Grillfest på rudan

hej , idag var det lång dag på skolan men dte märktes inte. idag ska jagåka till rudan och ha grillfest med klassen! det ska bli kul och vi ska spela brännboll :D ska bi jättrkul , och sne är det några puckon som ska bada, fattar inte hur dem kan nu när det är så kallt. annars har det väl inte hänt nåt. jag ska försöka atta skriva ett inlägg efter rudan för att säga hur det gick . men vi får se. imorn är det äntligen fredag och dte ska bli kul. har längtat till fredag hela veckan. nästa veckan är det sista veckan på den här terminen. Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

träna!

shodelo :) idag fick vi sluta tjugo i två efterso att vi inte hade någon kör! efter det så var jag med anna. vi åt köttbular oh makaroner till middag :P efter dte åkte vi till träningen. äntligen fik jag träna. vi byggde bara, fast i början av träningen fik vi tårta av johanna , linn oh madde. vi fik det för att dem ska börja i sr oh dem har alltid haft  linda som tränare så dem kommer sakna henne. efter det buggde vi. i slutet av lektionen så sjöng linda en liten låt som hon hade skrivit. den handlade om smultronen och dne var jättefin! jätte sött at skriva en låt til sitt llag ju. efter började alla gråta eftersom att den var så fin och att dem kommer sakna varann oh så :( annars var det kul träning. och förresten om ni tror att jag skriver ni vet att ni älskar mje, om ni tror att jag skriver det för att va självisk så är det inte så, jag tycker bara att adt eär kul !
ni vet att ni älskar mej!/ cia ♥

Kvällsinlägg

hej  nu ligger jag i sängen med datorn. ska mog snart gå oh lägga mej så att jag orkar vakna imorn. eftersom det är önskavecka den här veckan blir dey bara god mat. idag blev det wok oh imorn blir dte kycklingfíle ned bearneisås (stavning?) så det blir gott. imorn ska jag äntligen träna. har faktiskt inte trnat ordentligt på mer än två månader så dedt kommer bli kul ! nu är klockan prik 22.49, haha, nej vad tråkig jag är !
ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

Tisdag <3

hellu, idag var det en så tråkig dag eftersom att det är tisdag. det är  den tråkigigaste dan på hela veckan !idag höll jag föredrag om mumier och pyramider med emma. det gick bra och vi fick inget negativt :D annars var det rätt så tråkigt. imorn så är det träning. jag har inte tränat på mer än två månader. så det kommer lbi väldigt kul. nu ska jag gå och äta pizza , mums ! Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

Julia

hej, jo om ni undrar var natt på museet 2jätte bra. jag garva nästan ihjäl mej! haha, och i fredags gick det jättebra. men jag tycket inte att jrb blev rätt placerade. ni var gld värda tjejer. och ni var inte värda sjätte platsen som ni fick :( frida kom fyra , jättebra ich anna femma, också jätte bra. jag är väldigt stolt men samtidigt trött över den jobbiga helgen. idag var jag med julia efter skolan och vi hade jättekul. det började med att vi kom hem och gick och köpte glass. efter dte så körde vi lite volleboll på min baksida , haha det var kul. efter det la ci oss och sola men det blev väldigt varmt. så vi bestämmde oss för att ha vattenkrig. vi satte på oss bikini och sen tod vi två skålar och tog vatten från poolen. vi blev jätte blöta och jag garva så mycket att jag fick ont i magen, haha :P nu har julia iaf åkt hem och jag sitter här och tar det lugnt.
Älskar dje julia mest!!!!!!!! ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

morgon inlägg

Igår gick jag och la mej tidigt men det var inte konstigt det , jag var jättetrött. idag ska familjen gå på bio och se natt på museet 2. Haha, hoppas den är bra. efter det ska vi antagligen äta något och sen så ska vi kanske göra nått annat. idag måste jag ringa till massvis av folk om imorn. men det går nog rätt så snabbt. tror faktiskt tt jag ska börja ringa efter frukosten så att jag får det gjort. nu ska jag äta frukost tror jag. Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Smsmssm!!!!

Fan vad jag är stolt. Ni gick verkligen ut p mattan och gav allting. ni rockade mattan totalt!!! Jag kunde bara inte hålla tårarna inee. Vi kom trea och dte tycker jag är jävligt bra!!! Av 10 lag, skit bra ju!!!! Visst vi kom inte vidare till em men ni gav allt och det såg helt fantastiskt ut!!!!!! En bronsmedalj är verligen aldrig fel. På söndag kommer jag igen för att se våra srb,  jrb , anna individuellt mr och frida individuellt sr!!! Asså ni kommer rocka mattan precis som mina smultron gjorde idag. JAg tror på er! Älskar er mest av allt! Ni är min verkliga familj!!! <333333


Den här knäppa bilden bjuder jag på.
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Tråkiga jag

jag vet att den är gammal men ville ändå göra den! har lagt till en sak !
Skriv ditt namn med lillfingret: cia
Skriv ditt namn med armbågen: cia
Skriv ditt namn med pannan: cdo0aq
Skriv ditt namn med foten: cjikaz
Skriv ditt namn med örat: xb jde
Skriv ditt namn med munnen: cia
Skriv ditt namn med näsan: cia
 

Smultron <3

hejsan hoppsan. Nu  sitter jag och skriver vad jag ska ha med mej till imorn! snacka om att dte kommer bli kul och jag kommer skrika halsen av mej! dte kan ni ge er på. Jag är så jävla stolt över att vara en del av smultronen och en del av denna underbara förening. Ni anar inte hur bra mina smultron är och hur stolt jag är. Imorn gäller dte och jag vet att smultronen kan klara det. vi har ett smguld som väntar på oss i nyköping! Det enda lite jobbiga är att jag måste vakna fem. men vem fan bryr sig! Inte jag iaf. många lag är duktiga men vi är dem bästa! jag älskar er smultron!!!!!!! Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Jävla torvalla!

Nu har jag vart på  träningen. egneltigen slutare den halv nio men torvalla var lite dumma idag. Det var så här att alla vi kom det och dte visade sig att torvalla var stängt, och vill ni veta varför. jo det var så att hela torvalla personalen hade dragit till grönan! Och dme sket i att maila våra tränare eller nånting. så det blev en ute tärning istället. fast vi pratade bara så vi fick gå typ kvart över sju eller nått. eftersom att vi inte hade nån träning idag och det är sm p fredag så ska vi ha träning imorgon klockan tio till tolv på dagen. så det är ganska bra! Nej nu måste jag faktiskt gå!
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia ♥

Hate blogg.se

Asså vrf kan inte inläggen sparas för?! Jag hade skrivit typ tre inlägg . men tror ni blogg.se sparade dem ? Nej så blev det verkligen inte. Snacka om att jag blev sur!!!!!!! iaf så hade vi konsert igår. det gick bra förutom att amina råkade ramla över miranda mitt i konserten. Haha, men dte gick bra. Idag så hade vi skolföreställningar och det gick också bra. men eftersom att vi hade tre föreställningar så blev det väldigt jobbigt att stå i flera timmar. ikväll är det sista träningen innan sm! Jag vet att mina smultron kommer ge järnet och kamma hem guldet! ( Jag är reserv) jag kommer komma och kolla och skrika halsne av mej bara så att ni vet! Imorn är vi lediga fårn skolan och dte är skönt. men eftersom att dte är sm på fredagen så blir det ingen sovmorgon där inte. Vi ska ta bussem från handenterminalen halv sju och vi måste vara där kvart över sex på morgonen. men jag vaknar rätt så lätt så dte går nog bra.
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Morgon

Hejsan, just nu är klokan tjugo över åtta och jag ska om en timma ta bussen till fredrika bremer. Vi ska repa där från nio till fem för att va beredda för konserten vi ska ha imorgon. Efter dte ska ja och emma käka i handen och sne direkt efter det dra till träning som börjar halv sju. Min vecka är bara fylld med sång. Imrogn ska jag vara där elva (så vi får sovmorogn :D) och repa ända till fyra tror jag, sen klockan sju börjar konserten. På onsdagen så ska jag vara där halv åtta vilket innebär att jag måste ta sju bussen vilket innebär med det att jag måste vakna vid sex :( Så där blir det verkligen ingen sovmorogn. Sen typ klockan elva tolv och ett eller nått sånt ska vi ha föreställningar i fredrika bremer för typ förskolor och sånt. Och sne på torsdag och fredagen är vi lediga. Så som ni ser så kommer jag typ sjunga väldigt myket !
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Norsken vann !

Tjodelo :P Har nyss ätit spaghetti och köttfärssås. Innan det var jag på barnens planet med pappa, det börjar bli en liten tradition nu varje helg. Haha, iaf vad tycker ni om att norsken vann? jag tycker dte var väldigt väntat. Och malenas tjugoförsta plats var väl ingen höjdare om vi säger så. Idag är det träning klockn 17.45 och eftersom att dte är söndag betyder det också att det blir att springa , fan vad kul ! om ungefär en timme ska jag möt olivia med cykeln eftersom att vi ska cykla dit. Jag längtar till den 6/6 för då ska jag till görnan men anna, julia och emelie. Det skabli så jäkl kul! Förrsetn fn vad skönt väder det var igår då. Nästan 30 grader i solen ju och det fanns inga moln.

  
Här är bevis på att det inte var ett end moln igår. Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Lördag

Hej , förlåt för dålig uppdatering. har bara haft väldigt mycket att göra och jag har inte vart hemma för det mesta.
Igår så sovde jag hos julia och idag så har jag vart med anna och julia. vi hade jättekul och vi var ute för det mesta.
När vi var i parken kom en iten tjej som var jättesöt och ville va me oss. fast i slutändan blev dte lite jobbigt. pappa kom och hämta mej vid sex och efter det s¨åt jag. imorn så är det träning men annars vet jag inte vad jag ska göra.
Nästa vecka ska jag inta va i skolan överhuvudtaget. För att vi har ju konsert. På måndagen ska vi öva med mikrofoner och allt, på tisdagen så har vi konsert på kvällen, men ska va där hela dagen för att repa.
Och på onsdagen ska vi ha konserter för skolor. och sne på torsdag och fredag är vi lediga :P Haha, fett skönt. på Fredag tävlar mitt lag i sm och på söndagen tränar anna individuellt !



Här är en tjock och liten morot som julia och jag hitta igår. :P

Här sitter anna och solar i en bebissolstol, haha :D

Och här är världens sötaste julia, älskar dej jättemycket !!!
Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Liv eller död ?????

Jag orkar verkligen inte berätta vad jag gjorde idag för jag har helt andra oh mycket viktigare saker i skallen just nu. Asså du får verkligen inte lämna mej! Om du skulle lämna mej skulle jag inte palla nåting. Jag skulle gråta och gråta. Jag hoppas verkligen att du förstår att jag älskar dej väldigt mycket. Även fast du inte kan läsa så föröker jag visa dej det här varje dag! Du ger mitt liv en anledning att leva. Asså du är den som jag nånin älskat mest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och nu gäller det verkligen liv eller död. Du betyder så jälva mycket för mig. Så snälla vad du än gör så får du inte dö. Jag skulle inte klara av nånting då. Du är en riktig kämpe dte vet jag , och jag vet att du kommer klara dte här så snälla! 


Ben&jerry´s

Hej igen , nu sitter jag och käkar ben&jerry´s som jag tycker är jättegott. MUMS ! Haha , ikväll blir det house men jag spelar ju självklart in desperate housewifes okså. men man kan inte se allt samtidigt. Imorn så ska jag ha grillad kyckling och potatissallad. fett gott. efter att jag skrev det senaste inlägget gick jag ut med philip när han cukla oh då pasade vi också på att gå till parken. Jag tyckte det ´var kul.



här är den goda ben&jerry´s som jag åt :D

Här är miin gulliga brorsa när han cyklar !


Haha , Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Tisdag <3

Hellu, jag har inte skrivit på två dagar för att det har typ hänt en sak som inte är så kul. och då har jag verkligen inte haft lust att askriva nått. Iaf igår så var vi ju lediga eftersom att vi hade haft repetiotion på söndagen. så emma och jag bar på bp igår ! Jag hade askul. Idag så hade jag saxofon. det var kul för vi gjorde värsta roliga sakerna och vi satt typ bara och prata :P Imorn är det torvalla dag och det betydre att man ska tävla mot al sexor femman och fyran. När vi gick i fyran kom vi trea när vi gick ii femman kom vi tvåa och i år gäller dte att vinna ! Haha, så var beredda på att bli spöade. Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Färga håret :P

Hellu ! Idag så har jag vart på barnens planet. Jag trodde att vi skulle komma hem innan två och hinna till julias uppvisning men vi stannade mycket längre :( jag är asledsen gmn <3!!!!!!! hoppas du förlåter mej. iaf efter dte så åkte vi hem och gjorde inte särsklit mycket , arbetade mest på mitt egypten arbete. Efter dte åkte vi till ica maxi för att köpa ett svärd till mig och astrid lindgrens konserten. Men vi hittade inget , :( Men vi köpte plättar , smör deg och mörkbrun hårfärg. Pappa ska färga håret :P Hahha, jag kan ta ett foto sen ! Imorn blir det rep i sex timmar , woho !!!! iaf nu måste jag gå och äta , börjar bli hungrig. Ni vet att ni älskar mej!/ Cia <3

Tråkigt

Hello ! just nu sitter jag framför datan efter att ha vart ute med hunden. Idag har jag vart i centrum och köpt pirat kläder till astrid lindgren konserten. Efter dte åkte vi och storhandla och sne åkte jag direkt till träningen. Och nu så är jag hemma. snacka om tråkig dag. jag lovar det var as tråkigt på skolan och anna och jag somnade nästan på en lektion, ochjag menar det verkligen. Imorgon ska jag kanske åka och se julias gympauppvisning men jag vet inte om det kommer att gå , men det får jag se sen. På söndag så har vi rep i skolan från tio till fyra . så jäcla kul ! :P Verj´kligen inte, menmen... Ni vet att ni älskar mej ! / Cia <3

Haha :P

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!

Du är kär nu - nepp
Du har sårat nån så de börjat gråta - ja dte har jag :(
Nån har sårat dig så du börjat gråta - japp
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - 1
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
-  ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - tyvärr
Jag har smygit ut utan lov -  nej
Jag har ljugit om var jag är för någon - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - alla har väl gjort det ?
Jag har struntat i ett prov - nej  

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- absolut inte !
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller  - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - är morgon människa
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Tror inte det
Jag har sett en fallande stjärna - Nja :S
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Nej
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Japp :P
Har sparkat en kille mellan benen - Nej
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - skulle aldrig våga !
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Tror ni det eller ?
Jag har medverkat i en teater - YES
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - nej
Du har fångat en snöflinga med tungan - ja
Jag har suttit på ett tak på natten - vet inte
Jag har aprillat någon - det är klart
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - faktiskt
Jag har åkt snowboard - haha nej


Oj oj oj då !!!

inte skrivit på riktigt länge ? eller hur ? jag har inte skrivit på en hel vecka. men dte var bara för att jag funderade på att ta bort bloggen men jag ändra mej. Det har hänt rätt så mycket på sista tiden men tyvärr så kan jag inte berätta allt. Nått jag kan säga är att ag fick en mobil igår ! Woho <3 I LOVIN IT :) Jag tycker den är fett snygg och bra. dag så skulle jag vara barnvakt men jag vet inte vad som hände för pappa har  tydligen ringt min farmor och farfar och sagt att dem ska komma så när jag kom hem så var dem här :( så där förstördes min plan om att samla in lite pengar. nåja , vad kan man göra ! Imrogn är det elevensval och det betyder at vi ska sjunga halva dagen och sen att vi ska göra saker som handlar om astrid lindgrenn. Så jävla kul..... inte ! Efter det så ska jag träffa pappa i haninge och så ska vi köpa kläder till konserten. Det är typ allt hoppas jag. Och eftersom jag äntligen kan lägga ut lite bilder så ska ni få dte !:



Mina och emmas fötter i våran hörna som vi har. ( Vi har tillochmed skrivit det på skåpen som är bredvid att dte är våra )

Det där vad det emma och jag höll p med på slöjden ! <3

Och emmas och min skugga när vi var på väg hem från torvalla igår ! <3
Ni vet att ni älskar mej ! / Cia <3

Fredag

hejhej, ledsen för dålig uppdatering den här veckan , men jag orkade inte, jag är ledsen ! Iaf i torsdags vardte kång och vanlig dag. Förutom stt dte var valborg då. Idag så åkte jag till bp tsm med lovisa. vi hade askul och dem hade bungyjump uppe ( alltså studmattor inte riktig bungyjump ! )och så hade dem munkvagnen ute så det blev bp, bungey och goda munkar ! Jag hade askul. vi åkte dit typ vid tio och sne kom lovisas pappa och hämtade oss vid fyra tiden. nu är jag hemma och har nyss ätit middag. ikväll så blir det filmkväll ch den utvalda filmen heter: mirrors ! Haha, hoppas att den är bra  ! För jag gillar inte att kolla på dåliga filmer. Imorn har jag verkligen ingen aning om vad vi ska göra eftersom att pappa och mamma är sjuka. Så vi får velle se. Ni vet att ni älskar mej! /Cia ♥

RSS 2.0