Armbrytning ofc


Vem tror ni vinner ? ;)

Glömde nästan

Glömde att jag skulle visa hur mitt hår blev! snart ska emma och jag se på twilight, haha ! :P

Dagens stil :)

Före...                       ... efter :)
Hope u like it because i love it /  Cia ♥

Dagens med emma

här kommer lite bilder från poolen !



Hope you like it , because i love it / Cia ♥

ångrar mej!

hejsan! jag ångrar mej! jag fixar bloggen själv. den kanske inte blir så bra men den kommer få duga. ja imorn som jag sa så ska emma och jag bada och hyra film! mysigt! fast innan det ska jag klippa håret. ni kommer få en bild om hur det blev imorn! idag var det bara att sola och bada. rätt aå skönt. jag hade tänkt ha den här som bakgrund: vad tycker ni ?

see ya ! // Cia ♥

Fredag

Hejsan. orkar inte berätta om min tråkiga dag bara att jag har spenderat dne på bp. så ja inte mycke att berätta. så ja boring inlägg. imorn får vi tråkiga gäster så det blir också tråkigt :( fast vi ska äta hamburgare och det blir gott. fast jag kan ju alltid hoppa i poolen. om det är nån som vill göra det med mej ring mej på 07601..... see ya ! Eran älskade cia ♥

hjälp!

hejhej, nån som vill hjälpa mej med att få en fin design? det skulle betyda mycket ! så om ni är intresserade så skriv en kommentar. den ska vara väldigt somrig. den som gör det eh.. jag kommer på nånting sen ;) annars har min dag sett ut så här:

Det började med att jag földe med pappa till bp. har inte vart där på ett tag. dem hade inte öppnat då men det var tydligen en förskola som hade bokat lite tidigare så jag fick ta hand om dem oh hjälpa dem och så medans pappa höll på med annat. med det så tjänade jag 200 hundra för en oh en halvtimme. så jag ska komma och hjälpa lite då och då oh tjäna lite mer ;) good business ! sen är det kul också så dte är bra. sen så blev det dopp i poolen oh inget mer. // Cia ♥

Fucked blogg!

Jag vet att min blogg ser lite kosntig ut. men jag håller på oh fixar den. tykte den andra var så tråkig. men eftersom att jag är rätt så trött nu kommer jag inte forsätta på den. det gör jag imorn. Bara så att ni vet! // Cia ♥

Ändrade planer !

jo imorn blir dte inte riktigt som jag hade tänkt mej, det blir ingen emma imorn utan allt dte händer på måndag ist. så nu vet jag inte vad jag ska göra imorn . så om ni vill göra nått så nås jag på mobilen ! // Cia ♥

Bildlägg

hejsan, idag blir ett bildlägg :D det komer komma massor av bilder lite längre ner ! Imorn så ska jag va med emma och hon ska sova här. och sne ska vi också ha filmkväll med filmen twilight som ingen av oss har sett! haha, jag vet , lite sega.




1. dagens look ( första gången i den här bloggen)
Lite bilder från igår och förrigår när jag var med anna och julia.
2.anna och julia mitt i en volt
3.Jag som nästan bli mosad av anna ( inte med mening) tur att julia stod och fota just då!
4.jag och julia när vi hoppar i svartan
5.anna och julia
6.jag och julia, så starka ;)

// Cia ♥

Sommaruppehåll

hej, som ni kanske har märkt så har jag inte skrivot på länge, men vem vill sitta inne och blogga när det är sommar, inte jag ! men jag kommer skriva lite då och då:) men bara om ni forsätter läsa, men jag kan lova att efter sommarlovet och den här gången med mycket uppdatering. men vem vet, det kanske blir hyfsat många i sommar, får se ;) men bilder kopmmer senare idag , love u!/cia ♥

Tyvärr

Tyvärr så har jag inte blogghumor så jag ska sluta blogga ett tag. men jag kommer tillbaka nån gång. Men håll utkik!!

Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

creepy

hejs, vad görs ni nu för tiden , har tappat lite besökare, lämna ej inte !! snälla ! ligger i sängen oh lyssnar på typ högsta volym musik. typ ingen hemma. så det är skönt. idag var det klättring som gällde , dte var skit reepy. det var inte en klätterväg som man skulle komma högst upp på utan en där man skulle komma så långt bort som möjligt. först skulle man nudda taket oh sen så skulle man komma så långt till höger som möjligt. och för varje typ meter blev stenarna som man klättrar på mindre. tillslut kanske dem blev , jag vet inte ungefär 3-5 cm eller nått. så då var dte svårt. men jag klara hela och är glad för det :D trodde inte jag skulle göra det. imorn skulle det bli rudan men det blir ju bajsväder så vi ska vara i idrottshallen ist oh ha brännbolls turnering. det kommer nog bli kul. förutom att alla kommer försvinna sen fetersom att nån i deras släkt tar studenten. så vi kommer nog bli rätt så få kvar tror jag. nej men nu måste jag gå och hämta mobilen. Ciaoo! Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

Boring !

okej , om ni undrar har jag skittråkigt. idag var dte hemkunskap och film. filmen mvar tråkig så vi satt och somnade nästan. på hemkunskapen fick jag världens sämsta att baka med... eftersom att vi blev klara så snabbt så fick vi sluta ett , haha , vi får alltid sluta tidigare. sen var dte rätt så tråkig träning. imorn är det torsdag vilket betyder klättring och fem kamp. haha , dte ska bli kul att klätra men väldigt läskigt. på fredag ska vi ju va i rudan och spela lite brännboll och så . men jag vill inte för att jag suger på brännboll. haha, och jag menar verkligen suger, eller iaf på att vara innelaget. så jag kan hellst stå ute hela tiden, det skulle va skönt ! men jag vet att det inte kommer at funka.
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

god natt...

...inte ! det är långt kvar innan det blir god natt. det kan jag lova. har inte gjort så mycket sen det senaste inälgget. sitter nu och kollar på paris hilton´s my new bff. haha, jag tycker det är rätt så kul!  efter dte blir det desperate housewifes. det är så bra. nu har jag faktisk en fråga till er, tycker ni det är nåt jag norde förbättra med min blogg. kommentera, jag lovar att ingen kommer få se dem, om man inte vill dte förstås, annars publicerar jag dem inte, och ni måste inte skriva namn. men jag skulle bli jätte glad om ni kunde hjälpa mej med dte.
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

Skola :P

Hejs, idag var det skola och vi höll på med mobbning som jag sa. det var rätt så tråkigt för vi satt typ och sov dem två sista två timmarna, haha :D eftersom att vi såg så trötta ut så fick vi sluta en timma tidigare. jätttesnällt. Efter det åkte jag hem och slappa. satt ochkolla på tv och åt lite mellis. sen kom pappa hem med min faster som har bott i australien ett tag. så det var kul att se henne. sen så skjutsa dem mej till saxen. dte var sista idag inför sommarlovet. det blir bara mindre och mindrae saker att göra fö varje dag. nu sitter jag hemma. ska snart äta tror jag, eller det vill jag för jag är hungrig.
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

helgdatering

förlåt för min dålig helgdatering :( men jag hade inte tid och verkligen ingen blogglust. men nu får det va nog, jag säger förlåt aldelles för mycket. så nu får ni inga förlåt längre.

Lördag:
då var jag inne i stan med mamma, pappa och lillebror oh åt där och hade dte mysigt. sen vid sju kom sandra och hennes all abarn. jag, mamma, sandra och hennes dotter alexsandra (16) spelade ett cubansk spel som är kul. vi satt och spela det från sju til elva. det var då dem åkte hem. sen kollade mamma och jag på film.

Söndag:
först och främst började det med att det var morsdag så vi fick gäster och åt lite fika. sen kom michaela jansson hem till mej och vi badade i poolen. först vågade jag inte hoppa i men sen blev det bättre. sen så spela vi lite volleyboll också. sen så var det träning. vi gjorde allt möjligt oh det gick snabbt.

idag:
idag så var det skola som vanligt. fast vi ihar tema vecka som handlar om mobbing. det var rätt så kul. vi är 4 sexor i våran skola som blev blandade grupper. jag blev rätt så nöjd med min grupp. först pratade vi bara och sen så gick vi ut oh hade poängjakt. man va fem i varje grupp. man fik göra fem kullerbyttor, hitta 180 cm pinne och massor av såna saker min grupp kom tvåa. efter det åkte ninni hem till mej och vi badade. det var kul men hon hann inte va här så länge eftersom att hon skulle klippa sej. så såg dagen ut.

mitt schema för veckan:
tid          Måndag   Tisdag      Onsdag   Torsdag    Fredag

09.00    Samling    Fairplay   Film          Femkamp   Rudan
10.30     Lunch        Lunch     Lunch          Lunch     Grillning
11
.
30  Poängjakt     S R  Hemkunskap  Klättra      Ha kul
Sluta      13.00       14.00     14.00             14.00         13.00

Här är schamet :D
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3













RSS 2.0