag kunde. sitter och garvar just nu så jävla rolig!!!!! Hoppas ni har dte lika bra som jag.

Kisses/ Cia ♥

Våffla

hej!

Har försökt att lägga in en bild påmin lyckade våffla, men dte gick inte :( sitter just nu och kollar paris hilton's my new bff. det är så jäkla kul att kolla på! dem är spna töntar, haha... ska snart också kolla på en film som kommer på trean klockan nio. det är klart att vi stänger av den om den är tråkig. Vi hörs imorogn!

Kisses/ Cia ♥

Nyduschad

Känner mej så mycket bättre nu efter en varm och skön dush. Så jag ska faktiskt jobba imorgon. fick nyss veta det, så det ska bli kul.hoppas bara att jag inte vaknar sjuk. fast det tror jag inte eftersom att jag mår bra nu. imorogn lovar jag också att blogga mycket inann jag åker. om en timma så ska jag sätta på tv:n oh kolla på paris hilton's my new bff. haha, det är så jävla töntigt att det blir kul! efter dte så ska jag kolla på film med faster. mysmys... fast innan my new bff börjar så måste jag göra kvällsmat. jag tror att jag ska äta våfflor. har inte ätit det på ett tag. resten av familjen ska äta pizza. hoppas bara att jag slipper gå efter den.

Kisses/ Cia ♥

Sliten...

Hejsan!

känner mej väldit sliten så ni anar inte. hoppas att jag inte håller på att bli sjuk för då dör jag! det är typ det sista jag vill den här veckan. jag är också väldigt hungrig så jag kanske dör innan jag ens hinner bli sjuk, haha... hopas maten snart är klar. vi ska äta kött, pommes och bearneis. mums... nej jag kan inte skriva om mat för jag blir bara hungrigare så nu slutar jag skriva om det.

Dagens look:

Som sagt jag ser väldigt sliten ut också.

Min höft ser väldigt stor ut på den här bilden. har ingen aning varför.
Nu ska jag lämna philip hos en kompis.

Kisses/ Cia ♥

bra med besökare!

Hejsan!

Hade väldigt bra med besökare igår och det blev  jag glad för! idag så vaknade jag åtta och åt frukost. sen vid tyop tio så hoppade jag och min syrra in i deras pool! haha, det var fett skönt! sen vid typ et så kom pappa oh hämta oss. och just nu sitter jag här och kan äntligen använda min dator! jo igår så sminkade jag aldrig henne eftersom att hon ångrade sej. men vi hade ju sminkat oss till rockare förut och så här såg det ut:


så här såg tyo också min syrra ut! haha snygging där...

Och en liten närbild också.
Ikväll ska jag kolla på film med faster och mysa. orkar inte göra nått annat!

Kisses/ Cia ♥

80-talet

Hej, har inte haft bra blogglust på sistone. det är drf det inte har hänt så mycket. och jag är ledsen för det. men nu börjar den komma tillbaka. just nu är jag hgos min farmor och ska sova här eftersom att pappa har konsert och alla ska dit. och jag får inte gå eftersom att jag är för liten:( det är väldigt synd menmen... vi får se vad som händer imorn. nu ska jag sminka min lillasyrra som på 80-talet. haha, igår sminkade vi oss som rockare. ni få rbild imorogn !

Kisses/ Cia ♥

Fräsch!

Hej!

har precis duschat nu och känner mej riktigt fräsch. innan jag duschade så hoppade jag i poolen. den var väldigt kall men eftersom att det har regnat och så så fattar ni nog varför. det blev faktiskt inte så mycket the sims två men dte var bara för att datan hacka ... skitdata! men vi spelade nånting annat istället som också var kul. nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. men jag hittar väl på nånting.

Kisses/ Cia ♥

The sims 2

Hejsan svejsan!

Jag vet att jag inte skrev igår efter att ha kommit hem men dte var bara för att efter dte åkte vi hem till min farmor och åt där och så och vi kom inte hem förrän typ åtta. och då skulle vi äta och sen kolla på film. och det bajsiga var att mamma var vid sin dator och pappa var vid sin så jag kunde inte blogga. eftersom att min dator måste ha ett virusprogram innan jag får använda den :( nu ska jag forsätta att spela the sims 2! Haha...

Kisses / Cia ♥

Yey!

Vi ska dit efter allting iaf. så det är bra. man tjänar ju så det är nog dte bästa. om ni vill så kan jag tAa bilder idag pch visa hur det ser ut och så. jag tror jag skrev det igrå också. haha... vi ska åka så fort philip har fått på sej lite kläder . nu är jag äntligen klar med hela att göra listan. iförsej tog dte inte så lång tid menmen...

Dagens look:

T-shirt - gina tricot
Fläckiga jeans leggins - Gina tricot


Kisses/ Cia ♥

Har gjort klart halva nu.

Hej!

Nu har jag gjort klart ungefär halva listan tror jag, fast jag la till en sak också. jag vet faktiskt inte om vi ska åka idag eller inte eftersom att min pappa har onti huvet:( men om han blir bättre åker vi om typ en timma eller nånting.

Ska göra lista:
Blogga
Duscha
Klä på mej
Äta frukost

Städat mitt rum
Fixa håret och sminka mej (ska göra det nu)
bara slappa

Okej jag ljög, det var lite mer än hälften. hihi,...
Kisses/ Cia ♥

Lalala....

God morgon läsare!

Ligger nu i sängen efter att ha vaknat. jag sovde faktiskt väldigt bra i natt. just nu är klockan 09.06 och jag vaknade för typ en halvtimma sen.

Ska göra lista:
Blogga
Duscha
klä på mej
äta frukost
fixa håret och asniktet och så
bara slappa tills vi ska åka

Det Låter väl bra? det tyckr iaf jag
Kisses/ Cia ♥


RSS 2.0