besviken

Är lite besviken på en viss person. jag trodde at hon trodde mer på mej men tydligen inte...

Nu lämnar vi det. träningen gick bra och det första jag gjorde när jag km hem var att sätta på greys anatomy. älskar det programet. Nu har jag ätit och ligger här i sängen och försöker somna. men det går inte  så bra som ni kanske märker. Har ingen aning om vad jag ska ha på mej imorn så  jag kommer antagligen att stå i min garderob i typ en halvtimma innan jag komemr på nåtning. hoppas att jag komemr på nått fint bara. tog inga bilder idag så jag lägger in en som jag tog igår ist.


Jag och julia..

Puss

Roligare än att vara hemma

Nu sticker jag iväg til en rolig träning som till skillnad av det här är väldigt roligt. fattar inte hur storbloggarana kan göra detta och skriva så många inlägg om dagen då de knapt har någon framtid. usch... Nej fy fan vad tråkigt att ha ett sånt liv, tycker inte ni?

Träningslook:


Om tjugo min om man ska vara exakt

Om precis tjugofyra minuter så går min buss som jag ska ta med olivia. Har gjort allt som behövs nu tror jag. Ska bara packa ner mina fula joggingskor sen är jag klar. jag lovar, dem är skitfula. och försmå så jag har riktigt inte bestämt mej om jag ska använda dem. kanske anvädner dem i början och tar av dem sen, vem vet? Äh, det är ju inget megaproblem om vi säger så. Vi hörs kanske prcis innan jag går.

Dagens jogginglook:

 


Springa

Skoladagen gick rätt så snabbt men jag fick lite huvudvärk i sluetet. men vem bryr sej. det var bara sista lektionen så det spelar ingen roll. ikväll är det träning och vi ska springa ute! iskallt. och jobbigt, men vi behöver bättre kondition. Nu fixar jag låtar till min ipod som jag kan lyssna på när jag springer. det ¨låter vell bra? Nu ska jag forsäta med tv:n.

Dagens look:


jeans: gina
linne: gina
kofta: la redoute

Puss


Godmorgon!

Hell kitchen är så bra. någn som håller med mje?iaf så siter jag och kollar på det nu. dem håller på med äckliga korvar... det sr jätteäckligt ut! Tyvärr så vaknade jag lite tidigare, varför vet jag inte så nu har jag inget att göra utan bara sitta framför tv:n. iförsej är det bar men lite tråkigt sen när det tar slut. men whatever.

Puss

Foki

Är nu med på en tävling om att vinna ett fint namnhalsband på www.fokis.se. Halsbandet är från www.bettiesgallerian.com och är jättefint. en i silver då jag tycker är jättefint. var med ni också!!

 

puss!


Sax

Nu har jag vart i skolan och spelat saxo. det gick fort och so lektio´nen idag var så rolig!sista femm min så sa jonas att det fanns en lek om att man ska säga en filmtitel och byta ett ord mot bajs eller bajskorv. och snacka om att typ alla garvade ihjäl sej! T.ex: Män som hatar bajskorvar, flickan som lekte med bajset mm... haha, så jävla kul! Nu ska jag kolla på tv.

Dagens look:


Strympbyxor: Hm
Kofta: kappahl
Linne: gina

puss


Godnatti

Nu är jag såpas trött så jag går och lägger mej. känner även att jag kommer att typ somna på fem minuter. men inann ska jag bara fixa mej och kolla runt på lite bloggar. det är skönt eftersom att vi inte har så mycket läxor den här vekan. så den här veckan kan man bara slappa på (nästan). sa ju att jag skulle  visa väskan:



Puss

Väska

ska nu beställa väskan som jag ska få till min födelsedag. är jättenygg. kan lägga in en bild på väskan senare. Nu ska jag nog ta nånting och äta och sen gäller det att kolla på twwo and a half men. love it! vi hrös efter, hoppas jag iaf.


Puss

Men hallå!

Har besöksrekord men ni kommenterar iaf inte. taskiga ni är :( Annars sitter jag här och har väldigt tråkigt. längtar inte till skolan imorn. verkligen inte. vill aladrig mer tbks til skoan. suck... Önskar att jag slapp den. nu ska jag försöka välja vilken mobil jag ska använda eftersom att ni vägrar kommentera?! nej fy. tycker inte om er längre :(

Bajs ♥

En fråga till er läsare!

Hejsan!

Kom nu hem efter första soldagen efter helgen. tycker inte om dne ftersom attt man dp är van vid att slappa. lite jobbigt. Men annars gick det väl rätt så fort antar jag. var och hämta min mobil också som har vart på lagning. idag ser planerna ut så här:...... Ja visst såg det roligt ut. nej men om jag ska vara ärlig vill jag helst bara ligga här hemma. orkar verkligen inte med nått annat idag. men nu kommer en fråga här.

Vilken mobil ska jag använda?

Nr 1

Eller nr 2?


Puss

Bloggtorka

Har verkligen inget att blogga om. såvar beredd på världens tråkigaste inlägg. Träningen gick okej. fick veta en lite tråkigare sak bara. annars gick det bra. väldigt kul. kännde mej seg när jag kom dit. men när jag stod på mattan kännde jag adrenalinet. Efter kom jag hem och kollade på film. och nu sitter jag i mitt rum och har trkigt. så vrf inte blogga då? Imorn är det skola igen som jag inte ser fram emot. usch! Nu måste jag dra.


Älskar dej så mycket anna röklander! inget skule nånsin kunna få mej att lämna dej. du är ljuset på min dag och definitivt den person som jag litar mest på. vad du än gör, får du inte lämna mej, vet inte vad jag skulle ta mej till utan dej. Du är mitt allt! ♥

Träning

Som vanligt på söndagar känner jag mej helt borta och seg. ahatar söndagar lite. så idag är det träning iaf och jag hoppas att jag lyckas vakna till lite innan den. annar4s blir det inte kul. Sån  nu ska jag försöka komma igång och sen så sticker jag. Så vi hörs efter.

Picture of the day:.

Anna....

Lite mysigt

Fick nyss veta att jag ska till haninge centrum och fika och kolla runt lite. ska bli väldigt mysigt. Så det är nog mina planer för dagen. sne ska jag ju träna ikväll också, men det är ju inte förrän senare. hur har ni haft det den här helgen. jag har haft den bra eftersom att jag har spenderat den med en av mina närmaste vänner. dte har vart väldigt kul! Var beredda på lite mer bilder fårn igår nu.


Jag toetuch!

Anna salto

Jag misslyckad frontherkie (stavning?) Kolla på min arm?

Vet inte om det är anna eller jag?

Puss

Konstigt att jag inte uppdaterar på lördagar...

Tjena!

Förlåt för att jag inte skrev nånting igår. Jag vet inte varför men dte verkar som att jag inte uppdaterar på lördagar. för det gjorde jag inte förra veckan heller. Men nu skiter vi i et. Nu ska jag berätta hur min helg har set ut. Det började med att efter skolan i fredags åkte jag till min framor och farfar och åt. efter dte åkte jag till annas träning eftersom att jag skulle til henne efter. när vi kom hem åt vi och sen hade vi väldigt kul. typ garvade ihjäl oss! Igår så åkte Vi till bp och hade jätteskoj.  Efter dte åkte jag hem till mej och hon åkte hem till sej. det var meningen att jag skulle åka till henne igen efter det men pappa vil ha mej hemma så jag fick inte :(  Det var min helg.

Nu blir dte massor av bilder:


anna och jag!

Jah  hänger

Anna på händer

Anna snurrar snabbt.

Puss


Mina ögon vill knappt öppna sej.

Godmorgon! Har fått på mej kläder och om jag ska vara ärlig så gick det snabbt för mej att vakna. fast mina ögon sover lite.hehe... snart ska jag till en kortskoldag som ka bli skön. eftersom att det är fredag! fan vad kul. jag tycker iaf att det ska bli kul med helg, vilka håler med mej? Vi hörs sem.

Picture of yesterday:


haha, anna! <3


Criminals minds

Sitter och kollar på criminals minds som är jättebra! jättespännande hittils. ska ´nog ta nått lite att äta och sen göra klart läxorna. har bloggtorka idag. har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva. dte har inte hänt så mycket om vi säger så! så vi får nog hörs lite senare när jag kommer på nånting!

Bilder:

Julia oc marielle

jag i annas säng

Puss

Anna, min ängel!!!

Idag var dte åtta timmars skola som jag typ har tjatat om hela jävla tiden. dte gick faktiskt snabbt. väldigt konstigt. det ända jobbiga var att ví hade två läxförhör ena där jag skrev typ två sidor. och sne så hade vi uppsats också på engelska. jättejobbigt! men annars gick dte väldigt snabbt. efter det drog jag hem till min ängel anna. vi hade kul och i slutet gjorde vi matteläxan. vi bestämdme även att jag ska siva hos henne igen imorgon. så det ska också bli kul.

Dagens look:


Jans: gina
linne: gina
tröja: bik bok

Puss


Nedräkning

Nu ska jag bara fixa småsaker sen åker jagtill skolan. håller på att försöka fixa en nedräkning på min blogg. det skulle väl vara lite kul ;)

Puss

P.S i love you

Sitter och kollar på p.s i loved you eftersom att det typ inte finns nåt annat på tv:n nu så tidigt på morgonen. jo idag ser mina olaner ut så här. först ska jag till skolan och vara där i åtta jobbiga timmar sen så ska jag bara komma hem och slappa. man orkar inte göra nånting när man har vart i skolan så himla länge. Jo det är mina tråkiga planer för idag. och juste sen ska jag åka til handen en snabbis och se om väskan som jag vill ha finns där för annars måste vi beställa den. nu ska jag ta nånting och äta.

Puss

lite sömn måsta jag ju få

eftersom att jag ska upp tidigt imorn är dte nog bäst att jag går och lägger mej nu. måste ju få nån sömn i mig. speciellt när man ska orka 8 timmar i skolan imorn. varför ska vi behöva gå i skooan i 8 timmar för. mentalt misshandel. plus att vi har läxförhör i so och i brukspel så har vi uppsats på engelska. fan vad jobbigt. håll tummarna för mej imorn.

Picture of the day:


Älskade anna och julia. den ända som jag inte fick på bild var emma ;(

Puss


kissade ju nästan på mej

Oj herregud! jag tror verkligen inte att nån fattar hur mycket jag garvade idag. jag lovar höll nästan på at kissa på mej. och anna var nära på att spy! haha, vi hade roligast i den uppblåsbara. det var nästan för roigt. skoldagen gick snabbt ich sen var dte bara att sticka. snakca om att vi hade längtat. vi kom dit och var tvugna att plocka upp alla bollar som hade åkt utanför bollhavet. dte var ju inte lite bollar. typ två tusen och jag överdriver inte! iaf så hade vi jävligt roligt. på tränigen var dte också jättekul! asså den här dagen har verkligen varit perfekt. har haft jäkligt kul med mina närmaste vänner!

bilder:


Jullan!

Lovisa och julia

Jag på väg hem!

Lite kuliga bilder.

 

Puss  


Morgonpigg

Snacka om att jag vaknade med ett leende på  läpparna. dels var dte för att vi ska till bp idag men sen var dte också för att det känndes bra idag. jag vaknade utan problem och kände mej inte seg som jag brukar göra på morgnarna. det är jättebra! har nu gjort massor, som t.ex. packat allt, ätit och fått på mej kläder. känns som att dte här är en bra dag!

Morgonpigg?


längtar så mycket till imorn!

Ni förstår inte hur mycket jag längtar till imorn. ska bli så kul. Sitter nu och kollar vilke bussar som vi sedan kan ta direkt till träning. just nu tittar jag på systrar i jeans och den ärbra. har sett den förut så jag vet hur allting slutar. imorgon är det sovmorgon och sen så slutar vi tolv också! jätte skönt.vi hörs imorn.

Puss

jävligt irriterad

vet inte varför men jag känner att jag är sjukt irriterad just nu. och eftersom att jag inte har någon annan att ta ut det på så blir boggen ett offer. är så jävla sur. blir lätt sur på människro så är sur på alla fast dem typ inte har gjort något. Så vi får hoppas att det inte forsätter imorn för då kommer dte definitivt inte bli kul på bp.... Men jag tror dte går över. saxen gick bra och maten var god. var mmed kan jag skriva om mitt tråkiga liv. jo ust, ingenting! så får vänta på att dte ska hända saker.

Det märks nog att jag tycker att philips äckel är äckligt!





Puss


Hatar att orientera!

Vem i helvete tycker om att orientera. typ det tråkigaste som finns. emma och jag gick säkert mer än mil idag. så jag har ont i benen och rumpan. int5e skönt. det var skönt att komma hem halv två. när jag kom hem så tog jag en varm och  skön dusch senare så åt jag och om en halvtimma ska jag ta bussen till saxofonen. jobbigt att jag måste till skolan efter att ha sluppit den :/

Lätt picture of the day:

Emma och jag idag hehe ;P

Puss

Orientering

Hejsan!

Det var mening att jag skulle vakna lite senare men jag kunde inte. vaknade vid typ åtta, haha... Som jag säger jag är en stor morgonmänniska. Nu väntar den tråkiga orienteringen nere i rudan som jag verkligen inte har lust att gå på. hatar att orientera men eftersom att emma och jag är så bra så blir dte nog inga problem. Har ätit ochhar ingen aning om vad jag ska göra i nästan en timme nu. riktigt tråkigt faktiskt men jag kommer väl på något!

puss

trött

SOv typ bara fem timmar idag så gissa om jag är trött. tror jag ska lägga mej och läa flickan som lekte med elden och sedan sova. behöver några extra timmar sömn. Tur bara att jag inte ska vakna tidigt. Blir antagligen sista inlägget för dagen så vi får höras me imorn. ska byta om och sen lägga mej i sängen.

Pus

coola badoola

Tjenare!

Har tränat duschat och ätit. Håller på att skicka ett mail till min lärare där min insändare är. Det går rätt så snabbt eftersom att jag faktiskt har skrivit klart dne. så nu är det bara att skriva av. Imorgon är det orienteringsdag. Det jobbigaste är att det tydligen ska spöregna imorgon. Så emma och jag har bestämmt att vi ska springa med mini paraply imorn. haha! Det ända som är bra är att vi börjar elva och slutar typ ett eller två. så dte blir kort dag.

Picture of the day:

Anna som snurrar lite.

Puss

Fan vad måndagar är jobbiga

gud vad alla udda måndagar är jobbiga! efter skolan så har jag träning udda veckor. jag har träning fem och kommer kanske hem halv fyra eller senare. tror ni att jag får bråttom eller? Det kan ni ge er på. idag gick skoldagen riktigt snabbt och det var skön måndag. Nu ska jag äta klart sen ska pappa skjutsa mej och olivia.

Lite bilder:

Ninii och erika

Oh söta julia på mattelektionen.

Puss

Känner mej lite stressad frtf

Känner mej fortfarande stressad. hittar inte tröjan som jag vill ha eftersom att jag fryser och sen måsta jag borsta tänderna och fixa håret. allt detta på fem minuter. tror ni jag hiner. dte tror jag men dte måste gå snabbt. så vi får höras mer sen så att jag inte streaasr alldeles för mycket ;)

Dagens look:


Puss


Men gud

Vart lite stressad nu. först märker jag att den ena duschen inte funka så jag får går till den andra efter att ha försökt klura ut hur jag skulle fixa den och märkte att det inte gick. så jag duschar sen kommer jag tillbaks och märker att jag verlkigen inte har några fina kläder. så nu sitter jag här i morgon rock och försöker komma på vad jag ska få på mej. en sak är borta iaf och det är tights för det har jag använt dem senaste gångerna. jag lovar, det märker ni om ni tittar på dagens look. Nu ska jag äta.

Puss


Aananas babe...

Glömde kanske säga att jag hjälpte anna med at fixa en ny ovh bättre blogg www.aananas.blogg.se där hon inte har glömt bort lödesnordet på. hon har fortfarande inte skrivit men ni kan ju iaf gå in och kolla lite. Lite kul sådär. så kan jag säga åt henne att skriva iorgon. vad tycker ni om det. så kanske hon också får besökare. Sista inlägget idag. måste upp tidigt imorn.

Puss

Har också ett liv

Typ värsta uppdateringen på evigheter. men ni får tro mej. jag har också ett liv och tar inte bloggen före mina vänner som vissa andra bloggare. Nej, det är u taskigt.

Hehe, ska jag berätta ommin helg på bara två dagar så kommer det att ta evigheter. så jag tar det lite kortfattat. i fredags sov jag hemma hos anna och vi hade väldigt kul. vi kollade på dirty dancing och pratade. lite mysigt sådär. På lördagen hade vi bestämmt att vi skulle spela fotboll med micke och jasmin men så säger dem att det inte blir nått. så vi bestämer med andra. sen så ringer dem tillbaks och säger plötsligt att vi kan vara med dem. snnacka om att jag fick damp. det slutade iaf att vi va med dem efter allt.efter det sov anna hosmej. och sen idag åkte vi till handen c och sen till träningen. så har min helg sätt ut och det där är kortfattat. jävlar vad långt det här blev. hehe! Det får ta slut nu.

Puss

Nu blir det sista inlägget

Hejdå. min buss går om tio minuter så jag har rätt så bråttom. har packat klart och fixat precis allting so jag har behöver. eller det tror jag iaf. vi får se ;) hehe.... vi hörs mer mimorn någon gång.

Träningslook:


Hejdå <3

Picture of the day

Nu är det inte långt kavr innan jag tar bussen med min slta olivia. vi ska sitta och kolla på seniorerna en stund uinnan vi tränar.d et är kul och kolla eftersom att de ska bygga! så nu sittwer jag här och väntar. min syrra och hennes kompis håller på och stör lite så det är skönt att kunna lämna allting och ha kul en stund;

Picture of the day:

Lätt bäst!


Näst sista inlägget

Jag sa ju att jag hade kul i skolan idag, upp till bevis:

Ebba julia och marielle

jag, julia och anna med grisnäsor:

Jag i korrideoren:


Puss

Ungefär två inlägg till

Hejsan!

Är nu hemma och har ätit och är redo för träningen i allra högstagrad. Efersom att jag åker hem till anna efter träningen så kanske det blir två eller ett inlägg till efter det här. och sne imorgon får ni väl se när jag skriver eftersom att jag inte vet hur länge jag stannar hos anna imorn. i skolan var dte kul och det var roligaste på matten då vi fick göra vad vi ville. Anna,julia och jag garvade ihjäl oss ska jag säga. och jag överdriver inte!

Så här såg jag ut när jag åkte:

Jacka: Cubus
Och i skolan:

Strumpbyxor: Hm
Linne under: gina
T-shirt över: Gina
Tröja: bik bok

Puss

vafan?!

Har ingen aning varför rubriken fick heta som den gör det bara blev så. godmorgon förresten, har ni haft det bra hittils? det har jag. iförsej har jag bara vart uppe i tio minuter men jag mår helt bra. Idag är mina planer väldigt bra tycker jag.

Först så ska jag till skolan och vara där en stund eftersom att vi inte har så lång skoldag. sen så åker jag hem äter och börjar fixa mej inan träningen. klockan sju sticker jag iväg och tränar och sen så drar jag hem til anna och slaggar där! det lät väl bra? så det blir rätt så mycket idag. så förvänta erinte bra uppdatering ;)

Puss

Glömde berätta

Att jag hade sjuktkul på lunchrasten. eftersom att vi hade håltimma innan lunchen så hade vi mycket tid på oss att ha kul. först åt vi och sen stack vi till parken. Jag var där med emmorna och vi hade väldigt kul och självklat så tog jag lite bilder på hur det såg ut när vi lekte!


Och självklart börjar vi med snyggaste bilden på min älsklingar!

Emma snurrar.

Det gör ju självklart andra söta emma också!


Och den coola bilden jag fick på emma när hon snurrar!

Puss


Jag är hemma

Lite senare än planerat men jag vet. det var nämligen så att jag och anna drog till haninge centrum direkt efter skolan. vi gick runt lite där och märkte sedan att min mamma var där. så jag hittade henne och anna åkte hem. det var vid fem. sen åt vi och jag köpte strympbyxor. så nu sitter jag här och spelar guitar hero med min älskade mamma. Tog massor av Bildr som ni kommer att se fram emot idag.

Picture of the day:

Haha, ser ut som att anna är gravid inne på bik bok :P

Puss ♥

Jag hann

Jag hann fixa mej til nu! vad snabbt det gick tycker jag. nu ska jag bara borsta tänderna sen åker jag. har fullt med fickor idag så jag kan omöjligtvis tappa bort nånting. kan typ inte prata nu, men efter en stund försvinner det nog, hoppas jag!


Idag kör jag med platt

Godmorgon!

Idag är det så att jag kör platt hår, eftersom att mitt hår var helt muppat och det lättaste sättet att fixa det är  genom at platta det. nu har jag lite bråttom ska fixa mejäta  och packa på en halvtimmme, men jag tror faktiskt att det kommer gå finemang. idag är det åtta timmars jobbiga skola. så jag kommer inte kunna updatera förrän senare. bara så at ni vet. Nu ska jag ta och äta.

Puss

Finaste bilden!

Nämen tjena!

Häe´r sitter man och svullar mat. inge bra, verkligen inte. ska ladda in några nya låtar på min ipod nu innan jag går och lägger mej, imorgon är dte jobbig dag eftersom att vi börjar tio över åtta och slutar fyra. det är ju fan barnmisshandel!! Men man får ta dagen som dte kommer. känns som att det var igår som jag sa: vi slutar inte förrän om sju timmar! och dte var liksom för en vecka sen, så tiden går snabbt, ibland för snabbt...

Picture of the day:


Amina den fina!

Puss


Det var nära...

MIn dator höll på att dö men jag hann rädda dne i sista sekund. hehe! På träningen byggde vi vår coola pyramid och så gjorde vi lite program. det gick faktiskt riktigt bra! Ska äta quesadilla nu och dricka varm oboy. gott... har inte så mycket mer att berätta, jag vet tråkigt inlägg men vad glad att jag skriver överhuvudtaget?

Träningslook:


Oj vilken bild, men jag hade bråttom.

Linna: gina
Shorts: bik bok

Puss


Självisk

Vad är det för mening att vara självisk. det ger ingenting. så jag är jävligt sur på någon just nu ska ni veta! iaf så ska jag hinna äta nu innan jag åker. hoppas jag hinner. annars har jag en person att skylla på. har nu bytt om och väntar på att makaronerna ska bli klara. får panik om det inte går bra.

Dagesn look:


tights: hm
linne: gina
Tröja: hce

Puss


Hatar no!!!

Det är det ända ämnet som jag verkligen hatar! Iaf så hade vi dubbel no idag och gissa om jag var nära på att somna! tänk er 80min med federico och no? det värsta man kan ha. Annars gick det väl snabbt. på orienteringen gick dte bra och sen hade vi god lunch. efter det hade vi bara fem lektioner så det var skönt. Ikväll är det träning men jag får inte träna allt- eftersom att jag har ont i halsen så jag får inte för pappa. men jag kommer ju ändå träna.

Puss

Går om 25min

Ska gå till den tråkiga skolan om tjugofem minuter. eller okej nu ljög jag. jag ska till busshållplatsen om 25min och så åker jag till rudan eftersom att vi ska orientera idag också. och självklart är dte jag och emma som ska orientera tsm. bästa teamet ;) Tyvärr har jag inte orkat skriva nånting förrän nu eftersom at 't jag gjorde andra saker. så tyvärr blir det här ända inlägget Nu innan jag åker.

Gympa look:



Vi hörs!


,

Men tjena mitt bena!

Vad har ni för er? själv sitter man här och ska sätta på idol! det är ju fan bästa programmet som finns. eller inte... Fan sitter här och har inget liv. det nåsta jag ändra på. dte är ett allvarligt problem, tycker inte ni? måste börja göra nått vettigt om dagarna och inte vara värsta soffpotatisen. Imorogn börjar jag inte förrän halv tio så det är jätteskönt. Förutom att vi ska orientera men jag överlever.

 

Puss


Sitter här just nu och...

Hejsan!

Har tråkigt som vanligt nej men jag sitter och läser skvaler. hehe, typ det roligaste att läsa nånsin!Skolan gick snabbt. emma och jag äger  på att orientera! hehe, vi gjorde ju det idag och vi var fan bäst. det kan ingen ändra på. Hehe, och sen på slutet av dagen hade vi prov som gick rätt så bra tror jag. det känndes iaf bra! Ska äta pasta med köttfärssås nu.

 

Picture of the day:

Söta emma måsta ju definitivt välja den som vinnare! en annan bild osm jag tyckte ska vara med:

här sitterr ju´lia och pratar!

Puss


Men åh

Asså förlåt det känns som att jag bara klagar idag men jag har ingen annan att kasta allting över!  Jag tycker det är väldigt jobbigt att jag ska behöva bära runt på min saxofon idag. eftersom att vi först ska till rudan  så måsta jag bära runt den där och sen så måsta jag bära den ända till skolan! åh vad jobbigt.... Nej nu borde jag sluta klaga och börja fixa mej  ist.

Gympa look:



puss


Ska börja mitt inlägg på ett annat sätt

Eller fröst och främst ska jag säga godmorgon!
Vad ska ni göra idag då? jo ni ska sitta och läsa om mitt tråkiga liv. och jag ska åka till den tråkiga skolan och sen spela saxofon. allt det här lät ju super, eller kanske inte! nej jag vill göra nått kul idag men eftersom att jag har saxofon så kan jag inte. visst jag tycker också att det är kul och det varar bara i fyrtio minuter men jag vet inte. efter det är jag alltid så trött. så jag får väl komma på nåt annat! Tack för att ni lyssna på mina jobbiga problem, hehe!

Puss

Godnatt

Nej ska gå och lägga mej nu och hoppas p åatt jag kan prata imorgon! Har ätit mitt kvällsmål nu så jag kan gå och lägga mej eblåten. imrogn ska vi mötas i rudan för att ha lite tråkig orientering. efter skolan så har jag saxofon så jag måsta nog at med mej den tunga saxofonen över hela jordklotet... menmen!

God natt!

Blog awards 09

Om en halvtimme ska jag äta ägg till kvälssmat. var en stund sen jag åt. Ni får inte glömma att rösta på blog awards 09. det ska iaf jag göra och om ni vill att neran favorit ska vinna är det bäst att rösta. Förresten vad tror ni om att kissie tänker färga håret brunt? sjävl så tror jag verkligen inte att hon gör det. men man vet aldrig.



Puss

Icetea

Sitter och dricker icetea som min söta syrra har gjort. Och jag märkte nu att jag inte kan prata länge! försökte prata men dte igck inte så bra. så vem vet hur det slutar. herregud. skulle vara skönt att inte kunna prata för en dag. ska öva lite på läxa nu.

Picture of the day:

jag satt i bussen.

 

Puss


Jävla matjävel

Orkar inte äta mer! och jag måste inte men jag måste ändå! så jagbestämde mej för att inte äta upp resten. sitter inne på toaletten nu för att jag skiter! nej jag skämtar jag sittar här inne för att det inte är tyst nån annanstans. inte ens i mitt egna rum är det tyst! det är väl inte normalt? iaf så kom jag hem för en timma sen efter en tråkig skoldag som gick sakta och eftersom att jag var så trött så jobbade jag typ ingenting... fast lite jobbade jag faktiskt. Sen på vägen hem så lämnade jag tillbaka en bok. skulle lånat en annan men den var slut. så jag ska låna den på ett annat ställe.

Sösta syrran:


Puss


Lite kamerakul

Hej, nu ska jag åka härfirån. orkar inte göra nåtnign efter skolan idag eftersom att jag har liteo ont i halsen :( så det är bätrre att hålle mej hemma. jag kanske kommer hem vid halv fyra eller nåtning eftersom att jag måste lämna in min mobil på lagning först.

Hade lite kamerakul igår innan jag gick och la mej:

Hade tråkigt som sagt...

Bästa paret ever!

Men sen var det dags att sova.

Vi hörs

God morgon!

Vaknade för en timme sen fersom att jag skulle fixa ett par saker. så jag fixade det klädde på mej och ska äta nu. har en halvtimma på mej att bli helt klar. Perfekt! Igår kväll hann jag aldrig kolla klart på filmen så jag ser den just nu. den är skitbra! kanske redan har sagt det menmen..... Måste gå och äta nu.

Dagenslook:


Jeans: gina
Tröja: bik bok
Linne under: gina

Puss ♥


Duktig flicka...

Det här blir sista inlägget för veckan och imorogn börjar vi på nytt. har faktiskt vart duktig och skrivit hela 37 inlägg den här veckan! en applåd för det. så fan nu kan ni inte säga att jag inte uppdaterar bra. För det gör jag verkligen, vad ni än säger. så bryr jag mej inte ett skit nu!!! hehe, vi hörs imorn hoppas jag.

Godnatt

Snyggaste bilden på mej ever!!

Eller inte..
Har kommit hem från träningen nu. dte var inte världens roligase i början men sne i slutet blev det roligare. men dte var bara för att vi bara gjorde platser ovh rörelser i böjran. men dte behövs om programmet ska bli bra. så jga ska inte klaga. Har nu duschat och sitter och kollar på flight 93 som är ´jättebra hittils. i recomende it! Ska äta nu.


21 guns

Sitter och lyssnar på bästa låten 21 guns. i love it! Tycker inte ni likadant. iaf så ska jag åka och träna om tjugo minuter. ska äntligen träffa olivia som jag har saknat denna långsamma vecka! hon har vart i kroatien vilket betydre att hon säkert är jättebrun ;) Undra vad vi ska göra på träingen idag? dte får ni veta sen.

 

Träningslook:

Linne: hm
Shorts. usa

Puss ♥


Kändigsdjungeln

Sitter och kollar på kändisdjungeln som inte är så roligt hittils. man känner ju typ inte igen någon? eller är dte jag som är lite seg? sitter just nu och beställer mat som blir klar om ungefär en kvart. jag beställde kebabtallrik. i love it. och har inte ätit dte på jättelänge så varför inte? är glad eftersom att jag redan har så många besökare som jag hade på hela dagen igår. vilket betyder att dte bli bra med besökare idag!

Puss ♥


Sorgset väder

Jag vet inte varför men så fort det är sånt här väder så blir jag sorgsen oh trött. hehe, så jag har rätt så tråkigt. och eftersom att jag är rätt så trött, så jag orkar inte vara med nån. så jag sitter och kolar på idol avsnitt som ag inte har hunnit se i veckan. Helt otrloligt vad vissa kan sjunga fult och inte fatta det själva? Nu har jag faktiskt varit duktig och fått på mej kläder och fixat mitt rum. så nu ska jag forsätta slappa ända till träningen.

Dagens Look:

Jeans: Gian tricot

T-shirt: Aeropostalle (miami)

Puss ♥


Hannah montana....?

Jag är lite knäpp tycker jag idag. har fortfarande inte tagit på mej kläder utanfastnade framför tv:n istället. haha, satte på hannah montana the movie och satte mej och kollade på den! Och den är frotfarande inte slut så nu är frågan hur långt tid det tar innan jag får på mej kläder. men jag orkar inte bry mej. det är söndag och det är vilodag enligt mej. så jag orkar inte bry mej om nånting just nu.



Puss ♥

LYCKAT!

God morgon!

Jag vet att jag bara skrev två inlägg igrå men nu ska ni få höra på hela historien. jag var trött på at blogga och tyckte att jag kunde skita i det en dag. och det var riktigt skönt ska jag säga er. var glada att jag skrev över huvudtaget. Jo igår så var jag mest och myste med mamma och pappa. vid typ fyra åkte vi och hyrde tusen filmer (5 st) och lite godis. sen vid nio började vi kolla på män som hatar kvinnor. den var jättebra tyckte jag.

 

Idag:

Idag så ska jag träna. det är det jag vet hittils men jag kommer nog på nånting. annars börjar min träning kvart äver sex tror jag. nu ska jag klä på mej sen får vi se vad jag gör.

 

Puss ♥


Men philip!

Har ätit glass och vart ute i oarken med min lillebrorsa philip. dte var rätt så kul, men det viktigaste, han hade jätteroligt. Sitter och kollar på reklamen fredagsmys vilket påminde om att jag ska ha lördags mys idag har jag bestämt. Haha, har inte mysat på åratal. tänkte göra det igår men jag var helt slut. Tog faktiskt lite bilder när vi var ute i parken, och jag har bestämt mej för att visa er!


Magnum..

Haha, jag tycker dte ser ut som att jag har kul! :)

Åh

Jag är trött.... Hehe, nej men jag är trött i huvet. ajag är lltid rätt så seg på morgonen. det är inte den bästa vanan omman säger så! har nu ätit och har ingen aning om vad jag ska göra idag. tror jag ska ut och sälja jultidningar men vi får se. nu ska jag få på mej kläder sen ska jag börja vakna till.

Puss ♥

Ibland så kan jag vara riktigt konstig....

Jag har ingen aning om varför men jag är helt slut! jag orkar inte ens sitta framför tv:n. så jag har bestämmt mej för att bosrta tänderna, läsa lite och sen gå och lägga mej. och sen imrogn kan jag njuta av att det inte är skola då...

Picture of the day:


Godnatt!


Man of the house

Nu har jag haft träning som var kul. det roligaste var på slutet då vi voltade. Det gick faktiskt bra för mej!!! Just nu sitter jag och kollar på en film som heter man of the house. den är jättebra. men den är slut nu :( Så kollar väl på en annan snart tror jag. Jo fick nyss reda på att vi ska kolla på flight 93. är den bra? jag har ingen aning...

Sjukt bra film!

 

Puss ♥


Training

Sitter just nu och äter. det är inte jättegott men det får duga! Om ungefär en timme så åkre jag till efterlängtad träning. i love it... vi ska volta och hoppas att jag gör några framsteg!

Träningslook:


Linne: gina ofc
Short: hemsida

Puss ♥


bilder

Eran Cia är hemma!

Kom hem för ungefär en timma sen men la in ett album på facebook först. skoldagen gick väldigt fastoch vi hade bara sex lektioner plus lunch. Sitter och tittar på våra bästa år som äger just nu. det är väldigt bra det här avsnittet ska jag säga er. Tog massor av bilder idag och tänkte lägga in några. det är typ en bild på mej och resten på vänner!

 


Emma?

Nämen oj vad har hänt?


Typ hela klassen med arne! (vattenbalongen)


Puss ♥


hepp

Fan också! tydligen så hade inte hela filmen spelats in så jag kunde inte se klat den :( om ungefär tio mintuer så drar jag till helvettet. men idag är det kort dag så det går nog snabbt. Vi hörs sen när jag kommer hem!

Dagens Look:


Lite konstig bild tycker nin inte?

Puss ♥


..?

Godmorgon!

Kollar på en hemsk film. usch. dem är så onda jag fattar inte att man kunde använda elektriskastolen. den är ju hemsk! Fyfyfyfy... Nu ska jag ta nånting och äta och sen kan jag sitta här och bara mysa en stund!

 

Dagens Planer:

Idag ska jag först vara i skolan några timmar och sen komer jag hem. när jag har kommit hem kanske jag sticker och säljer lite jultidgningar. efter det ska jag äta middag och sedan träna i två timmar. Låter det bra? Det tycker i varje fall jag. idag på träningen ska vi volta så det blir kul!! Nu ska jag ta nånting och äta som jag skrev däruppe.

Puss ♥

 


Headache

Har lite mini headache. hoppas den går över snart fats eftersom att jag ksa gå och lägga mej så spelar det ingen roll eftersom att den försvinner under natten. Sitter just nu och kolla på comedy. Fett kul- älskar att garva!!! Vi hörs imorn. orkar inte mer idag.

Puss ♥

Tänk vad man kan göra för en kompis...

Sitter just nu och fixar låtar från min dator till mobilsen bara för att min kompis vill ha några. vilken kompis jag är asså!!! tycker inte ni det? hehe... jo apropå det där klagomålet om att jag ska lägga in mer bilde rpå kompisar dte kommer att fixas idag. imorgon så är det träning och medans vi har träning är det fest för sjuor som jag skulle vilja gå på. men jag har ju träning så det går inte :( fast jag är inte särskilt ledsen faktiskt. orkar inte me det eftersom at förra gången var dte så tråkigt ska ni veta.

Lite bilder från idag i skolan:


Lilla knäppa erika!

Linnea som inte var beredd.

Lovisa tog nån konstig bild på mej när jag gjorde nånting?

Och så ´snygga emma och amina såklart!! (picture of the day)

Puss ♥


Ops

hejsan!

Nu är jag hemma och har tagit hand om philip en stund. egentligen skulle jag skriva ett till inlägg innan jag åkte men det sparades inte. tyvärr. Så ni får dagens look nu. ska efter att jag har ätit åka och sälja jultidningar. hoppas det går bra!! Önska mej lycka! Nu ska jag gå ner och äta kött med sås....

Dagens Look:

Jeans: Bik bok
Tröja: Zara

Puss ♥

Den gröna milen

Godmorgon!

Har vaknat nu men jag hade lite problem eftersom att jag inte vad jag skulle sätta på mej. så jag tog bara nånting. Just nu sitter jag och kollar på den gröna milen, det är en film osm är jättebra. fast iförsej kollar jag inte md ljud eftersom att jag skulle väcka alla då!

Så här ser min dag ut:

Nu ska jag äta och sen så åker jag till skolan. i skolan har jag några lektioner sen slutar jag fyra. när jag kommer hem ska jag nog ta nånting och äta. och efter det ska jag sälja jultidningar! ag själv tyckte att det lät bra, vad tycker ni?

 


Tv:n just nu!

Puss ♥


tired

är trött så ska nog ta en bok och lägga mej och läsa en stund. sen orkar jag inte vara uppe så mycket mer. och sen eftersom att vi börjar tio övre åtta så måste jag vakna tidigt. så det är kanske inte det bästa att gå och lägga sej sent.imorgon har vi engelska förhör och jag tror att det går rätt så bra eftersom att man ksa vara två och två.



Godinatti!!!

Kul träning

Jag är hemma och är fixad. Tydligen så började träningen halv sju och slutade halv nio. jag råkade kolla på fredagstide. klumpigt!!! men det gjorde egentligen inte så mycket eftersom att de typ inte hade gjort nåt. vi voltade gjorde program oh byggde lite. dte var roligast att volta tycker jag. jag börjar tycka att det är riktigt kul. Ska nog vilken sekund som helst ta nånting att äta bli väl en sandwick tror jag. jag gör jättegoda!

Träningslook:


haha, tog av mej mjukisbyxorna så att man skulle se shortsen om ni undrar.

Linne: Gina tricot
Shorts: Bik bk

Puss ♥


Pancakes

hallå!

Har ätit nu eftersom att jag höll på att dö av hunger. eftersom lunchen i skolan inte var världens bästa. så jag åt inte så mycket. nu till tidig middag åt jag pankakor haha! lite konstig middag, men dte fanns klara och jag orkade inte göra nått annat. sitter nu och lyssnar p åmusik och håller på med ett test på facebook. tydligen så kommer jag att träffa min soulmate den tredje oktober. intressant... Tänk om jag gör det. skulle vara coolt.


Vi är lite konstiga. vi äter våra pankakor med choklad min farfar kom på receptet. det är faktiskt riktigt gott. Ni som har smakat vet det. eller hur? Haha...

Puss ♥

Träning

Hejsan!

skoldagen gick rätt så långsamt även fast vi fick sluta femtio min för tidigt. ( våran no lärare var sjuk) Så det var inte så kul. på gympan så orienterade vi. jag tyckte det var rätt så tråkigt eftersom att det var så lätt. så vi bara gick där och gick igenom några saker. inte kul ska jag säga er. märkte nyss att min mobil dampar och vägrar ha täckning så vi måste lämna in den!!!! Nej, jag kommer få använda en av de gamla mobilerna då. idag har jag träning från sju till nio. hoppas vi gör nått kul och inte har styrka. haha...


En cool bild på anna som jag tog för evigheter sen

Puss ♥

Last inlägg

Det här blir sista inlägget innan jag åker bara så att ni vet. så at ni inte sitter och väntar på nätsa inlägg, haha.. sitter nu och väntar tills jag ska iväg genom att titta på ´hells kitchen. tycker ni om det? för det gör jag. jag älskar när han får damp :)

Dagens look:

Jeans: gina tricot
Tröja: bik bok

Puss ♥


Sovmorgon

idag har halva klassen sovmorgon så jag börjar inte förrän halv tio. så här kan jag ligga ända tills nio. det är lite skönt tycker jag. Nu har jag lagt in någrs bra låtar på ipoden. så slipper jag lyssna på dålig musik hela tiden :P 

 

Puss ♥

Flummbilder

Lite flummbilder som jag tog förrut. hade väldigt tråkigt om ni undrar. haha!

 



Haha, vad tycker ni. jag tycker att dem är coola!!! Nu ska jag forsätta kolla på våra bästa år.

Puss ♥


idol 09

hejsan!

Sitter och kollar på idol just nu. haha! det är så kul och kolla på audition tycker jag. antingen går jag och duschar i reklamen eller när det har tagit slut. Vi hörs när jag har duschat. kommer lägga in några flummbilder snat. haha, hade tråkigt om ni undra.



Puss ♥

Tack anna och mimmi för tipset!

Fick en kommentar förrut som jag gärna tar åt mej. Ska försöka tänka på det och ta lite mr bilder i skolan och så. nått mer bra tips som jag ska tänka på? kommentera på isåfall.

Nu har jag ätit klart och sitter och lägger in lite saker på min ipod. Om ni vet några bra låtar så skriv en komentar. ska nog snart hoppain i duschen eftersom att vi sprang på gympan idag. så det är inte så trevligt om man inte gör det!

Dagens Look:


jeans: Gina tricot
Linne: gina tricot
kofta: bik bok

Puss ♥


Estoy aqui

Hejsan!

Eftersom att jag alltid har en rubrik som antingen är på svenska eller engelska så bestämmde jag mej för att ha en på Sanska. det står iaf jag är här. Skolan gick väl bra. bara att vi har tusen läxor den här veckan. Orkar inte med det. men jag får stå ut. eller får, jag måste stå ut. saxofonen gick också bra. och nu ska vi snart äta pizza. mums!


Pus ♥

Gympastil

Hejsan! nu är det snart dags för mej att återvända till helvettet. det är inget jag vill göra men jag måste. Vi hörs senare.

Gympa stil  (vi räknar det som träningslook)



Puss ♥


har suttit och tänkt på det i 5min men kommer fortfarande inte på nån rubrik?!

God morgon!

Vaknade för en halvtimma sen men låg kvar i typ tio minuter. orkade inte gå upp haha! sitter bara här och skriver just nu. Ska ta nångitng och äta och sen så åker jag typ. Efter skolan så har jag saxofon klockan fyra så jag kanske kommer hem vid fem eller något.

Puss ♥

top model

Sitter och kollar på gamla top model avsnitt. jag kollar på den ända säsongen som jag inte har sett typ... haha, TÖNT! undra varför dem ska bråka så jävla mycket. patetiskt. Har inget att skriva så det här blir typ det sista inlägget.

Picture of the day:



Puss


Duschat och hela tjotalejan

Nu är jag klar och njuter genom att dricka smoothie. är skönt att dricka när man har hållt på hela dagen. Ska nog snart ta en cheesecake bit nu innan den tar slut. måste njua så länge man kan. På träning så slapp vi faktiskt fys utan hade gymnastik och byggde lite pyramid istället. det var lite skönare ska jag säga er.

Puss ♥

Bussen

Ska ta bussen som går om tio minuter prick. jag tränar från fem till halv sju. vi ska ha styrka och fya idag. Suck...Inte det roligaste om vi säger så. men man måste ju bli lite stark. annars blir det lite svårt att gå på cheerleading. Vi hörs sen när jag kommer hem.

Träningslook:

Linne: hm

Sportbh: Stadium

Shorts: Det du...

Puss ♥


Ajajaj

Har ont i mitt lilla huvud :( tog en tablett så det borde försvinna innan träningen får jag hoppas. nu har jag bytt mina jeans så dem ser mycket bättre ut!! jag är väldigt glad. nu ska jag bara äta byta om och sen hinner jag inte med mycket mer.

Puss ♥

Hej då

nu drar jag iväg till skolan. hoppas det blir kul :) eller inte... Vi hörs sen!


Byxor: stadium
Tröja:ginatricot

Puss ♥

Redan vaken...

hejsan!

Nu är klockan 06.29 och jag började min dag för en stund sen. först trodde jag att det var nån som sjöng i min dröm men sen förstod jag att det bara var väckarklockan :P idag är det måndag vilket betyder att det är skola. efter skolan ska jag åka till haninge centrum och byta mina jeans eftersom att dem var lite korta :P det såg inte ut så i affären men här hemma var dem precis så långa som mina ben. Nu ska jag forsätta mla naglarna.

Puss ♥

Hemma

Nu har jag kommit hem duschat och ätit lite flingor. ska snart ta en liten bit Cheesecake. mumsi... Sitter och kollar på 2/1 men. det är så kul. fast jag har sett det här avsnitett. men jag ar inte sett det på länge så det är kul.

Tränings look:

oj då... märkte nyss att jag tydligen hade glömt att ta bild. så dem ligger i tvätten. sry..

Puss ♥


Sticker snart

hejsan!

Nej det här blir sista inlägget innan jag sticker. sen skriver jag efter att jag har duschat. Så vi hörs senare.


jeans: bik bok
Tröja: bik bok

Puss ♥

Cheescake

Hejsan!

är mätt och belåten nu. vi åt fiskpinnar. orkade inte göra nått annat. om ungefär två timmar så har jag träning. så jag kanske åkre om en timma eller nått. men innan det så ska jag göra cheescake med mamma. det är typ det godaste som finns.

min shopping:


Mina snygga jeans från gina tricot. 399 kr

Här är det söta linnet från jc. rea: 49 kr.


Och mitt nagellack. färg: 602 om n i tyckte om dne.

Puss ♥


Mini shopping

Har vart och småshoppat lite med mamma och kom nyss hem. jag köpte jeans, nagellack och ett sött linne. Snart ska jag på träning i torvalla som börjar kvat över sex. hoppas vi gör program! Just nu ligger det en halvdöd fågel på baksidan. den lider som in i helvete men inen av oss vågar få slut p åhans lidande (döda den) nej jag är inte en sån människa! ska gå och äta nu.


Mamma letar efter klääder till philip

Och här står jag med min påse.

Puss ♥

Jag vaknade nu, det är otroligt!

Det är helt otroligt, jag har inte vaknat förrän nu! jag brukar alltid vakna tidigt, men inte idag. det är bra, så slipper jag vakna och inte göra nånting. just nu siter jag och lägger in lite låtar på ipoden. det går faktiskt rätt så bra. hehe! Nu ska jag snart äta så vi hörs efter.



Puss ♥

IQ-test

Ni får resultatet för bilderna imorn. ska gå och lägga mej nu tror jag. är rätt så trött. så jag somnar nog på direkten. gjorde iq test och hade över hundra! jippie.

Puss ♥

somna inte nu cia...

Vet inte varför men jag kommer somna vilken sekund som helst. fast det vll jag inte, så jag försöker hålla mej uppe! hoppas det går, för annars vaknar jag bara tidigt imorgon och får tråkigt. imorgon så ska vi kanske åka och kolla på g-force eller vad den heter, ni vet den där med hamstrarna? det sägs att den är bra! Vad tror ni? Här kommer lite bilder:







Vilken ska jag utnämna den här gången till picure of the day? 1,2 eller 3. kommentera på...

Puss ♥


I'm home

Nu är jag hemma. julia åkte nyss hem eftrsom att hon skulle äta hemma. jag tror at jag snart ska gå och sälja jultidningar. haha! i want money.... Jag skriver när jag kommer tillbaks.



Puss ♥

Vi hörs sen!

Nu ska vi vilken sekund osm hellst börja gå till busshållplatsen. så vi hörs sen när jag kommer hem igen! jag lovar...

Dagens Look:

Linne under: gina
Brunt: Bik bok
Tights: hm

Puss ♥

God morgon allesammans!

Har nu ätit, sminkat oss och fått på oss kläder och vi ska snart dra till bp. igår kollade vi aldrig klart på filmen eftersom ingen av oss orkade, haha! sen så vaknade vi halv nio här hemma så att vi skulle hinna med tio bussen. så nu siter v bara här och väntar tills vi ska åka. Lägger in en dagens look precis innan jag åker.

Puss ♥

Picture

Nu har jag kommit hem och julia sitter här bredvid mej. när vi har trixat klart med hennes blogg ska vi antagligen kolla på filmen flubber :P hehe, rolig film det! Träningen gick bra, blev bara lite sur på mej själv! 

Picture of the day:

 
Söta julia!!!!

Puss ♥


Träningslook

Nu sticker jag här ifrån och tränar, vi hörs kanske efter. men hoppas inte för mycket!

Träningslook:

Puss

Förlåt

hann inte skriva innan jag åkte idag eftersom att jag försov mej. och sne efter det så åkte jag hem till julia. nu är jag hemma och ska strax dra på träning. sen eftr det komemr julia hit och ska sova hos mej. vi kommer ha väldigt kul kan jag säga er. om jag får för julia kanske jag lägger in ett unlägg när jag kommer hme

Dagens look:

Byxor: bik bok
Kofta: jc
Linne: gina
Halsband:?

Goda brända mandlar

Det var jättegott med brända mandlar, men jag trpr at jag åt lite för mycket.... Suck. Men annars var det gott. sen senaste inlägget så har ja selat lite guitar hero, och jagtror att jag ska forsätta, fast jag vet inte kanske kollar på tv ist. vi hörs sen.....


Och vinnaren är....

Hej, ska snart ta och äta mumsiga brända mandlar som pappa har gjort. pappa är världsmästare på det, hihi!

Vinnaren av Picture of the day är...

Ella!!!

Gratulerar :)

Puss ♥

Vilken utnämmner jag?

Nu är frågan, vilken kommer jag att utnämna till picture of the day? det får ni se nu.

Bild nr 1på ella..

Eller bild nr 2 på ninni?


Först vill jag höra vad ni tycker så kommentera på...

...

Nu har Jag kommit hem från en kort skoldag.d et gick väldigt snabbt kan jag säga er. först hade vi so som gick snabbt eftersom att vi bara pratade, matten gick också snabbt eftersom att vi pratade först och sen körde emma och jag våran snabba sätt att räkna på. Sen hade vi musik och kör som var kul så det gick snabbt. och sen var det bara att åka hem. Förlåt för att jag aldrig skrev nått mer inlägg innan jag stack. men jag spelade guitar hero med mamma. haha, vi hade jättekul.

Dagens Look:



Puss

Konstigt?

Jag vet inte om det bara är min dator eller om dte är allas. på min dator ser man bara ett inlägg, och det ser lite tråkigt ut, är det så på era datorer också? skriv gärna en kommentar. Och eftersom att man bara kan se ett inlägg på nytillkommna objekt, så kan jag tyvärr inte se om ni har skrivit kommentar. ska försöka fixa det.

Nu har jag vaknat och det var skönt att inte behöva vakna tidigt. eftersom att vi börjar 12.20 idag. vi har so, matte, musik och kör. det går nog rätt så snabbt. lägger in en dagesn look sen.

puss ♥

Lite ändrad design

Hejsan eller snarare god natt kanske? Har gjort om bloggen lite och jag blev jättenöjd. fast dte viktigaste är att ni tycker om den. så kommentera på så mycket ni kan så att jag kan fixa det ni vill ha. skriv en kommentar och säg vad du tycker. med den sndra bakgrunden tyckte jag att det såg väldigt rörigt ut. så det här blir bättre. nu ska jag gå och lägga mej och hoppas på att jag mår bra imorn.

Godnatt...

Cia, jag varnar dej......

Cia om du blir sjuk igen så vet jag inte vad jag ska göra. magont är verkligen det sista som finna som jag kan ha. så sluta nu. jag tycker att min kropp kan ta och skärpa sej och inte få ont i magen! eller vad tycker ni? Jag vill vara frisk. det är inte kul att vara hemma och bara ligga och må dåligt. varför ska folk behöva gå igenom sånt? jag bara undrar!

Förlåt för att typ alla inlägg de senaste två dagarna har handlat om att jag är sjuk eller inte fr bli sjuk. dte är bara dte att det är det ända jag tänker på hela tiden. och den enda som jag kan sitta och säga min besvär för är denna blogg. Men nu ska vi försöka skita i det här. idag så har jag bara haft på mej mjukisar och en t-shirt. så jag förstår om ni inte vill se det. för dte komer ni inte heller. Håll tummarna för att jag inte bli sjuk imorn!


Som det ser ut just nu...

Så kommer jag att kunna gå till skolan imorgon! det finns en bra sak med imorgon. vi börar 12.20. men det dåliga är att vi slutar 16.00. men vi kommer typ bara att ha fyra lektioner eller nånting. så det är bra. kollar på gamla greys anatomy´som är rätt så tråkigt eftersom att jag har set dem. nej jag pratar bara smörjahär så ni får ett vettigt inlägg sen.

Puss ♥


Fy fan Cia!

Fy fan att jag ska vara sjuk! Varför ska jag vara det för! det förstör ju allting. jag missar massor av saker och så kommer jag inte kunna träna idag :( Så idsg kommer jag bara att vara hemma och tråka. hemskt! Så det blir tv och glas som kanske hjälper min hals. Vi hörs senare.



Puss ♥

Hoppas det går över..

Nu ska jag gå och lägga mje och hoppas att jag vaknar bättre. vill inte missa skolan. missade rätt så mycket förra året!
Så håll tummarna för mej.

Puss ♥


Hoppas det går över..

Nu ska jag gå och lägga mje och hoppas att jag vaknar bättre. vill inte missa skolan. missade rätt så mycket förra året!
Så håll tummarna för mej.

Puss ♥


Dagesn look

Nu är jag tillbaka och mår inte särskilt bättre. Mår inte bra på nått ställer på hela kroppen :( suck....

Dagens Look:

Så här såg jag ut idag.

Puss ♥

Fan också!!!!!!!

Jag lovar, jag mår inget bra. jag har lite feber och täppt i näsan och ont i halsen och även ont i huvet!! Det är inget kul ska ni veta...

Idag i skolan hade vi skolfoto. och jag tycker själv att jag inte blev bra på det individuella. fast det får vi ju se om en vecka då man kan gå in på deras hemsida och kolla. Jag får hoppas på det bästa. När jag kom hem tog jag en alvedon och la mej framför tv:n . jag vill till skolan imorn. så vi får hoppas att jag inte är sjuk då.

Puss ♥

Hinner inte

tyvärr så hinner jag inte lägga upp en bild på vad jag har på mej, men jag lägger in det efter skolan. ska gå om ungefär trettiofem minuter. så vi hörs efter skolan.

Puss ♥


RSS 2.0